Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aman sus be sen neyimizsin ki o el kadını oluyo bozuk plak gibi aynı şeyleri kopyala yapıştır. bu olay gerçekse biz yengeciyiz gelin o, sen de el kadınısın cicim şimdi çekil goygoyumuzu yapalım

çatla kudurrrrrr en çok ilgi güzel eşinde olacak çünkü cicim aylarındalar ve çok aşıklar. çocuk sevgisi ayrı aşık olduğu kadın ayrı iki çocuğunu da çok sevecek karısına da aşık kalacak sen de evde tırnaklarını yersin gezecekler birlikte 2 çocuğu da alıp

aman sus be sen neyimizsin ki o el kadını oluyo bozuk plak gibi aynı şeyleri kopyala yapıştır. bu olay gerçekse biz yengeciyiz gelin o, sen de el kadınısın cicim şimdi çekil goygoyumuzu yapalım
Laftan anlamıyorsunuz ki beni dinlemiyorsunuz bile

Benim yazım hatam çok anlatım şeklim kötüdür ama siz bana fark attınız demek istiyorum.
Ben de anneyim hemde 3 tane fıstık gibi kız evladım var anneyim ben

Şimdi bu yaptığın yorum normalmi sence benim oğlum anne babasını yanyana görmüyor kardeşi anne babasıyla gezeceği zaman benim oğlum ne düşünecek haberiniz var mı sizin hiç mi düşünmüyorsunuz

Muso ağlama Muso.

Laftan anlamıyorsunuz ki beni dinlemiyorsunuz bile
valla dinlemeyen sensin, 500 sayfa sana laf anlattık hala kadına el kadını diyosun sen eski eşinin de onun ailesinin de hiçbir şeyi değilsin bunu duvarlara falan yaz her gün oku

şuan sen el kadınısın soyadın bile adamla aynı değil o kadın onun soyadını taşıyor ama hasadkjsfsdf
Benim bir çok yerde soyadım oğlumla aynı bu arada üzüleceksiniz ama söyliyim bankalarda oğlumun okulunda bir çok şeyde soyadım değişmedi

Adamın kendine evi yok ki size alsın ev babasının evi oturuyor

düşünsenize kayınvalide ölüyor kayınpeder yeni biriyle evleniyor evi yeni kadın üzerine yapıp bunu evden atıyolar
yaşandı aynısı olmaz diye bişey yok
yeni başlık: yeni kaynanam ikinci adamla evlendi benimle çocuğumun rızkını yiyor

ya sus senin oğlunu biz bile senden çok düşünüyoruz her oğlumun psikolojisi bilmemne dediğinde midem bulanıyo kimi kandırıyosun Allah aşkına bırak

Benim bir çok yerde soyadım oğlumla aynı bu arada üzüleceksiniz ama söyliyim bankalarda oğlumun okulunda bir çok şeyde soyadım değişmedi
Babanın soyadı işe yaramıyo tabi elalemin soyadına da çökmüşsün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…