Eski eş, eşya konusu siz ne yapardınız?

Tek sorun duygularım var ve çok içim acıyor. Hep bi neden neden neden sorusu kafamda.. tüm düzenimi bozdum ayrıca.. nerede nasıl yeniden başlayacağımı bilmiyorum boşanmış gibi bir şey oldu sadece adı farklı
Hiç boşanmış gibi olmaz. Boşanmak çok çok daha farklı kendimden biliyorum.
Sana hayat tecrübesi olsun. Kendinden alta bakma. Baktığın an diyorlar ki bana da geldiyse demek ki hiç kıymeti değeri seveni yok.
Ama dengine bakarsan bunlar olmaz. Bir de giyeceğin dönün Markasına kadar isteyeceksin bak bakalım nasıl kıymetli oluyorsun.
Çocuk olduktan sonra en güzel evlilikler bile sekteye uğruyor. Sen 2 çocukla ne sevgi görürsün ne saygı. Her gün kavga gürültü bir de üzerine hizmetçilik yapardın. Ben de dahil evlenen boşanan insanların sevgisi aşkı çok da yoktur. Hem o duyguları yaşadık hem de çocuklarımız bunların çok üstünde. Sen de sevdim de aşıktım da falan işlerini çok abartma bence toparlan hayatına bak

Daha önce yazmıştım, kimseyi dinlemedim ve sorunlu bir ilişkinin üzerine nişanlandım. Size sormak istiyorum; sizin ilk evliliğiniz olacak, erkek olan eşinizin 2. Evliliği. O evlilikten olan çocuklar da sizinle yaşayacak. Eski karısıyla yaşadığı evi ve eşyaları istemiyorum demenize rağmen size defalarca teklif edilmesine tepkiniz ne olurdu? Nişanlınız önce teklif ediyor defalarca sonra da annesi.. Durumları çok iyi bu arada. Ben de çalışıyorum, destek olurum her türlü diyordum. Ben terk ettim sonunda.. içim acıyor, yanıyor. Ama yaptım.. saygıyı tamamen yitirmiş toksik bir bağımlılık da vardı aslında.. bilmiyorum öyle
Ev kendi eviyse degistirilmeyebilir,boyası değişir, bir iki tadilat yapılır. Fakat eşyalar tamamen değişmeli bence.

Bence asıl mesele cocuklar. Kaç çocuk var bilmiyorum ama yeri geliyor insan kendi çocuğuna tahammül edemiyor. Tek çocuk olsa hadi neyse ama birden fazla çocuk çok yorucu, bir de calisiyormussunuz. Kendi çocuğunuz da olduğunda yorgunluk artacak, tahammül azalacak. Bu ilişkiyi sonlandırmak hayriniza olmuş gibi görünüyor...

Ev kendi eviyse degistirilmeyebilir,boyası değişir, bir iki tadilat yapılır. Fakat eşyalar tamamen değişmeli bence.

Bence asıl mesele cocuklar. Kaç çocuk var bilmiyorum ama yeri geliyor insan kendi çocuğuna tahammül edemiyor. Tek çocuk olsa hadi neyse ama birden fazla çocuk çok yorucu, bir de calisiyormussunuz. Kendi çocuğunuz da olduğunda yorgunluk artacak, tahammül azalacak. Bu ilişkiyi sonlandırmak hayriniza olmuş gibi görünüyor...
Ev aynı zamanda ailesinin alt katında bulunuyor. Evliliğin birkaç ayı çocukları almadan yalnız yaşamak istemiştim bu konuda anlaşmıştık bana katılmıştı elbette diye ama konu aile evinin altında yaşamaya çocukları da ilk günden beraber büyütmeye vardı işte. Sonradan topladıysalar da tavırlar içimi kopardı. Ne minnet, ne özür, ne alttan alma, ne kusur görme. Burunlar kaf dağı malesef.

Ayy bir de durumu iyiymiş 😃 normalde dünyaları önüne sermesi lazım 2 cocukla bu kadın seni kabul etmiş sevmiş.
Kaynana normal görüyormuş eski evde eski eşyaları. Evlenince de o kaynana kendine yeni eşyalar aldırır, eskiyi konu sahibine postalar alışkın nasılsa diye. Kendi kızı varsa evlendirirken Eflak ve Boğdan'ı ister, çevresine de bedavaya gitmeyin diye nasihat verir. 🤣 Ama yeni gelin eski eşyaya tamah etsin, yeni gelin torunlarına baksın, ovvvluşu ile evlenen kadın başka tabi.

Kaynana normal görüyormuş eski evde eski eşyaları. Evlenince de o kaynana kendine yeni eşyalar aldırır, eskiyi konu sahibine postalar alışkın nasılsa diye. Kendi kızı varsa evlendirirken Eflak ve Boğdan'ı ister, çevresine de bedavaya gitmeyin diye nasihat verir. 🤣 Ama yeni gelin eski eşyaya tamah etsin, yeni gelin torunlarına baksın, ovvvluşu ile evlenen kadın başka tabi.
Eflak ve boğdan da koptum 🤣🤣🤣Yüzde yüz doğru tespitler vallahi 😃
Maaşlı hizmetçi resmen etin sütünden bir güzel faydalanacaklardı hepsi çakal vallahi. Konu sahibi nasıl bir sevap işledin de kurtuldun aceba. Yine bir coluk cocuk sevindir mutlaka.

Daha önce yazmıştım, kimseyi dinlemedim ve sorunlu bir ilişkinin üzerine nişanlandım. Size sormak istiyorum; sizin ilk evliliğiniz olacak, erkek olan eşinizin 2. Evliliği. O evlilikten olan çocuklar da sizinle yaşayacak. Eski karısıyla yaşadığı evi ve eşyaları istemiyorum demenize rağmen size defalarca teklif edilmesine tepkiniz ne olurdu? Nişanlınız önce teklif ediyor defalarca sonra da annesi.. Durumları çok iyi bu arada. Ben de çalışıyorum, destek olurum her türlü diyordum. Ben terk ettim sonunda.. içim acıyor, yanıyor. Ama yaptım.. saygıyı tamamen yitirmiş toksik bir bağımlılık da vardı aslında.. bilmiyorum öyle
Kesinlikle beb de rahatsiz olurdum. Hadi bir ekre lafı geçti. İsterim ki ben hayri dedikten sonra ısrar edilmesin .

Evet içim çok acıyor kurduğum onca hayal yıkıldı. En kötüsü de beni iyi şeyler olacağına inandırıp düzenimi altüst edip işler buraya varınca sessiz kalması oldu. Şuan bir başına, yönsüz ve çok güçsüz hissediyorum. Yörüngemi kaybetmiş gibi ölü gibi
Ayrilmakla çok iyi yapmışsın. O üzüntü zamanla geçer. Karşına çok daha iyi insanlar çıkar. Insan mutlu olmak için evlenir, sırtına bir sürü sorumluluk yükleyerek nasıl mutlu olabilirsin?

Kurtulmuşsunuz. Calismaya izin vermiyorlarmis. Yani oturup yemek, temizlik, cocuk bakimi yapacaktiniz. Kafaları o kadar çalışmıyor ki hic evlenmemis bir kadina ev dizmeyi bile cok görmüşler. Sanki sadrazam soyundan geliyor beyefendi. Valla arkana bile bakmadan kaç
Aynen. Biraz kafaları çalışsa kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyelim diye düşünürler. Birde tabi konu sahibi o kadar ezilmiş ki karşılarında ne desek kabul eder diye düşünüyorlar.

Aynen. Biraz kafaları çalışsa kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyelim diye düşünürler. Birde tabi konu sahibi o kadar ezilmiş ki karşılarında ne desek kabul eder diye düşünüyorlar.

Sanki herkes 2 cocuklu cimri ogullarini almak icin siraya girmis, bunlarda lutfedip konu sahibi ile evlendiriyolar. Cok tuhaflar cidden. Herseyi gectim esyalari degistirmemek nasil bi saygısızlıktır. Simdi dizlerine vura vura aglasinlar. Bakalim kime baktiracaklar o çocukları.

Kurtulmuşsunuz. Calismaya izin vermiyorlarmis. Yani oturup yemek, temizlik, cocuk bakimi yapacaktiniz. Kafaları o kadar çalışmıyor ki hic evlenmemis bir kadina ev dizmeyi bile cok görmüşler. Sanki sadrazam soyundan geliyor beyefendi. Valla arkana bile bakmadan kaç
Eşyaları alsalar zaten konu sahibi de ödemiş olacaktı her türlü, sonuçta çalışıyor sonuçta evin ekonomisine katılacak yani kafalar çalışmadığından değil de hayvani bir özgüven var, ben erkeğim kadın bulurum her türlü, o kadın beni bırakırsa nişan atmış olur alan olmaz evde kalır kafası bu.

İyi yaptınız, sizin duygu, düşünce ve isteklerinize saygı duymayan biriyle mutlu olamazdiniz,sizi dikkate almaması her konuda sorun olurdu.

Eşyaları alsalar zaten konu sahibi de ödemiş olacaktı her türlü, sonuçta çalışıyor sonuçta evin ekonomisine katılacak yani kafalar çalışmadığından değil de hayvani bir özgüven var, ben erkeğim kadın bulurum her türlü, o kadın beni bırakırsa nişan atmış olur alan olmaz evde kalır kafası bu.
2 cocuga bakip evi temizleyecek ve eve para getirecek birisi varsa gelsin benide alsin 🤣 alti boş ozguven bu. Adamin tek meziyeti erkek olmasi(kendine gore). Diger kadina nafaka vermenek icin kimbilir ne iftiralar atip mahkemelerde ugrastirmaya calistilar diye düşündüm ayrica. Bu benim teorim tabiiki.

Bu adamla evlenme, eşyalarını da çocuklarını da başka bir kerize kakalasınlar ...

2 cocuga bakip evi temizleyecek ve eve para getirecek birisi varsa gelsin benide alsin 🤣 alti boş ozguven bu. Adamin tek meziyeti erkek olmasi(kendine gore). Diger kadina nafaka vermenek icin kimbilir ne iftiralar atip mahkemelerde ugrastirmaya calistilar diye düşündüm ayrica. Bu benim teorim tabiiki.
Konu sahibi hala kalbim acıyor falan diyor o kadar da boş bir özgüven değil aslında. 😐

Bence Allah konu sahibine acımış da bunlar bunj yapmış. Yoksa emanet bile alabilirlerdi yani

Evet içim çok acıyor kurduğum onca hayal yıkıldı. En kötüsü de beni iyi şeyler olacağına inandırıp düzenimi altüst edip işler buraya varınca sessiz kalması oldu. Şuan bir başına, yönsüz ve çok güçsüz hissediyorum. Yörüngemi kaybetmiş gibi ölü gibi
Ya asla boyle dusunme yazik gunah sna.Ne hali varsa gorsun emin ol bir sen dha zor bulur.Ayrica denk degilsiniz gercektenn denk olmayan insanlarla olmuyor bir noktada bi ayrim yasaniyr yani ama iki gun aglarsn uzulme

X