- 22 Temmuz 2022
- 478
- 1.291
- 43
Hırs bürümüş kocayı kaptırmış malı mülkü kaptırmamaya çalışyor. Ama bak kaynanasını kaptırmamış aferin onaBu kadinin yasi 35 degil ya
5 Yasinda gibi konusuyo
Mantik 0
Beyin 0
Kendini bulunmaz bi hint kumasi saniyor
Amin canım inşallahCanım okudum Allah’ım sana bir evlat nasip etsin inşallah Sözüm sana değil kalbini kırdıysam özür dilerim
Hırs bürümüş kocayı kaptırmış malı mülkü kaptırmamaya çalışyor. Ama bak kaynanasını kaptırmamış aferin ona
Ay Allah askina alsin tepe tepe onun olsun kaynanaHırs bürümüş kocayı kaptırmış malı mülkü kaptırmamaya çalışyor. Ama bak kaynanasını kaptırmamış aferin ona
Benim bir tanidigim iki cocuklu bir adamla evlendi hemde ilk evliligiydi cocuklarida yanina aldilar dubleks evde yasiyorlar. Kadindan haberleri bile yok kadim yazin cocuklari aliyor bir hafta o kadar. Cocuklarin telefonuda var adam rahat yeni esi rahat herkes rahat. Sen boyle davranmaya devam et o cocugu senden bir guzel alirlar senide evden atarlar haberin olsun.Çocuk var mı peki
Canım okudum Allah’ım sana bir evlat nasip etsin inşallah Sözüm sana değil kalbini kırdıysam özür dilerim
Musakka işte bildiğimiz gibi bir değişiklik yokKızlar anca geldşm özet geçecek biri var mı
Eski eş rıskı ne ola ki.. öyle bir şey yok bacım seni kim inandırdı bunaEski eşinin rıskını yediniz yani bravo bu kadar rahat anlatan birini de ilk kez görüyorum çocuk varmıydı onların
Hafta sonu yaklaştı ya rahat rahat yazacak.Bence kesin trolsun bizi yiyip gülüyorsun
Kendin agir narsist birisin. Cocugunu da ayni kendin gibi yetistiriyorsun. Kocana az cektirmemissin, ama mutluyum ki senden kurtulmus. Tam bi sirretsin!Benim çocuğum altına yapıyorsa o kadın yüzünden yapıyor ve düşüncesiz babası yüzünden yapıyor apar topar çocuk yaptığı için benim çocuğum ailenin tek torunu ve erkek adı da kayınpederimin adi el üstünde tutulan bir dediği iki edilmeyen bir çocukken şimdi başka bir çocukla paylaşmak istemiyor benim yavrum bunları hiç düşünmüyor musunuz öz kardeş yapmak varken ben yıllarca çocuk yapmak istedim ikinciyi ama eşim istemedi bana tek çocuk yapalım onu büyütelim dedi şimdi bir tane kadın tufaya getirmiş çocuk yapıyor ondan
Cehaletle mücadeleye devam ediyorsunuz yaniMusakka işte bildiğimiz gibi bir değişiklik yok
Kızlar anca geldşm özet geçecek biri var mı
Yeni eş hamile , minnoşumuzun bebeği olacak inşallah.Sırf Musallatın ve oğlunun rızkını yemek için bileziksiz , düğünsüz evlenen kadın doğuracak artıkKızlar anca geldşm özet geçecek biri var mı
Aynisi ya demek boyle insanlar cidden var istebiz : senin o evde hakkın yok
musakka: niye yoğumuş var .
günlerdir böyleyiz yaa
Yeni gelenler mücadeleye devam ediyor.Eskilerden de hala yılmayanlar var.Musakka bildiğimiz gibiCehaletle mücadeleye devam ediyorsunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?