• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar size de oluyo mu öyle?
Musoyu görünce benim gözümde 2.el uygulamalarında fotosu künfeyekün olan , milletin ürününün altına aynısından elimde mevcut yazıp müşterisini çalmaya çalışan kadınlar canlanıyor artık 🤣
bunun da yeni yenge hamile, aynısı elimde mevcut diye (hammaddesi aynı yerden çünkü) mali mülkü bana verin diyor aynısınınnnn tıpkısııı 😂
off ikinci örnek 😂😂😂 valla bende çok farklı şeyler canlanıyo 😂

Bana hiç Aşık olduğunu söylememişti aramız öyle çok iyi değildi zaten demiştin ama
Evet aşık olduğunu söylemedi ama biz birbirimizi severek evlendik zaten bana seni seviyorum dedi o kadına yazdı ilk kez aşık oldum ben zaten bunu söyledim size hatta bana hak verdiniz şimdi mi değişiyorsunuz

Yazık bir de anlattığı kadarıyla eski eşi pırlanta gibi adam vallahi bir bavul alıp gitmiş evden.
Halbuki ne adamlar var bir bilse. Başkasına denk gelse bırakın evi nafakayı zamanında alamayacak haberi yok.
Ben yeni esin yerinde olsam onun giderlerini karsilamasina asla izin vermezdim. Çocuğa tabiki ama eski eşe asla..

Siz beni yerden yere vuruyorsunuz hiç mi anlamıyorsunuz bir çocukla kaldım adam bir valizle evden gitti kolay mı sanıyorsunuz ben her akşam mutfakta oturuyorum mutlu olduğumu mu sanıyorsunuz
Bizdeki şans o valizle giden biz olurduk üstüne de yıllarca mahkemelerde uğraşıp avukat paraları sacardik.

kızlar size de oluyo mu öyle?
Musoyu görünce benim gözümde 2.el uygulamalarında fotosu künfeyekün olan , milletin ürününün altına aynısından elimde mevcut yazıp müşterisini çalmaya çalışan kadınlar canlanıyor artık 🤣
bunun da yeni yenge hamile, aynısı elimde mevcut diye (hammaddesi aynı yerden çünkü) mali mülkü bana verin diyor aynısınınnnn tıpkısııı 😂
Konudan çok yorumlar için geliyorum benzetmeye bak süper

Siz beni yerden yere vuruyorsunuz hiç mi anlamıyorsunuz bir çocukla kaldım adam bir valizle evden gitti kolay mı sanıyorsunuz ben her akşam mutfakta oturuyorum mutlu olduğumu mu sanıyorsunuz
Neden mutlu değilsin adamla zaten bir evliliğiniz yokmuş ki annenle yasiyormussun ev aynı ev değişen bı şey yok

Ben yeni esin yerinde olsam onun giderlerini karsilamasina asla izin vermezdim. Çocuğa tabiki ama eski eşe asla..
Yaa zaten eski eşin masrafları ne alaka yani yoksa tabii ki çocuk adamın onu karşılayacak ama eski eş olmaz o kadar da değil.
Keşke musakkanın karşısına bizim Yeşilçam aktrislerinden Lale Belkıs gibi bir 2. eş çıksaydı da görseydi dünyanın kaç bucak olduğunu 😂

Evet aşık olduğunu söylemedi ama biz birbirimizi severek evlendik zaten bana seni seviyorum dedi o kadına yazdı ilk kez aşık oldum ben zaten bunu söyledim size hatta bana hak verdiniz şimdi mi değişiyorsunuz

Erkek milleti işte hepsi birbirinden beter. Hiçbirine güvenmeyeceksin

Neden mutlu değilsin adamla zaten bir evliliğiniz yokmuş ki annenle yasiyormussun ev aynı ev değişen bı şey yok
Anlamıyorsunuz biz birlikte vakit geçiriyorduk çocuğum mutlu oluyordu benim çocuğun anne babayla büyümeyi hak etmedi mi

Hayır kuzum bakmak zorunda değil sana. Emin ol merhametli olduğu için sana bakıyor. Eşimin eski eşine 1 kuruş gondermiyoruz biz.
O Kadın evlenmiş canım normal zaten bakmamasu eşinin ama kadın bekar olsa bakardı

Niye mutfakta oturuyorsunuz? Kanepeler eskimesin diye mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back