- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.596
-
- Konu Sahibi pisilus081222
Burada okuduğum en saçma konulardan bir tanesi. Yani kızım benimle boşandım. Kuruş istemedim ama kızımı da vermedim. Burada ne anneler var bin bir zorlukla evladına bakıyor. Bin türlü ruh hastasına karşı siper oluyor. Hanım efendi başka dertlerde. Ya bi kendine gel artık. Adam yolunu çizmiş çoktan. Böyle saçma sapan büyü muska inananlara ayrı ayar oluyorum.Ne çocuğu ya kadının adamdan başka derdi tasası yokki çocuklar umrunda değilki
Yerindeolsam asla pes etmezdim o cadıya da haddini bildirirdim velayet konusunda sacmalamissinEvimize boşanmamız için o kadar çok kötülük yapılmış ki, yasak olduğu için anlatamıyorum. Eşim kötü bir insan değil ama resmen beni kötü olarak görüyor, ben de aynı şekilde onu öyle gördüm. Evin tek çocuğu ve babası çok önceden vefat ettiği için annesi eşimi kendi eşi gibi görüyor maalesef. Evlendiğimizi bir türlü kabul edemedi.
Sende bunu yedin öyle miEşim askeri personel resmi olarak onda kalmasını uygun gördük.
Aa cidden doğru. Konu sahibine zırnık vermiyor şuan kendi cebinden bakıyor çocuklarını konu sahibi. Ulan yeminle saftirikmişim benBence nafaka vermemek için çocukların velayetini almış sizi kandırmış çocuklar biraz büyüyene kadar size baktırıp sonra tamamen sizden alma planı yapmış...Çok haince değil mi ya bu kadar kötü olunulur mu ya
Bu mantıklı bir cevap değil ki. Askeri personelin artısı ne?Eşim askeri personel resmi olarak onda kalmasını uygun gördük.
Bu kadar saçma bir bahane de duymuş olduk çok şükürEşim askeri personel resmi olarak onda kalmasını uygun gördük.
Ne alaka?Eşim askeri personel resmi olarak onda kalmasını uygun gördük.
kendi kendime kurmak istemiyorum ama doğum sonrası sendromlar nedeniyle baskıda duran bazı psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkabiliyor. Siz de bu metafizik uygulamaları vs kafanızdan uydurmuş olabilirsiniz dolayısıyla da psikolojik problemi olan bir anneye çocuk velayeti verilmiyor. Yoksa velayet sizde olurdu. Bu evlilik için de hiç umutlanmayın, bitmiş maalesef. Sağlığınıza bakıp hayat kurun kendinize.
Kadının doğasında vardır ilgi görme isteği.. Evlenmeden önce, bilhassa evlendikten sonra, hamileyken, lohusayken.. Bir erkek eşine ilgi alaka göstermeyecekse neden evleniyor? Özellikle lohusalık gibi özel bir dönemde eşini el üstünde tutması gerekir, nazını niyazını çekmesi gerekir.. Elalemi eve doldurmak ne demek? Kısacası boşanma nedeni sizin depresyonunuz değil sadece, bence sizi depresyona sokan eşiniz ve komple ailesi olmuş.. Bu ilişkiden umudunuzu kesip yolunuza bakmanızı tavsiye ederim..Selam kızlar. 2 ay önce eşimle anlaşmalı olarak boşandık. 13 aylık ikiz bebeklerimiz var, velayeti resmi olarak babada ancak çocuklarım benimle birlikte. Son zamanlarda sürekli benden çocukları almak istediğini ve benim ailemin yanında büyütmek istemediğini söylüyor. Annesinin evine çocuklar için oda yapmış ve haftalık alıyor, birlikte kalıyorlar. Boşanma sebebimiz doğumdan sonra benim girdiğim depresyon aslında. Sürekli eşimle ilgili beklentiye girdim ve evde sürekli huzursuzluk oluştu, annesi ve neredeyse tüm sülalesi de her gün benim evimdeydi. Özel hayat denen bir şey kalmamıştı. Sadece eşimle değil, kendime ait bir alanım dahi kalmamıştı. Bu taleplerim eşime hep şikayet olarak geldi ve beni sürekli ters görmeye başladı, her dediğimi reddetti. Ve annesinin yatağıma yapmış olduğu farklı şeyler de vardı, aynı yatağa giremedik. Yatağımın başına tülbent içinde iki adet taş bağlanmış şekilde bulduk, ne olduğu konusunda da ne eşimin ne de benim bilgim var. Birbirimizi çok seviyoruz, ağlaya ağlaya boşandık resmen. Eşim boşanmak istedi, bende diretmedim kabul ettim. Ama her fırsatta aramızda düzelmeyecek bir şey olmadığını söyledim. Hala çok istiyorum onu, onunda beni istediğini biliyorum ama kendini çok geri çekiyor. Evimiz, eşyalarımız dağıldı. Evliliğimizi çocuklar için sürdürelim, sabredelim gibi bir konuşma hiç olmadı aramızda birlikteliğimiz sağlıklı değil, birbirimize fayda sağlayamıyoruz diye bu kararı verdik.. Tekrar evlenilebilir mi, zamanla sağlıklı bir hal alır mıyız, ya da umut tamamen kesilmeli mi...