• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eş sorunsalı..

Bence exi hiç kaale bile alma...
Ben çocuğa inanılmaz üzüldüm
Aynen böyle bir anne sahibi olaraktan...:(

hiç sevmedigim insan tipi... hiiçç...
bende eşimin 2.cisiyim. cocuk yok - ben tanıştıgımda da sanırım 3-4 yıllık bekardı. eski eşi duymuş evlenecegini tek dedigi ''anneni bu evliliginden uzak tut'' :KK70: oldu saolsun...

Sizin eski eş iyi çıkmış valla, eski eşin de hayırlısı diyorum artık kendi durumuma bakınca:KK48:

Bence exi hiç kaale bile alma...
Ben çocuğa inanılmaz üzüldüm
Aynen böyle bir anne sahibi olaraktan...:KK43:

Ah kıyamam, sizin haritanızda da en net onu görmüştüm zaten en sorunlu noktanız orasıydı..:( Benim de içim parçalandı okuluna gittiğimde öylece duruyordu çok ağlamıştı, beni görünce nasıl mutlu oldu sarıldı sımsıkı.. Benim annemin de psikolojik problemleri vardı babam büyüttü, o yüzden çok iyi anlıyorum.

Bu 2. üniversitem olduğu için aslında okul olayını dert etmedim canım. Söylediğin gibi olabilecek yıkıcı hareketler beni tedirgin ediyor. Sanırım biraz daha bekleyip önümü görsem iyi olacak. Ama bir yandan da erkek arkadaşım bana bu kadar güveniyorken erteleyip onun güvenini de kırmak istemiyorum açıkçası. Dediğin gibi düşündüm hiç de dert etmiyorum kızını, küçük bi kardeşimmiş gibi seviyorum.

Okulunun bitmesine ne kadar kaldı? 2 seneden fazlaysa erteleme tabi.

Sorun sadece eski esse, yani sevgilinden
Eminsen kendin icin en dogru olanini yap.
Icip icmemedide kadinin sorunu.

Genelde ayrilmis esler cocukda varsa arada,
Trkrar denerler..birde nasil ayrildiklarina bagli,
Kadinmi birakmis. Sevgilinin esine Geri dônmeme konusunda eminsen, kimseye aldirma

Sorun sadece eski esse, yani sevgilinden
Eminsen kendin icin en dogru olanini yap.
Icip icmemedide kadinin sorunu.

Genelde ayrilmis esler cocukda varsa arada,
Trkrar denerler..birde nasil ayrildiklarina bagli,
Kadinmi birakmis. Sevgilinin esine Geri dônmeme konusunda eminsen, kimseye aldirma

İlişkinin başında ben de sormuştum bunu, erkek arkadaşım ayrılmak istemiş. Çok mücadeleci bi adamdır bayağı da mücadele etmiş kızı için ve eski eşinin psikolojik problemleriyle uğraşmış bayağı ama sonra bigün çok yoruldum bitirdim herşeyi sevgim de bitmişti dedi. Yani kolay kolay birşeylerden vazgeçen bi yapısı yok o yüzden geri döneceğine dair bi kaygım yok. Sevgisinden eminim. Sadece eski eşinin çok pişman olduğunu görebiliyorum umarım vazgeçer..

Benim konumu bir oku istersen kesinlikle acele etme. Şimdi kıymetsiz olan eski eş birden kıymete biner şaşırır kalırsın. Hayatını da ilişkini de öyle bir etkiler ki ne olduğunu şaşırırsın.

Ben olsam bu adamla evlenmezdim nedenine gelince cocuk bu kadin da kalirsa ickiye siginip ya da cocuga aratip babasini cagircaklar surekli eger cocugu siz alirsaniz da bu sefer kapiniza surekli dayanip rahatsiz etme ihtimali de var.Cunku kadin hala kocasini istiyor.Bi de cocuk bakmak kolay degil hele ki baskasinin cocuguna.Sen bir iki kere gordun cok tatli gelmis olabilir ama cok buyuk sorumluluk.Isterse cocuk cok uslu olsun.Bu arada erkek arkadasin duzgun bir insana benziyor ama eksi yonlerini iyi dusun.

hiç sevmedigim insan tipi... hiiçç...
bende eşimin 2.cisiyim. cocuk yok - ben tanıştıgımda da sanırım 3-4 yıllık bekardı. eski eşi duymuş evlenecegini tek dedigi ''anneni bu evliliginden uzak tut'' :KK70: oldu saolsun...
Benimde eski esime nasihatim bi daha evlenirsen annenin eteginin altinda yasama:KK70:Evlencegini duysam kadina uzulurum

Son düzenleme:
Hiç evlenmedin sen sanırım. Daha evlilik sorumluluğunu almadan bir Çocuğun da sorumluluğunu alacaksın.
Çocuk da sizle yaşar zaten şimdi o üzüldüğün Çocuğun yarın her hareket batar.
Ben olsan ayrılırım.gerek yok bu kadar büyük sorumluluğa

Benim konumu bir oku istersen kesinlikle acele etme. Şimdi kıymetsiz olan eski eş birden kıymete biner şaşırır kalırsın. Hayatını da ilişkini de öyle bir etkiler ki ne olduğunu şaşırırsın.

Ah evet sizin konunuza denk gelmiştim gerçekten sinir bozucu. Üstelik çocuk da yok sizde. Sizde son durumlar nedir düzelmedi mi? Onlar boşanalı ne kadar olmuş buarada?

Ben olsam bu adamla evlenmezdim nedenine gelince cocuk bu kadin da kalirsa ickiye siginip ya da cocuga aratip babasini cagircaklar surekli eger cocugu siz alirsaniz da bu sefer kapiniza surekli dayanip rahatsiz etme ihtimali de var.Cunku kadin hala kocasini istiyor.Bi de cocuk bakmak kolay degil hele ki baskasinin cocuguna.Sen bir iki kere gordun cok tatli gelmis olabilir ama cok buyuk sorumluluk.Isterse cocuk cok uslu olsun.Bu arada erkek arkadasin duzgun bir insana benziyor ama eksi yonlerini iyi dusun.

Bu saydığınız ihtimalleri ben de düşünüyorum haklısınız. Ama bir yandan da erkek arkadaşıma bakıyorum, herşeyi dengede tutmak için çok çaba sarfediyor. Seviyorum seviliyorum ve onu yüzüstü bırakmak aklımın ucundan geçmiyor. Üstelik dün bana yaptığı konuşma da beni üzdü. Çocuğum böyle bir anneyle nasıl yetişecek hiç bilmiyorum ama sana da böyle büyük bi sorumluluk yükleyemem dedi. Ben çocuk sahibi olmadığım için yanlış birşey yapmak istemem ama sana da sonuna kadar destek olucam dedim. Kendi annesiyle görüştü, babannesi zaten başından beri kendisi bakmak istiyor eski eşle kalmasını tehlikeli buluyor. Büyük ihtimalle babannesinde kalacak, biz de buarada sürekli ilgileneceğiz. Şimdilik böyle düşündük umarım o çocuk için en doğrusunu yapabiliriz.

Hiç evlenmedin sen sanırım. Daha evlilik sorumluluğunu almadan bir Çocuğun da sorumluluğunu alacaksın.
Çocuk da sizle yaşar zaten şimdi o üzüldüğün Çocuğun yarın her hareket batar.
Ben olsan ayrılırım.gerek yok bu kadar büyük sorumluluğa

Ben de babamla büyümek zorunda kaldım o yüzden daha toleranslı olacağımı düşünüyorum. Ama hiçkimse insanın annesi gibi olamaz bu bir gerçek ama elimizden geleni yapacağız. Babannesi de bakmayı istiyor başından beri, bir şekilde dengeleyeceğiz inşallah bakalım..

Benimde eski esime nasihatim bi daha evlenirsen annenin eteginin altinda yasama:KK70:Evlencegini duysam kadina uzulurum
bende boşansam yeni karısına aynını derim. annesinden uzak dur ve evine bile sokma. aynı mahalleden bile gecme....

değişen bir şey yok ben sabrediyorum. Kayınvalidem sabret sakin ol geçecek öfkelenip koz verme dedi. Bakalım sabır diyorum. Ama kesinlikle dikkatli ol genceciksin ayrıl demek haddim değil ama iyi gözlemle.

değişen bir şey yok ben sabrediyorum. Kayınvalidem sabret sakin ol geçecek öfkelenip koz verme dedi. Bakalım sabır diyorum. Ama kesinlikle dikkatli ol genceciksin ayrıl demek haddim değil ama iyi gözlemle.

Evet haklısınız, erkek arkadaşıma güveniyorum şimdiye kadar hep çok net ve kararlı bir insan olarak gözlemledim, keskin sınırları vardır ama hayat bu tabi hiçbir şeyden yüzde yüz emin olamıyoruz maalesef.. Siz de sakin olmaya çalışın, hayatınızın odağından çıkarmaya çalışın mümkün olduğunca umarım düzelir birşeyler.

Çocuğun bir annesi ve babası varken neden babaannesi'nde kalıyor ki. Eski eşin alkol problemi varsa babasında kalır çocuk. Bence evleneceğiniz adam kesinlikle sorumluluklardan kaçan biri. Eski eşini de büyük ihtimalle psikolojik sorunlarıyla uğraşmasın diye boşadı. Lütfen o çocuğu düşünerek bir yol bulun.

Çocuğun bir annesi ve babası varken neden babaannesi'nde kalıyor ki. Eski eşin alkol problemi varsa babasında kalır çocuk. Bence evleneceğiniz adam kesinlikle sorumluluklardan kaçan biri. Eski eşini de büyük ihtimalle psikolojik sorunlarıyla uğraşmasın diye boşadı. Lütfen o çocuğu düşünerek bir yol bulun.

Yoo sorumluluklarından kaçan biri olsaydı zaten ben de bu yola girmek istemezdim. Kızıyla çok ilgili bir baba. Boşandıklarında da zaten çocuğunu almak istemiş, babannesi o zaman da bakmak istemiş ama eski eşi çocuğunu vermek istememiş. Sorun psikolojik problemlerinden ziyade ilaçlarını kullanmaması ve sürekli başa dönmesi. Uzun zamandır alkol konusuna dikkat ediyordu zaten ama bizim evleneneceğimizi duyunca tekrar dağıttı diye düşünüyorum. Ben de o çocuğun geçtiği yollardan geçtim o yüzden ekstra özen gösteriyorum, babası da öyle, onun için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Ama tabiki sonuçta bir annesi ve babası var ben bir yere kadar müdahale edebiliyorum.

Sizinle iliskisi baslamadan yillar once bitmis bir evlilikmis zaten mutlu olsalarsinaurilmazlarsi bende kadindan once kendi mutlulugunu dusun onkadar mutluyum diyosun hic biseyi erteleme o ortak arkadaslariylada cok sk gorusmeyin bence canim

Back