Eski eş, eşya konusu siz ne yapardınız?

Sanki herkes 2 cocuklu cimri ogullarini almak icin siraya girmis, bunlarda lutfedip konu sahibi ile evlendiriyolar. Cok tuhaflar cidden. Herseyi gectim esyalari degistirmemek nasil bi saygısızlıktır. Simdi dizlerine vura vura aglasinlar. Bakalim kime baktiracaklar o çocukları.
Bunlara bu özgüveni kadınlar veriyor maalesef. Eskiden erkekler kadınların peşinde koşarmış, şimdi kadınlar aman yeterki beni kabul etsinlerde ne isterlerse yaparım modunda. Nerdeyse başlık parası verecekler. Bekar gencecik kizlar, çocuklu cocuklu kaynanali eve seve seve gidiyor üstüne birde eşyaların parasını ödemeye razı oluyorlar. Geçen yine bi konu vardı, çocuklu adamla kaçarak evlenmek istiyormuş ama adam kabul etmemiş kaçırmayı 🤷

Hayatında ilk defa evlenen birinin direkt 8 ve 10 yaşında çocuklarla hayata başlaması korkunç değil mi ya? Hiçbir annelik deneyiminiz olmadan annelik edecekmişsiniz. Eşyalarda eskiden kalma. Eşten çok bakıcı gibi olacaktınız. Bence doğru karar. Kendiniz gibi birini bulup ilk evinizde, hamileliğinizle kendi bebeğinizle yaşayın böyle duyguları.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim de, esimin de ikinci evliligimiz. Eşimin eski eşinden bir oğlu var, benim yok. Eşimin oğlu annesiyle yaşıyor. Biz evlenirken her şey ilk kez evlilik oluyormuş gibi yapıldı.

Sen toksik bir ilişkiye, 2 çocuk ve ilk eşin kullandığı eşyalarla başlayacaksın. Emin ol hiç mutlu olamayacaksın.

Evliliğinin 8. yılındayım, eşimin oğlu ile birbirimize alismamiz 3 yılımızı aldı. Ki cocuk bizimle yaşamıyor. Ama annesi saçma sapan hareketlerde bulunmaktaydı belki daha kısa sürede alışacaktik birbirimize. Ben 42 yaşımdayım şuan daha yeni yeni olgunlaştım.

Eşimin oğlu ile çok samimi bir konuşma yaptım, şuan aramızdaki bağ çok güzel. Ama senin eşya konusu da, çocuklarla yaşama konusu da çok başını ağrıtır. Doğru bir karar almışsın, rica ediyorum kararının arkasında dur ablacım.
Aynı sorun bende de var sevgilimin daha önce evliliği olmuş ve bu evlilikten bir çocuğu var sizce böyle biriyle evlenirsem pişman olur muyum ben daha önce hiç evlenmedim evlendiğim zaman hep eşimle başbaşa olmak isterim tatillerimiz birlikte geçsin isterim evliliği doyasıya yaşamak isterim siz Çocuklu biriyle evlendiğiniz için hiç pişmanlık yaşadınız mı eski eşini kıskandınız mı eski eşi sizi rahatsız etti mi peki hiç korkunuz oldu mu çocuğun velayeti sizde olur sizinle kalır diye bir de evlenmeden önce her şeyi detaylı sordunuzmu çocuk bizde kalacak mı gibisinden bunu sormak normal mi sizce

Daha önce yazmıştım, kimseyi dinlemedim ve sorunlu bir ilişkinin üzerine nişanlandım. Size sormak istiyorum; sizin ilk evliliğiniz olacak, erkek olan eşinizin 2. Evliliği. O evlilikten olan çocuklar da sizinle yaşayacak. Eski karısıyla yaşadığı evi ve eşyaları istemiyorum demenize rağmen size defalarca teklif edilmesine tepkiniz ne olurdu? Nişanlınız önce teklif ediyor defalarca sonra da annesi.. Durumları çok iyi bu arada. Ben de çalışıyorum, destek olurum her türlü diyordum. Ben terk ettim sonunda.. içim acıyor, yanıyor. Ama yaptım.. saygıyı tamamen yitirmiş toksik bir bağımlılık da vardı aslında.. bilmiyorum öyle
Bitirir ayrılırım

X