Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
saçma sapan denemelerinin nedeni neymiş ?
o bebegimli mesajda denemeydi çünkü bence

Eger ki bu yazdiklarin gercekden yasanmissa bu kadin daha neyin sitemini ediyor sonunu kendi hazirlamis ama bu anlatilanlarin gercek olduna inanmiyrum ben ya bu kadin yalan bi konu acmis olmali sinirlerim bozuldu suan

Güya eski es ailesi erkek cocuk seviyormus. Benim kayinpederim de böyleydi. Ama kiz torunu dünyaya gelince "Oglanlari da seviyorduk ya, ama bu bambaska birseymis" dedi. Yeni esi yine de duyar gibiyim: "Erkek olacak. Sonra yine erkek olacak, yine erkek olacak"...

Küçücük bir çocuğun psikolojisini düşünecekti bekar erkek mi kalmadı evlenirken
öff bozuk plak gibi ya troll de bi yere kadar hep aynı laf ikinci adam bekar erkek vır bır bır hee eski eşin bekar değildi yeni eşi de senin kuman. adam sana evde oturma izni vermiş diye kendini hala karısı sanıyosun kadınla uğraşacağın kadar çocuğunla uğraş yazık günah senin elinde heba oluyo

Akhdjskak hala gece yatarken youtube.dan açıp hizli hizli izliyorum, o bölümü 2 gece önce geçtim alfhksls dün gecede "ben yine erkek dogururum ama sen bir kiz bile doguramayacaksin, hünkarım ölsen de sana dokunmayacak" kısmını izledim akhdjska ayyy güldürdünüz beni
Allah güzel ömürler versin evladınıza, kiz çocuğu güzel olmaz mi, vallahi dişlerim kımıştı

Amin. Hepimizin evlatlarina insallah. Cinsiyetin hic önemli degil. Yeter ki gözlerindeki isik hep parlasin ❤

Konu sahibi ederse haklidir beni ilgilendirmez ama sizde annesine kizip cocuga soylemekle dogru mu yapiyorsunuz dusunun
yazan kişi hamile muhtemelen gelgitleri olduğu bi an yazmış ben de şaşırdım görünce

İçimin yağları eridi :) Allah çifter çifter çocuk nasıl etsin yeni karısına :) ayrıca daha geçen çocuğu babasına verecem uğraşsın diye yaniyordun şimdi de altına kaçırıyor diyorsun 7 yaş için altına kaçırmak sağlık probleminden kaynaklı olabilir eski kocani ve karısını takip edeceğine çocuğu hastaneye gotur. Ayrıca bu çocuğu sen tek yapmadın da yeni karısı Meryem Ana değilse o da tek yapmadi. Ayrıca kan bağı babadan gelir yeni bebek oglunuzun kardeşi. Sen oğlunun güvenli alaninindan değil kendi konforundan olacaksın diye korkuyorsun çevrende eş dost var mı bilmiyorum (ki bence yok ) kimse sana gerçekleri söylemiyor sanırım. O evde kanunen hakkın yok şimdilik kocanın bile hakkı yok çok da hayal kurma ha iler de olur da kocana ve kocanın kardeşlerine kalırsa o ev kardeşleri sana bırakmaya da bilir bırakırsa da yeni doğacak bebek de senin oğlundan 1 lira eksik olmayacak şekilde ortak :)

Evet canım o verecek o vermeli onun psikolojisini düşünüyormusunuz hic sizinki hadi kazık kadar olmuş benim oğlum 7 yaşında küçücük daha
Eğer bosanmasaydiniz 2. Çocuk için oglunuzdan izin mi alacaktiniz ? Dünyada kimsenin mi çocuğu olmuyor bir dünya çocuk ergen psikoloğu var çok dusunuyorsan oğlunu götür etkilenmesin !

Beni bile çizgimden cikardi bu ex kisisi, erkek milleti herseyi hakediyor gibi geliyor bana artik musakkanin tum yorumlarini okuyorum, ders olsun bana
Muso düşman başına.Elini versen kolunu kaptırıyorsun.Sadist bir yanım da oh iyi oluyor bu erkeklere diyor.Ezilen çoğu kadının mentoru olabilir yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…