- 23 Ekim 2020
- 1.026
- 5.986
- 29
- Konu Sahibi kirginzambak
çocuklarına adaletli davranmalı.
Kadın kötü davranmasın da iyi davransın bence bu daha iyi.
Kadın kötü davranmasın da iyi davransın bence bu daha iyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu hakkında bişey diyemeyeceğim ama çok üzüldüm...En başta oğlunuz sonra da sizin için... Gerçekten insanın sevdiklerini paylaşmak zorunda olması zor... hele ki çocuklarını böyle bir tabloda dengede tutmaya çalışması çok zor. Kızınız hem yaşının hem de annesizliğin verdiği bir tepkiyle biraz sizin canınızı yakmaya çalışıyor olabilir. Onun da durumu kolay değil aslında..O cephede neler yaşanıyor bilemiyoruz.Belki o da babasına diyor "oğlu anasının kıymetlisidir" diye...Acaba profesyonel bir destek mi alsanız? Tek başına mücadele etmeniz çok yıpratıcı olur.O babamın kıymetlisi falan diyor. Beraber bir yere çıkıyoruz aman kızına dikkat et başına bişey gelirse bize dünyayı dar eder diyor. Yok oğlum olmaz öyle şey o da kardeşin falan diyorum ama tabi çokta etki etmiyor.
Zor bir durum gerçekten ben sadece bu konuda kardeşlerin ayrı kalmasına üzüldüm cinsiyetler ne olursa olsun çocukluk çağında kesinlikle ayrı büyümemek gerektiğini savunuyorum sonuna kadarÖzellikle beğenmedime çöken arkadaşlar; ben tabi ki kızımın mutlu olmasından dolayı mutluyum. Ama her ne kadar aldatma olmasa dahi evliyken tanıdığınız bir kadının boşanınca kocanıza yanaşması ve evlenmelerini ne kadar hoş karşılayabilirsiniz? Kaldı ki zaten ben madem babasında kalmak istiyor tamam kalsın dedim. Problem de çıkarmadım yani en çok ben isterim mutlu olmasını.
Ama biraz da kendinizi benim yerime koyun lütfen. Öz kızınız eski kocanızın karısını size övüyor. Hoşunuza gider mi? Bu kadar övgüye gerek var mı? Tamam iyi dersin geçersin. Ben sevmesin demiyorum ki. Sevsin ama bu sevgisini bana bu denli yansıtmasına gerek yok.
Ayrıca ne güzel iyi davranıyormuş kadın diyorsunuz da eşimi tanımıyorsunuz. İyi davranmak zorunda. Öyle söyleyeyim size.
Ayrıca kimse rahatsız olmazdı yani bu durumdan burda. Peki ben çok yanlış düşünüyormuşum o zaman. Teşekkürler...
Kesinlikle katiliyorum yani ben olsam ben de nefret ederdim boyle bir kadindan ve adamdan, yani adam gidip tanimadigi biriyle evlenmis olsa belki konu sahibi bu kadar tepkili olmazdi simdi insan kendini aldatilmis gibi hissederHer iki durumda da kadından midem bulandı.