kaynata ölünce ev kayınvalideye kardeşlerine kocaya kalıyorEv konusunda senin ağzını açmaya hakkın yok bi kere başta kocanın hakkı kocan müsade etmez artık o 2 çocuk babası 2. Çocuğunu da düşünmek zorunda
Ayy gelinliğimle çeyizimle duymaktan öğğğğ geldi topla gelinliği çeyizini çık o zaman evden sanki evin kolonu gelinlik çeyizCanım ben gelinliğimle çeyizimde bu eve geldim benim emeğim var bu evde benim oğlum burada doğdu onun güvenli alanı burası bu ev oğlumun hakkı burada doğdum burada büyüdü güvenlikli bir site ev benim evladımın hakkı
Di mi? O evde oturup kofte ekmegini yemeli
Su adam bu cocugu konu sahibinden alsa da, o kendine hak gordugu evden de cikarilsa, neye ugradigini sasirsa
Tabi ilk göz ağrısı falan mal mirasa kalana kadardırkaynata ölünce ev kayınvalideye kardeşlerine kocaya kalıyoraralarında pay edip bunu kovarlar bence
Ayy gelinliğimle çeyizimle duymaktan öğğğğ geldi topla gelinliği çeyizini çık o zaman evden sanki evin kolonu gelinlik çeyiz
Konu dışı olacak ama ben hep bu şekilde korundumDemek ki neymiş geri çekilme ile de hamile kalınmıyor, kadınlar kendini dölletiyormuş.
Sonra neden cocuk yaptın böyle adama diye sorduğumuz üyelerin geri çekildik oldu yalanına inanmayalım
Bana öyle hırs yaptırdın ki kendime evlenmiş ayrılmış adam bulup yıldırım nikahı kıyacağım artık.Başına gelmeyen anlamaz bekar adamın suyu çıkmadı
O da mantikli, benim de aklima ayni seyler geliyorvalla bu kadar sabit fikirli birinin bu kadar sakin sakin papağan gibi aynı cevapları vermesi bana mümkün gelmediği için ortada ev yada çocuk olduğunu düşünmüyorum ben.
bişey kaçırmadın merak etme bella.Bilmem kaç sayfalik konunu inatla okumadım ama bunu okuyalim bakalım az çok neler yaptıgını be burdakileri delirttiğini biliyorumşu anda senin oturduğun evde hiç bir hakkın yok ekstra kaç kardeş olursa olsun onlarının hepsinin hakkı olacak bu nasıl yüzsüzlük ve gözü acıklıktır bi uyanık sensin galiba
Peki çocuğunuz bu kadar etkilendi onu bir pedagog götürmeyi düşünüyormusunuz?kardeşinin olması kötü bişey olmadığını anlatın iyi yönden bakmasını sağlayın.çok acimasiz bir annesiniz.evlendiler elbetteki çocuk düşünecek çok ilginç düşünceleriniz var.sanırsınız sizinle evliyken başka bir bayandan çocuk yapmış.çocuğunuz iyiliği için babasıyla olan ilişkisini bozmayın.sizin diğer ex eşe takilmaniz çok anlamsız,sanki Derdiniz ev,çocuk değil eşiniz?alışın artık.eşiniz evli,aranızdaki tek bağ oğlunuz. hayatlarına müdahale edemezsiniz.iki çocukta babalarının madi manevi herseyinden eşit haklara sahiptir.biraz rahatlayın oğlunuzla bir tatile çıkın uzaklaşın ikinizde iyi gelecek.Çocuğun altına kaçırma sebebi kardeşi olacağını öğrenmesi babası çocuğuma kardeşin olursa kız mı olsun erkek mi olsun diyerek kafasını karıştırdı çocuğum içine attı kardeş istemiyor bunu öğrendikten sonra altına kaçırmaya başladı
Ben de ahahahhaahhah. 2 çocuğu da isteyerek yaptık.Konu dışı olacak ama ben hep bu şekilde korundum3 çocuğum var ancak hiçbiri kaza kurşunu değil
Arkadaşlar mantık çerçevesinde irdelemeyin, Muso'nun evrenine girin onun gibi düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?