- 19 Mayıs 2020
- 46.593
- 208.845
- 548
Hadi buyurundüşünsenize kayınvalide ölüyor kayınpeder yeni biriyle evleniyor evi yeni kadın üzerine yapıp bunu evden atıyolar
hee öyleymiş güvenli bi yer değilmiş annesinin olduğu yer o yüzden adamın evine çöreklenmişler çıkmıyolarAnnesi hâlâ musakkada mı kalıyormuş
Evet musakka evde yalnız değil. hatta ablası ve yeğeni bile ara ara gelip kalıyormuş. Kalırlar tabi normal ama kızının başının yanmasında payı olduğu bi gerçek.Annesi hâlâ musakkada mı kalıyormuş
Hayatın akışına çok uygun bir senaryo, helal kızdüşünsenize kayınvalide ölüyor kayınpeder yeni biriyle evleniyor evi yeni kadın üzerine yapıp bunu evden atıyolar
Yok çocuk zor belli yaştan sonra evlenmeden önce bütün mali üstüne geçiriyor sonra yiyip icip gezip tozup ani yaşayıp bütün paranın malın tadını çıkarıyor. Bazende alıp kaçıyorlar müge anlida çok amcalar varBir de çocuk doğurur üvey kayınvalide, adını da kocasının adı koyar
Yaşasın anasıyla adamın başının etini yemiş sıra kızına gelir işte onun da başının etini yerhee öyleymiş güvenli bi yer değilmiş annesinin olduğu yer o yüzden adamın evine çöreklenmişler çıkmıyolar
belki kp genç kadın alacakYok çocuk zor belli yaştan sonra evlenmeden önce bütün mali üstüne geçiriyor sonra yiyip icip gezip tozup ani yaşayıp bütün paranın malın tadını çıkarıyor. Bazende alıp kaçıyorlar müge anlida çok amcalar var
Uzaya gönderilen irkek torun veren ilk gelindiye tarihe yazılmasın mı?yeni gelin out yeni kaynana inbi de yeni gelinle iyi anlaşıyolarmış adamın da aklına girip musoyu uzaya yolluyolarmış
50 ne ki önceki 270 sayfaydıUzaya gönderilen irkek torun veren ilk gelindiye tarihe yazılmasın mı?
50 sayfalık konu eğlencesi de bilemedim
Kp için dedim. Yeni gelen cici kv tabiki genç olmalı ki bütün mali üstüne rahat alsınbelki kp genç kadın alacak
Demeyin yaa yeni valide altın da ister,arabada ister sonra yeni konuKp için dedim. Yeni gelen cici kv tabiki genç olmalı ki bütün mali üstüne rahat alsın
muso hala oğlumun hakkı diyomuşKp için dedim. Yeni gelen cici kv tabiki genç olmalı ki bütün mali üstüne rahat alsın
Benim annem öyle bir insan değil yalnız lütfen sözlerimize dikkat edelim annemin tek yaptığı eski eşime ev al demek bazen örnek veriyordu kuzenlerim eşlerine ev alıyordu onu söylüyordu eşim ona sinir oluyordu normal mi peki kadın hakaret falan etmiyordu ki sonuçta annem de beni düşünüyor haklı değil miYaşasın anasıyla adamın başının etini yemiş sıra kızına gelir işte onun da başının etini yer
Kız o el kadini değil, çocuğun babasının nikahlı karısıŞimdi farkındamısınız peki benim çocuğumun psikolojisi daha da bozulacak kadın hamile oda yapıyor benim çocuğum bir daha eve bile gitmeyecek belki kadın çünkü bas bas bağırdı istemiyorum çocuğunu bu evde diye şimdi buna ne diyeceksiniz peki diğer çocuk gelecek çocuğum o eve gitmeyecek madem ben kötüyüm o kadın ne benim derdim babası oğluna olan ilgisini çekmesin şu an en çok onun ihtiyacı var oğlumun ihtiyacı var el kadınının değil biraz da çocuğumu düşünün bir de anne olacaksınız
Canım el kadını sonuçta sonradan geldi hatırlatırımKız o el kadini değil, çocuğun babasının nikahlı karısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?