- 30 Eylül 2013
- 154
- 18
- 34
-
- Konu Sahibi Denizdekikum
Ben konuyu ve yapılanları tasviplemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen, sadece bunu bana söylediğinde ne gibi bir tepki vermeliyim konunun sonunda yazdığım gibi..Bunlar nasıl hayatlar, nasıl ilişkiler? Dağ başımı burası? Şu konuda bahsedilenlerden bir tane aklı başında insan yok.
Bunlar nasıl hayatlar, nasıl ilişkiler? Dağ başımı burası? Şu konuda bahsedilenlerden bir tane aklı başında insan yok.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş, bulmuş yine bi ruh hastası.İyi ki sevgiliniz(kusura bakmayın imam nikahı resmi değil, eşiniz demeyeceğim) şiddet yanlısı değilmiş.
3 kişi bir adamı sıkıştırıp dövmüşler.
Sizin yaşadıklarınız çok acı ve telafi edilemez olsa da, sevgilinizin yaptığı cana kast.
Eski eşinizden farkını söyler misiniz?
Erkek erkeğe diyorsanız, 3 adamın 1 adama saldırması hem de aletle, emin olun aynı güçlü güçsüz dengesidir.
Ayrılmalısın hayatım. Şimdiki sevgilinin eski eşinden farkı yok. Yine şiddet gördüğün bi evlilik yapmak istemiyorsan tabi.Ben konuyu ve yapılanları tasviplemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen, sadece bunu bana söylediğinde ne gibi bir tepki vermeliyim konunun sonunda yazdığım gibi..
Bazıları haşin seviyor, ne diyeyim.Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş, bulmuş yine bi ruh hastası.
Ben konuyu ve yapılanları tasviplemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen, sadece bunu bana söylediğinde ne gibi bir tepki vermeliyim konunun sonunda yazdığım gibi..
Çekiyo mu artık öyle mi seviyor bilemem de. Öngörüsüzlük bu. Düşünsene işkence göreceğim resmen ilk evliliğimde ikinciyi dünyanın en naif adamını seçerim korkumdan. :) yok öyle arkamıza da saklanmasınlar ama.Bazıları haşin seviyor, ne diyeyim.
Ben de eşime bir savunma sanatı öğren, dünya hali başımıza bir iş gelir, çoluk çocuğumuz var korumamız gereken ama sen ardıma saklanırsın kesin diye iğneliyorum.
1. Baban imam nikahını bilmiyorsa o nikah geçerli sayılmaz. Daha rahat hareket etmek için formaliteden imam nikahı kıymışsınız.
2. Yine gitmiş aynı profilde adamı sevgili yapmışsın kendine. Barbarca gidip eski eşini döven şiddet yanlısı bi herif sevgilin. Bugün senin için başkalarına karşı tehlikeli olan adam yarın senin için tehlikeli olacak. Gider şikayet edersin, hukuk yoluyla ararsın hakkını. Adamı ormanda dövdürtmek, videoya çekmek. Sevgilin resmen vahşi, sen ondan da ayrıl.
İyi ki sevgiliniz(kusura bakmayın imam nikahı resmi değil, eşiniz demeyeceğim) şiddet yanlısı değilmiş.
3 kişi bir adamı sıkıştırıp dövmüşler.
Sizin yaşadıklarınız çok acı ve telafi edilemez olsa da, sevgilinizin yaptığı cana kast.
Eski eşinizden farkını söyler misiniz?
Erkek erkeğe diyorsanız, 3 adamın 1 adama saldırması hem de aletle, emin olun aynı güçlü güçsüz dengesidir.
E tamam ona da cevap verdik. Al birini vur ötekine, sevgilinden ayrılmalısın dedik.Yanlış anlaşılmamak için çabaladım ama olmadı sanıdım. Burda formalite bir nikahı veya eşim oldu mu olmadı mı sorusu sormadım olayı tavsiplemedimde sadece şiddet görmüş bir kadın olarak olayı bana anlattığında sizin deyiminizle sevgilime nasıl tepki vermeliyim onu sormak istedim
Siz uzak durun, zaten iletişime geçmiyormuşsunuz.
Özel konuşmaları sizi zaten ilgilendirmez ama, çocuğunuz varmış, onun için tetikte olmalısınız. Çocuğa zarar verme eğilimi varsa, resmi birimlere şikayette bulunun.
Şu anki sevgiliniz de uğraşıp durmasın, üstünüze sıçratmayın çamuru.
Eski eşinizden bir farkı kalmadığını anlatır, hayatımdan çıkmasını söylerdim ben olsam.Yanlış anlaşılmamak için çabaladım ama olmadı sanıdım. Burda formalite bir nikahı veya eşim oldu mu olmadı mı sorusu sormadım olayı tavsiplemedimde sadece şiddet görmüş bir kadın olarak olayı bana anlattığında sizin deyiminizle sevgilime nasıl tepki vermeliyim onu sormak istedim
Sen gene seçermişsin, ben adam görsem bunların soyu kurusun diye tükürüklere boğmaktan lamaya döner, dünyayı bayağı uzun yıllar tek cinsiyet varmış gibi yaşardım.Çekiyo mu artık öyle mi seviyor bilemem de. Öngörüsüzlük bu. Düşünsene işkence göreceğim resmen ilk evliliğimde ikinciyi dünyanın en naif adamını seçerim korkumdan. :) yok öyle arkamıza da saklanmasınlar ama.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş, bulmuş yine bi ruh hastası.
O da doğru. Tekrar bi ilişki düşünmek bile cesaret ister. Az buz şey yaşanmamış. :/Sen gene seçermişsin, ben adam görsem bunların soyu kurusun diye tükürüklere boğmaktan lamaya döner, dünyayı bayağı uzun yıllar tek cinsiyet varmış gibi yaşardım.
Vallahi iyi cesaret...