Git o zaman konumdan zorlamı tutuyorum beni anlayan insanlar istiyorum konumdaMuso biz seni çok dinledikte baydı artık yasen çekil aradan goygoyumuzı bölme
Siz eski eşinizle, onun yeni eşine inat olsun diye çocuğunuzu sürekli oraya gönderen, hatta kıllık olsun diye velayeti onlara vermeyi planlayan üye değil misiniz??Ben rızkımızı o kadın ve çocuk yesin istemiyorum çocuğumu düşünüyorum mahvoldu çocuk fikrinde bile. Biz evliyken ben ikinci çocuk istedim eşim ikinci çocuğu istemiyordu şimdi hiç kendi çocuğunu düşünmeden bebek yaptı düşüncesizce
Muso ben ben bihter, tanımadın herhalde me kadar destek oldum sana nankörlük bu yaptığınGit o zaman konumdan zorlamı tutuyorum beni anlayan insanlar istiyorum konumda
Zaten sizi dinledim tamam göndermiycem vermeyecem çocuğu dedimSiz eski eşinizle, onun yeni eşine inat olsun diye çocuğunuzu sürekli oraya gönderen, hatta kıllık olsun diye velayeti onlara vermeyi planlayan üye değil misiniz??
Çocuğumu düşünüyorum demeyin bari.
Ev elinizden gitmesin diye çocuğu kullanıyorsunuz.
insanların sinirlerini bozmak için çocuğu kullanıyorsunuz.
Keşke her kadın anne olmasa.... çocuklar silah değil daha fazla psikolojisini bozmayın, hiç mi acımıyorsunuz yavrunuza?
Sayfalar ışık hızında ilerliyor 3 dk girmeyeyim 5 sayfa geçmiş oluyorne ara bir sürü mesaj yazdınız ya
Çok fitnecisin yaaa, durup durup musomun aklını karıştırıyorsunPeki yenge ikizlere hamileyse ve biri kız biri erkekse üstelik ikisinin de ismini koyarsa bu musoyu nasıl toparlarız bilmem
Allahım sen nasip et yengeye sağlıklı sıhhatlı bir koz bir erkek ikiz
Yanlış anlamayın ama tamam çocuğumu göndermeyeceğim zaten orada bir anlaşalım ama ben çocuğu şimdi göndersem benim çocuğuma da bakmak zorunda o kadın nasıl bundan önce aylarca baktıysa hoş oda bakmak değil becerememiş neyi neyse çocuk yapmak bir çocuk bakmayı bilmiyor ama neyse göndersem bakmak zorunda demek istediğim bu
Yani biz gönder desek göndercek miydin ?Yanlış anlamayın ama tamam çocuğumu göndermeyeceğim zaten orada bir anlaşalım ama ben çocuğu şimdi göndersem benim çocuğuma da bakmak zorunda o kadın nasıl bundan önce aylarca baktıysa hoş oda bakmak değil becerememiş neyi neyse çocuk yapmak bir çocuk bakmayı bilmiyor ama neyse göndersem bakmak zorunda demek istediğim bu
babası çocuğundan ayrılamaz ama senden gayette tam ayrılır ayrılmışta ama sen adamın yakasını bırakmıyosun bırak insanlar hayatını yaşasın ssende kensidi hayatına bak kadınlar çok güçlüdür çalışıp kimseye muhtaç olmadan kendi rızkını kazanabilirsin kimseye muhtaç olmadan yok yeni çocuğu olucak rızkımız azalıcak demeden kendi emeğinle kazanabilirsin eski eşinden ne nafaka ne ev bişey görmeden çalışıp kendi kendinide çocuğunuda geçindiren çok kadın var sende kendibe güven kimseye muhtaç olma kimsenin eline bakma ( ikinci adamla evli olmadığım için yazabiliyorumBizim çocuğumuz var biz hicbirzaman tam ayrılıp kopamayız bosanırken hayat kaliteniz asla düşmeyecek diyerek boşandık söz verdi yapıyorda bunu yapamayacaksa başka çocuk yapmayacaktı bir evladı vardı zaten gerek varmıydı çocuğumun boynunu bükmeye baba olacak birde düşüncesiz
Benim etrafımdaki herkes ver çocuğu görsünler Anyayı Konya’yı diyor oda olacak ben yine sizi dinliyorum ama linç ettinizYani biz gönder desek göndercek miydin ?
Bursin dur ya daha sünnete giidcezÇok fitnecisin yaaa, durup durup musomun aklını karıştırıyorsun
O halde bir kişi kalmaz burda muso bu kadar insan gerçekten doğru ve mantıklı düşünüyor olamaz mı bir tek senin aksineGit o zaman konumdan zorlamı tutuyorum beni anlayan insanlar istiyorum konumda
Sen çevreni dinledin de bunca yıl noldu muso bizi dinle boşver senBenim etrafımdaki herkes ver çocuğu görsünler Anyayı Konya’yı diyor oda olacak ben yine sizi dinliyorum ama linç ettiniz
Peki senin kocan eski eşiyle görüşüyor mu konuşuyor mu telefonda yüzyüze geliyor mu bunlara bir cevap ver bakalımben kocamın benden olmayan çocuğuna asssssssla bakmam bakmıyorum da bakmayacağım da anası var babası var babannesi var dedesi var amcası var etrafında dört dönüyo hepsi zaten beni hiiiiç ilgilendirmiyor musocum biliyo musun öyle eşek gibi falan da bakacaksın dese birisi bana avucunu yalardısenin gibiler de kudururdu biz evimizde mutluyuz bide çocuk planlıyoruz diye şimdi ben bi çocuk doğursam diğer çocuğun papucunu dama atsak güzel olmaz mıydı
Evet kuzum gidicez, senin doğumdan sonra yapsınlar gobek atamazsın bu haldeBursin dur ya daha sünnete giidcez
Muso sen çok becermişsin anneliği boşver gerisini yengem ikiz anası olcak bide senin oğlanla nasıl uğraşsınYanlış anlamayın ama tamam çocuğumu göndermeyeceğim zaten orada bir anlaşalım ama ben çocuğu şimdi göndersem benim çocuğuma da bakmak zorunda o kadın nasıl bundan önce aylarca baktıysa hoş oda bakmak değil becerememiş neyi neyse çocuk yapmak bir çocuk bakmayı bilmiyor ama neyse göndersem bakmak zorunda demek istediğim bu
Git o zaman konumdan zorlamı tutuyorum beni anlayan insanlar istiyorum konumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?