Eski eş ile yeniden evlenmek.

Velayet olay bambaşka saçma. Açın bakalım bi velayet davası alabilecek misiniz?
Eski eşinizin asla öyle bir talebi olmamış ki adam zaten çok düzgün biri değil belli ki. Yoksa sizi bu kadar manipüle etmez anasını danasını da evinin özeline karıştırmazdı.
Bir diğer yandan evlenmek isteyen bir eski koca yok ki. Ki olsa da eve eski koltuğumuzu bile almıyoruz. Niye çünkü bir şeyi rahatsız etmiş ki değiştirmişim.

Çocuklarınızı resmi olarak alın yolunuza bakın. Psikolojik destek alın daha sağlıklı yürürsünüz.

Son düzenleme:
Ne çocuğu ya kadının adamdan başka derdi tasası yokki çocuklar umrunda değilki
Burada okuduğum en saçma konulardan bir tanesi. Yani kızım benimle boşandım. Kuruş istemedim ama kızımı da vermedim. Burada ne anneler var bin bir zorlukla evladına bakıyor. Bin türlü ruh hastasına karşı siper oluyor. Hanım efendi başka dertlerde. Ya bi kendine gel artık. Adam yolunu çizmiş çoktan. Böyle saçma sapan büyü muska inananlara ayrı ayar oluyorum.

kendi kendime kurmak istemiyorum ama doğum sonrası sendromlar nedeniyle baskıda duran bazı psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkabiliyor. Siz de bu metafizik uygulamaları vs kafanızdan uydurmuş olabilirsiniz dolayısıyla da psikolojik problemi olan bir anneye çocuk velayeti verilmiyor. Yoksa velayet sizde olurdu. Bu evlilik için de hiç umutlanmayın, bitmiş maalesef. Sağlığınıza bakıp hayat kurun kendinize.

Yerindeolsam asla pes etmezdim o cadıya da haddini bildirirdim velayet konusunda sacmalamissin

Aa cidden doğru. Konu sahibine zırnık vermiyor şuan kendi cebinden bakıyor çocuklarını konu sahibi. Ulan yeminle saftirikmişim ben

Eşim askeri personel resmi olarak onda kalmasını uygun gördük.
Bu mantıklı bir cevap değil ki. Askeri personelin artısı ne?
Eski eşinizin barışmayla ilgili bir adımı yok anladığım kadarıyla, bu durumda umutla beklemininde mantığı yok. Asıl bebekleri alırsa ne yapacaksınız onu düşünün bence

Hangi kafa 11 aylık bebeklerinin velayetini babaya verir nasılsa bende kalıyorlar diye bir şey yok istediği zaman gelir götürür hiçbir şey yapamazsın muhtemelen de yapacak zaten.işin içinde başka şeyler var bence, hakim de bu kadar küçük bebeklerin velayetini kolay kolay babaya vermez…

Birini tanıdım,2 yaşında çocuğumun velayetini vermediler diye bagriniyordu,gerekçeli boşanma karariına baktım,kendi isteğiyle vermiş...Mal vs istememiş,anlaşmalı boşanmış..Sonra öğrendim ki aldatmış,duyulmasın demişler hem çocuk hem mal isteme ,bu da kabul etmiş ayrılmış.
Burda konu sahibi zaten söylüyor kendim verdim mal istemedim diye ama ,neden verdigine mantıklı bir cevap vermiyor...Olayın iç yüzünü bilemiyoruz ama kimse bu kadar saf olamaz,vardır bir durum mutlaka.Yoksa hiçbir anne 11 aylık bebeklerini vermez...O adam yarın öbür gün alır mutlaka çocuklarını,konu sahibi de bunu biliyordur mutlaka.
Adam da evlenecek olsa zaten boşanmazdi

İkinciye aynı insanla evlenip mutlu olan tanıdıklarım var, nasıl mutlular söyleyeyim olgunlaşarak. Evliliğin ilk yılları biraz alısma süreci oluyor tökezlemeden devam eden az insan var hee ortada hiçbir şey olmadığı halde dahi boşanmaya kadar gidecek sacma sebeplerle kavgalar oluyor, ama olgunlasıp karşıdakini de çözünce evlilik rayına oturuyor.

Psikolojik problemi olan anneye çocuk veriliyor ailemde var öyle biri. Çocuğu anneye verdiler babaya göstermiyor ama onda zorlanıyoruz biraz .Raporlu + hastanede bile yatmış ama anne sonuçta küçük çocuğu ayırmıyorlar haklı olarak.

Konu sahibi askeri personel olduğu için filan diye bişeyler söylemişsin ama adam çocuklarını boşamıyor sonuçta velayet annede olsada bişey değişmeyecekti ya kandırılmışsın yada bilerek vermişsin velayeti geri dönecek nasılsa diye . Ama dönmez,dönsede bişey değişmez. Kendi istemiş boşanmayı. En kısa zamanda çocukların velayetini alın,onlar için nafaka bağlatın önünüze bakın lütfen. Çocukları kendi oğlu gibi yetiştirecek bir kaynanaya bırakmak pek akıl karı gelmedi bana.

Burdaki kadınlar maşallah nasıl akıllı vallahi ne yorumlar var tek tek okudum.hepsi çok mantıklı.
Bir tek konu sahibinin yazdikalri mantıksız
Ben anlamadım konu sahibi bayanı çocuklarını nasıl verdin bir yaz hele

Kadının doğasında vardır ilgi görme isteği.. Evlenmeden önce, bilhassa evlendikten sonra, hamileyken, lohusayken.. Bir erkek eşine ilgi alaka göstermeyecekse neden evleniyor? Özellikle lohusalık gibi özel bir dönemde eşini el üstünde tutması gerekir, nazını niyazını çekmesi gerekir.. Elalemi eve doldurmak ne demek? Kısacası boşanma nedeni sizin depresyonunuz değil sadece, bence sizi depresyona sokan eşiniz ve komple ailesi olmuş.. Bu ilişkiden umudunuzu kesip yolunuza bakmanızı tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…