- 13 Nisan 2020
- 602
- 2.866
- 43
Musko kim kuduruyo aşkımOnlar oğluma çok düşkünler el üstünde benim yavrum bu değişmez gerçek öbür kadında bildiği için kuduruyor biraz
Olabilir canım onun tercihi amaCanım zaten dul demedim kadın dul değil dul gibi bir bilezikle evlendi dümdüz
O Kadın hayatta kaynanamın adını koymaz saçma sapan isimlerden koyar kesin kaynanamlar boşuna düşkün değil banaoo belki kız olur demiş. ufaktan heves etmiş bence kaynana kız toruna. E adını yaşatmak onun da hakkı şimdi.
kız olursa kaynananın adını koyarlar görürsün o zaman. yeni gelin tek gelini olur kaynananin
Senden çok altın takılan dul gördüm ben. Üzülürsün girme bu kıyaslara.Canım zaten dul demedim kadın dul değil dul gibi bir bilezikle evlendi dümdüz
Kuş var kuş var hangi kuş atmaca mı,karga mı?Yok aslında kuş gibi yüreği. Kendini korumak, fıttırmamak için hayallere sarılmış evciğinde.
Ya boyleleri olmasin bi zahmet yaBunlar çıkarsa musakkadan geriye ne kalır
Dul deyip aklınca aşağılıyorsun anladık ama kasanın anahtarı onda artık bebeğim sen rahat ol ne yapsın 3-5 bileziğiCanım zaten dul demedim kadın dul değil dul gibi bir bilezikle evlendi dümdüz
Canım bence tercih değil onu istemediler yapmadılarOlabilir canım onun tercihi ama
Ee nolmus ister 1 bilezikle evlenir ister evi ustune yaptirirCanım zaten dul demedim kadın dul değil dul gibi bir bilezikle evlendi dümdüz
Musakka yapacaktım evde yemek yapmıştım başka biri almış k koydum sonuna önemsemedimNick niye musakkak? Musallat olarak okuyorum
Istemeselerde sonucta evlenmis mi evlenmisCanım bence tercih değil onu istemediler yapmadılar
Tamam istememiş olabilirler, ama eski esin istemiş onuCanım bence tercih değil onu istemediler yapmadılar
Adamın kuş ötmüs bir kadında. Hep diyorum öyle yemeğe, pilava bakma devri geçti artık. Devir küçük oğlan kimi istiyor ona bakıp alma devri.İsteksizmiş muso, haftada bir kızılayda kan verir gibi yatıyomuş, her gün sevüşecek kadını bulmuş kaçırmak istemedi adam zaar.
Kimde toplanacak paralar?
Eski eşim dolgu dudaklara botoksa tav oldu biraz doğruları konuşalım canım kadına bisey demiyorumTamam istememiş olabilirler, ama eski esin istemiş onu
kaç haftalık hamile toy gelin ?O Kadın hayatta kaynanamın adını koymaz saçma sapan isimlerden koyar kesin kaynanamlar boşuna düşkün değil bana
Sizin yasiniz kac?Eski eşim dolgu dudaklara botoksa tav oldu biraz doğruları konuşalım canım kadına bisey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?