- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.901
- 123
Senin herifte de ne para varmış ye ye bitmedi kız. KesinEloraViolet un dediği gibi kriptoda sakladı paraları.
Eski eşinin rıskını yediniz yani bravo bu kadar rahat anlatan birini de ilk kez görüyorum çocuk varmıydı onların
Sen öyle sanıyorsun..Canım o benim hakkım yalnız
Canım o benim hakkım yalnız
Yazik ya aciyorum yeni geline. Allahtan kadin guclu ayaklari ustunde duran biride cocugu sansli dogacakAdam musakakla oğluna nafaka ödemekten yeni hatuna rızık kalmıyodur...
Hahaha şaka mısın kızım sen ya. Bu yaşa nasıl geldin hayret. Eşki eşinin parasını mı yiyorum ben ne alakaEski eşinin rıskını yediniz yani bravo bu kadar rahat anlatan birini de ilk kez görüyorum çocuk varmıydı onların
Çocuk var mı pekiHahaha şaka mısın kızım sen ya. Bu yaşa nasıl geldin hayret. Eşki eşinin parasını mı yiyorum ben ne alaka
Benim kocam yok. Ben naptım simdiikinci evlenmiş erkekle olanlar dolmuş konuma kusura bakmayın ama milletin çoluk çocuk rızkını yemek normalmi
Bu kadinin yasi 35 degil yaHahaha şaka mısın kızım sen ya. Bu yaşa nasıl geldin hayret. Eşki eşinin parasını mı yiyorum ben ne alaka
Kız güzel güzel yazdım, rica ettim o kadar oku diye yok yok yok. Okumadı. Meğer okuyamamis, Türkçeyi yeni öğreniyorum zaarBu adam kesin bu kadına şizofreni ilacı verip, kadının beynini uyuşuk hale getirmiş. Yazıyoruz yazıyoruz sanki türkçeyi yeni öğreniyor gibi dvaranıyor.
Yooo onu nerden çıkardınCanım o benim hakkım yalnız
Canım sen hiç ilaç kullandın mı? Kocan evliyken böyle sana sen fark ettirmeden ilaç vermiş olabilir mi ? Ya da annen sana ilaç veriyor olabilir mi? Sende bilinç bulanıklığı, algılamada sorun var.Canım o benim hakkım yalnız
Dul de ya da deme. Benzetme yaparken kullanılması bile odun taşımıyor mu bazı şeylere?Canım zaten dul demedim kadın dul değil dul gibi bir bilezikle evlendi dümdüz
Şu anda sen eski eş olarak o kadının ve doğmamış çocuğunun rızkını yiyorsunikinci evlenmiş erkekle olanlar dolmuş konuma kusura bakmayın ama milletin çoluk çocuk rızkını yemek normalmi
Kız güzel güzel yazdım, rica ettim o kadar oku diye yok yok yok. Okumadı. Meğer okuyamamis, Türkçeyi yeni öğreniyorum zaar
Canım okudum Allah’ım sana bir evlat nasip etsin inşallah Sözüm sana değil kalbini kırdıysam özür dilerimKız güzel güzel yazdım, rica ettim o kadar oku diye yok yok yok. Okumadı. Meğer okuyamamis, Türkçeyi yeni öğreniyorum zaar
Bence bu kadinda bi rahatsizlik var kesinlikleBu adam kesin bu kadına şizofreni ilacı verip, kadının beynini uyuşuk hale getirmiş. Yazıyoruz yazıyoruz sanki türkçeyi yeni öğreniyor gibi dvaranıyor.
Bence kesin sizofren falanBence kesin trolsun bizi yiyip gülüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?