Eski eşimin karısı hamile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi yavaş yahu.tüm kurşunu 2 günde harcama çabuk tüketir bu forum sizi.
Hadi bir sonraki konuyu da ben söyleyeyim. Kocanız size velayet davası açsın oğlanı alıp sizi evden çıkartmak istesin. -1500 emoji skorunuz garanti

Ayy çok da uzun yazmışsınız 5K dan beri böyle şeyler umrunda değil ev çocuğumun hakkı rızkımızı kimseye yedirmeyiz kayınpederimle konuşacağım evi oğlumun üzerine yapsın

Siz boşanınca size resmiyette neler kaldı mal olarak?

Ev resmi olarak dedeninse ve eski eşinize kalması için yanlış bilmiyorsam dede ve babaannenin ölmesi ve eski eşinizin tek çocuk olması gerekiyor. Sonra da eşiniz ölecek de iki çocuğu bölüşecek resmi olarak. Yeni eş el koyamaz eve. Dedenin keyfine kalmış bir durum. Siz çıkıntılık yapmazsanız da sizi çıkarmazlar o evden. Zaten ev eşinizin olana kadar (erken vefat olmazsa) oğlunuz kocaman olup o eve de olan bağlılığı biter.

Ayrıca eski eşinizin doğacak bebeği de oğlunuzun kardeşi olacak. Düşman gibi bellemesini sağlamayın.

Forum onu mu tüketti bizi sanki anlatamadık hâlâ kendimizi

Off ne fenasınız ya

Çocuğu, babası evde yokken elin kadınına eşek gibi baksın diye bıraktığın için altına kaçırıyor olabilir mi? Adam insan gibi alıştıra alıştıra çocuğa söylemek istemiş, bence çocukla babasının ilişkisi gayet iyi her şeyi zamanla aşabilirler, altına kaçıran sensin gibi geliyor bana.

Arkadaşlar hatırlayan çıkacaktır. 3 çocukla boşanıyorum diye konu açan kadında kocasının şirket evinden çıkmak istemiyorum diyordu. Evi bana versin diyodu. O 1 numara buda 2. Hala aynı kişiler mi trollüyor diye düşünüyorum. Aynı cesaret aynı avanaklık var bunlarda. İyice sıktı bu konu beni vallahi. Sinir katsayım tavan yaptı

Evet ben de sinir oldum ama tutuyor da beni konu bir şekilde öf ama öf yani

Hatırladım onu. Aynı kisi olmasalar bile aynı kafalar. Şirket işinden ayrılsa napacam evden çıkacağız sanırım diye kendini yiyordu öbürüde.

Babası imkanları dahilinde zaten oğlunu düşünür siz böyle tutumda bulunursanız evladından ds soğutursunuz adamı. Bence siz babanın evi konusunu bırakın zaten oturuyorsunuz gidip siz oğlunuza neler yapabilirsiniz bu konuya odaklanın

Hatırladım onu. Aynı kisi olmasalar bile aynı kafalar. Şirket işinden ayrılsa napacam evden çıkacağız sanırım diye kendini yiyordu öbürüde.
Mobilyaları bu eve göre aldım başka eve nasıl sığar derdindeydi. Acaba o kadın ne yaptı. 3ün birini almıştır çekişmelide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…