Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım okudum Allah’ım sana bir evlat nasip etsin inşallah Sözüm sana değil kalbini kırdıysam özür dilerim
Amin canım inşallah Kalbimi kirmadin da bizi bir dinle be bacım. Artık sana acımaya başladım. Yazık değil mi gençliğine?

Çocuk var mı peki
Benim bir tanidigim iki cocuklu bir adamla evlendi hemde ilk evliligiydi cocuklarida yanina aldilar dubleks evde yasiyorlar. Kadindan haberleri bile yok kadim yazin cocuklari aliyor bir hafta o kadar. Cocuklarin telefonuda var adam rahat yeni esi rahat herkes rahat. Sen boyle davranmaya devam et o cocugu senden bir guzel alirlar senide evden atarlar haberin olsun.

Canım okudum Allah’ım sana bir evlat nasip etsin inşallah Sözüm sana değil kalbini kırdıysam özür dilerim

Musakka bebeğim bak ben ciddiyim kızım. Eğer yazdığın tüm hikaye gerçekse sende çok ciddi sorun var. Sen arabada kullanamadığını yazmıştın. Bazı insanlarda beynin bir noktasında sorun olduğu için böyle araba kullanma, teknolojik alet kullanma sıkıntısı oluyor. Ben yazılarına dikkat ediyorum, klavyeyi de kötü kullanıyorsun.

Ya nörolojiye ya psikiyatriye git lütfen. Hayatta her şey olabilir. İlaç içip beynini uyuşturmuşlar gibi geliyorsun bana

Konu sahibi azıcık empati yapabilse kendisinin de oğlu var, çocuk ilerde evlenip çocuk sahibi olup boşanabilir sonra da tekrar evlenip yeniden çocuk yapmak isteyebilir. Acaba konu sahibi kayınvalide ve babaanne olarak yeni gelini ve torunu hakkında da böyle düşünebilir mi çok merak ediyorum. Ya da eski gelini kendisine bu tarz taleplerle gelse mesela ne düşünür.

Kendin agir narsist birisin. Cocugunu da ayni kendin gibi yetistiriyorsun. Kocana az cektirmemissin, ama mutluyum ki senden kurtulmus. Tam bi sirretsin!

Kızlar anca geldşm özet geçecek biri var mı

-Yeni gelin hamile
-Sünnet düğünü iptal
-Musakka kayınpederin evini kendi oğlunun üstüne yapmaya çalışıyor
-Konuya dullar doluştuğu için musakka mağdur
-Hepimiz birleştik, musakkanın rızkını yiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…