Eski eş, eşya konusu siz ne yapardınız?

Her şeye tamam diyen gelin adayı var niye yeni eşya alınsın ki?
Ayrılıp boşanmış adama tamam,iki çocuk bizimle yaşayacak tamam,ev düzen değişmeyecek ne gerek var tamam.
Yani demem o ki,her şeye tamam diyen biri eski eşyaları sorun edeceğini sanmamıştır nişanlı ve ailesi
Eski eşyayı da dayamazsın ama ya, bi düşünürsün bu kadın benim çoluk çocuğumu dert etmemiş dersin. Minnet yok ki ayıda, aksine çocuklu haliyle çocuksuz kadını kendine hak görüyor.

Ahh ya :KK43: neyse ki tek iyi yanı ex olması olmuş. Aslında bana da hali hazırda “azla yetinmeyi öğren” demeye başladı tatlı tatlı. Çok sevdiğim bir yiyeceği 2 tane almak istiyorum ısrarla ama ya kendisi 1 tane alıyor o sevdiğim şeyden yada bana hayır alma bitsin öyle al diyor. Azla yetinmeyen çoğu bulamaz diyor ki o yiyecek benim gerçekten takıntı seviyesinde sevdiğim bir yiyecek:/
Sadece ev eşya değilmiş olay
Bu önceki konunuzdan, adam cimrinin önde gideni.
Bugun sevdiğin yiyeceği iki tane aldirmayan adamla varlik icinde yokluk çekerdin.
Evlensen acacagin konulari düşün.
Allahtan adam o kadar cimri ki, köprüyü gecene kadar sesimi cikarmayayim, denizi bulandirip kizi uyandirmayayim dememiş, bütün cimriligini açık etmiş

Eski eşyayı da dayamazsın ama ya, bi düşünürsün bu kadın benim çoluk çocuğumu dert etmemiş dersin. Minnet yok ki ayıda, aksine çocuklu haliyle çocuksuz kadını kendine hak görüyor.
Tam olarak bu! Minnet etmemeleri, insan olarak görmemeleri, duygularıma hassas yaklaşmamaları:/ En çok buna yıkıldım..

Anne koşulları gereği bakmıyor evet.. ben çocukları bile hiç sorun etmedim. Öyle çok manipüle edildim ki şuan acaba ben mi geçimsiz huysuz biriyim diyorum. Saçmalıyorum belki de acı çekiyorum sadece

Kurban kes bacim kurtulmussun resmen. Adam bir kadini baska bir kadinla degistiriyor sadece kafasinda..yeter ki isi görülsün, ama kendi düzeni degismesin

Ohoo bu söylediklerin idealde olması gereken. Ama sadece bu forumdaki istatistiklere bakılırsa genelde çocuklu adam yeni eşine baktırmaya çalışır çocuklarını bizimle yaşayacak ev var eşya var yenisine ne gerek var diye.
İstisnalar var tabi ama çoğunluğu eşten ziyade yumuşak huylu sessiz birini ararlar çocuklara anama iyi baksın diye

Her şeye tamam diyen gelin adayı var niye yeni eşya alınsın ki?
Ayrılıp boşanmış adama tamam,iki çocuk bizimle yaşayacak tamam,ev düzen değişmeyecek ne gerek var tamam.
Yani demem o ki,her şeye tamam diyen biri eski eşyaları sorun edeceğini sanmamıştır nişanlı ve ailesi
Oysa ev ve eşya konusunda son derece keskindim başından beri. Ona rağmen ikna ederiz umutları hiç tükenmedi. Dediğim gibi en çok zoruma giden yıllardır beni tanıyan neler neler yaşadığım, içimi hayallerimi tanıyan adamın, tanımıyormuşçasına eski evi bana yeniden dayatması oldu

Seni kaçırmamak adına tamam eşya alalım dese kabul edecek misin artık?
Hayır elbette. Zaten dedi, dediler.. ev de tuttular ayrı.. yukarıda bir kaç cevapta yazdım aslında beni koparan, beni hiç tanımamamın olması, güçlü duramaması ve hayır dediğim bir konuyu tekrar tekrar önüme getirmesi oldu. Şuan duygusal acı yaşıyorum mantıksal değil.

Tam olarak bu! Minnet etmemeleri, insan olarak görmemeleri, duygularıma hassas yaklaşmamaları:/ En çok buna yıkıldım..
Sizi sevse bi çekinirdi kaybederim diye. Kendi zamanında ilklerini yaşamış hevesini almış olabilir ama sizin de içinizde kalmasın diye en azından yanınızda olurdu, gönlünüzü yapardı. Adam bulmuş çöpsüz üzümü, çalışıyor da oh mis, yarın çocuk isterseniz ne olacak bu adam istemez ki 3. çocuğu. Zaten 2 tane yapmış, anasına da postalayamaz kadın istemiyor, e ne olacak? Çalışmayı bırakmayın diye çocuk da yapmaz sizden.

Daha önce yazmıştım, kimseyi dinlemedim ve sorunlu bir ilişkinin üzerine nişanlandım. Size sormak istiyorum; sizin ilk evliliğiniz olacak, erkek olan eşinizin 2. Evliliği. O evlilikten olan çocuklar da sizinle yaşayacak. Eski karısıyla yaşadığı evi ve eşyaları istemiyorum demenize rağmen size defalarca teklif edilmesine tepkiniz ne olurdu? Nişanlınız önce teklif ediyor defalarca sonra da annesi.. Durumları çok iyi bu arada. Ben de çalışıyorum, destek olurum her türlü diyordum. Ben terk ettim sonunda.. içim acıyor, yanıyor. Ama yaptım.. saygıyı tamamen yitirmiş toksik bir bağımlılık da vardı aslında.. bilmiyorum öyle
En iyisini yapmışsınız. Pişman olacak bişey olmicak ileride emin olun.

Bekar bulun ya cocuklu adam sizi cok yorar .eski esya kesinlikle almam ben su hayatımda evdeki negatifligi tasir esyalar ne olursa olsun .ayrilikdan sonrasi 2 3 ay üzüntü sonra gözünüzdeki o perde kalkiyor aman aman diyorsunuz .sizin ki atese atlamak olurdu yananda birtek siz olurdunuz .

Hayır elbette. Zaten dedi, dediler.. ev de tuttular ayrı.. yukarıda bir kaç cevapta yazdım aslında beni koparan, beni hiç tanımamamın olması, güçlü duramaması ve hayır dediğim bir konuyu tekrar tekrar önüme getirmesi oldu. Şuan duygusal acı yaşıyorum mantıksal değil.
Çok şükür kurtulmussun ben bı oh çektim burda

Kabus! 2 tane öz çocuğum var gece orda burda sızıyorum. Başka birinin 2 çocuğuna bakamazdım. Sen hiç bakamazdın. Çünkü çocuğun olduğu an anlıyorsun bu durumu.
Şimdi ayrılmasan boşanarak ayrılacaktın iyi olmuş.
Eski eşyaya gelene kadar buz dağı gibi sorunlar varmış
Tek sorun duygularım var ve çok içim acıyor. Hep bi neden neden neden sorusu kafamda.. tüm düzenimi bozdum ayrıca.. nerede nasıl yeniden başlayacağımı bilmiyorum boşanmış gibi bir şey oldu sadece adı farklı

Ay boşversene durumları da varken dünyayı önüne sereceklerine eşya esirgemisler bide. Bu saatten sonra saray da doseseler dönme derim her konu ve fırsatta seni kabullenmeye zorlayacaklar belli ki

X