Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın kendine evi yok ki size alsın ev babasının evi oturuyor
ne cürretle konuya mantıklı düşünceler sokarsın o eve gelinlik ve çeyiziyle gitti senin eve gelse gelinlik ve çeyizle senin ev onundur bu kadar

Başımıza geldiği zaman anlarsınız
iyi dileklerin için sağ ol cicim burda senin kadar mükemmel bi anne olduğunu sanmıyorum ama inşallah burdakiler gibi kötü anne olmayı başarırsın ne diyim, hala ev de ev koca da koca Allah akıl fikir versin

Gitmezse gitmesin kadının kendi evi, başta problem yokmuş güzelce gidiyormuş. Sen bozmuşsun aralarını. zaten aklı olan üvey annenin evine göndermez babaannede görüşürler mis gibi tertemiz babaanne evi. Bağın kopacak evin içinden haber alamayacaksın diye ödün kopuyor.
El kadını değil artık o hamile bir anne adayı. Senin çocuğunu sen kendin düşünmezken biz mi düşüncez?

Senin yüzünden saat kaç oldu işlerine başlayamadım. Konulursa eski esin baba na bakmak zorunda kalacak haberin olsun
Bak sana bir şey demiyorum sen kırıcı konuşmadın ikinci eş olduğunu söyledin bir şey demiyorum ama teşekkür ederim kırıcı olmadan yorum yapıyorsun ben sizi dinliyorum zaten diğer arkadaşları da dinliyorum ben çocuğumu temelli göndermeyi düşünüyordum artık göndermemeyi düşünüyorum sizi bu konuda dinliyorum

Benim bir çok yerde soyadım oğlumla aynı bu arada üzüleceksiniz ama söyliyim bankalarda oğlumun okulunda bir çok şeyde soyadım değişmedi
değiştirmemen suç bu arada bankada işlem yapamazsın şuan mahkemede düştü çünkü soyadın gerekli yerlerde değişmemen de suç teşkil ediyor

değiştirmemen suç bu arada bankada işlem yapamazsın şuan mahkemede düştü çünkü soyadın gerekli yerlerde değişmemen de suç teşkil ediyor
yav bırak oyalansın adam evlenmiş karısı hamile bu kalkmış soyadım aynı diyo

ilk boşanmış aile çocuğu sizinki değil kusura bakmayın sevgisiz bi evlilikte çocuk yapmasaydınız. milyonlarca boşanmış aile çocuğu var. siz de evlenin öyleyse

muso onu bunu bırak da bu konu kapanınca yeni post başlığıyla hikaye bulalım sana sen tıkandın artık

ilk boşanmış aile çocuğu sizinki değil kusura bakmayın sevgisiz bi evlilikte çocuk yapmasaydınız. milyonlarca boşanmış aile çocuğu var. siz de evlenin öyleyse
Canım ben çocuğum için evlenmicem zaten çocuğuma da söyledim benim tek çocuğum sensin ona zaten üvey baba getirmem düşüncesiz babası gibi yapamam

Ben boyle bir hikaye hatirliyorum ya. O kadin sen misin? Cunku sen o kadin olursan lincleniyorsun yeni formul mu buldun :)

muso onu bunu bırak da bu konu kapanınca yeni post başlığıyla hikaye bulalım sana sen tıkandın artık
Gidin o zaman zorla tutmuyorum teşekkür ederim yorumunu için size cevap vermiyorum bir daha iyi gün ler

evlenemez, evde oturma hakkını kaybeder. belki ondan sağa sola saldırıyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…