- 22 Mayıs 2012
- 10.778
- 29.719
- 798
Teşekkürler.Çok iyi yaa:)) harikasınız. Seviyorum bizi
Harcanıyorum buralarda işte.Bunca bilgiye nasıl bulamadık ben anlamadım
Sen veliaht mı doğurdun da yaşıcan önce bir doğur kğ ismi var bak bakalım yaşıyo musun yaşamıyor musunBence konunun bir çok yönünde ifşa olmamak adına eksik bilgi yada farklı bilgi var durumu çok iyi değil dedi eski eş için ama maşaaalah adam çeşme gibi hayrat gibi şu konu sahibesinçn yaşadışı hayatı hiçbir kira o bu derdim olmamasına rağmen yaşayamadım
Yok ben doğursamda buyuk ihtimal edebimle giderim kimseye eşşek gibi yük sırtına kambur olamam …Sen veliaht mı doğurdun da yaşıcan önce bir doğur kğ ismi var bak bakalım yaşıyo musun yaşamıyor musun
Muso bu davranışlarıyla eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürdü yenge bunun çocuğuna bakacağıma kendi çocuğumu yaparım dedi işteVay arkadaş ex enişte de o silikonlu bebek de amma hızlı çıktı hemmen bir çocuk peydahlamışlar. Kimse kusura bakmasın bu arada, ben konu sahibesinin tarafındayım umarım botox kızın botoxu patlar da konu sahibesi kurtulur
O yüzden de canım bu hayatı yaşamazsınYok ben doğursamda buyuk ihtimal edebimle giderim kimseye eşşek gibi yük sırtına kambur olamam …
Bi de pinterest evi gibi dekore etmiş eviniKızlarsoruyorda da ben konu açtımdetaylar tam
Keksjjsjsj oha jdjsjsjjs bir ona girmediğiöiz kaldı 5 gündür bide ona girelimEvlenme teklifini tam olarak ne zaman yaptı acaba pariste yapılan tüm teklifleri incelemek lazım son 2 senelik
Teknede yapmış teklifi. Pardon bu konu sahinin teklifi ama adadsdEvlenme teklifini tam olarak ne zaman yaptı acaba pariste yapılan tüm teklifleri incelemek lazım son 2 senelik
Yok teknedeki musonunki. Yengeye pariste yapılmışTeknede yapmış teklifi.
Teknede teklif alan musakkaTeknede yapmış teklifi. Pardon bu konu sahinin teklifi ama adadsd
Tekne dediği yat olabilir benim sevgilimde ilk zamanlarda tekneme gidiyoruz dedi yata gittik yani ona tekne diyebilirTeknede yapmış teklifi.
Kiizzzz seneler öncesi bir üye eşinin aldattığını anlatmıştı. Öyle böyle buradaki arkadaşlar kadının instagramini bulmuştu, kadın ifşa olmuştu. Sonra mune gelip herkesi dağıtmıştı birden o geldi aklımaBi de pinterest evi gibi dekore etmiş evini
Yakın zamanda da çok ünlü Bi kadın doğum uzmanı ile foto paylaymış arkadaşı olabilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?