Eski eş, eşya konusu siz ne yapardınız?

azade_ee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
49
47
Daha önce yazmıştım, kimseyi dinlemedim ve sorunlu bir ilişkinin üzerine nişanlandım. Size sormak istiyorum; sizin ilk evliliğiniz olacak, erkek olan eşinizin 2. Evliliği. O evlilikten olan çocuklar da sizinle yaşayacak. Eski karısıyla yaşadığı evi ve eşyaları istemiyorum demenize rağmen size defalarca teklif edilmesine tepkiniz ne olurdu? Nişanlınız önce teklif ediyor defalarca sonra da annesi.. Durumları çok iyi bu arada. Ben de çalışıyorum, destek olurum her türlü diyordum. Ben terk ettim sonunda.. içim acıyor, yanıyor. Ama yaptım.. saygıyı tamamen yitirmiş toksik bir bağımlılık da vardı aslında.. bilmiyorum öyle

Daha önce yazmıştım, kimseyi dinlemedim ve sorunlu bir ilişkinin üzerine nişanlandım. Size sormak istiyorum; sizin ilk evliliğiniz olacak, erkek olan eşinizin 2. Evliliği. O evlilikten olan çocuklar da sizinle yaşayacak. Eski karısıyla yaşadığı evi ve eşyaları istemiyorum demenize rağmen size defalarca teklif edilmesine tepkiniz ne olurdu? Nişanlınız önce teklif ediyor defalarca sonra da annesi.. Durumları çok iyi bu arada. Ben de çalışıyorum, destek olurum her türlü diyordum. Ben terk ettim sonunda.. içim acıyor, yanıyor. Ama yaptım.. saygıyı tamamen yitirmiş toksik bir bağımlılık da vardı aslında.. bilmiyorum öyle
İyi yapmışsınız, maaşlı hizmetçi bulmuşlar bi de eski eşin kullandığı eşyayı teklif ediyorlar. Böyle bi yüzsüzlük yok.

Ben sorun bulmuyordum Dul bekar evliliğini.Ama burada çok okuyorum.Herkes üvey çocuğundan eski eşten rahatsız.Oncelikle bu bir sıkıntı.
Kaldı ki artık ilk evlilikte bile erkekler nazlaniyor eşya almaya düğün yapmaya.Bence ayrilmalisin.

Anne koşulları gereği bakmıyor evet.. ben çocukları bile hiç sorun etmedim. Öyle çok manipüle edildim ki şuan acaba ben mi geçimsiz huysuz biriyim diyorum. Saçmalıyorum belki de acı çekiyorum sadece
Bekarların suyu mu çıktı da bekar halinizle elin içi geçmiş çulsuz çocuklu adamlarına yapışıyorsunuz ya?

İyi yapmışsınız, maaşlı hizmetçi bulmuşlar bi de eski eşin kullandığı eşyayı teklif ediyorlar. Böyle bi yüzsüzlük yok.
Bana da çok yüzsüzce geldi ama ona ve ailesine annesine öyle normal geliyordu ki bunu teklif etmek. Aklımdan sürekli şüphe ettim. Konuyu kapatmaya çalıştılar benim sert tepkilerimden sonra ama unutamadım ve bitirdim.

Bana da çok yüzsüzce geldi ama ona ve ailesine annesine öyle normal geliyordu ki bunu teklif etmek. Aklımdan sürekli şüphe ettim. Konuyu kapatmaya çalıştılar benim sert tepkilerimden sonra ama unutamadım ve bitirdim.
Kendi kızları olunca bi perde istedikleri gibi alınmadı diye nişan atıyor bunlar, el kızı olunca normal gelir tabi.

Anne koşulları gereği bakmıyor evet.. ben çocukları bile hiç sorun etmedim. Öyle çok manipüle edildim ki şuan acaba ben mi geçimsiz huysuz biriyim diyorum. Saçmalıyorum belki de acı çekiyorum sadece
Arkana bile bakmadan uzaklaş, şimdi bunları yaşıyorsan geleceğin hiç parlak değil kuzum.

Biz aynı yaştayız. İkimizde genç sayılabilir yaştayız. Elbette gidip özellikle seçmiyoruz aşk diyoruz bazen adına ve oluveriyor
Kendi gibi çocuklu bulsun madem, sizi bilmem de bu uyanıkların gönlü çocuksuz kadınlara düşüyor hep. Gönülleri bile adam seçiyor.

Arkana bile bakmadan uzaklaş, şimdi bunları yaşıyorsan geleceğin hiç parlak değil kuzum.
Çok teşekkür ederim yaklaşımınız için.. her şeyden öte anlaşamamak da vardı işin içinde. Eşya ve ev konusunda çok defa bana uymadığını anlattım ama son noktada yine önüme gelince yıkıldım adeta

En doğrusunu yapmışsınız, evlilik yolundaki bir ilişkiden yeni çıkmışsınız ileriye yönelik tüm hayal ve beklentileriniz bir anda değişmiş bu bocalama dönemi ve acı çekmeniz gayet normal ama siz en doğru olanı yapmışsınız, acınız zamanla geçecek ve geriye dönüp baktığınızda bu sorunlu evliliğe adım atmadığınız için şükredeceksiniz.

En doğrusunu yapmışsınız, evlilik yolundaki bir ilişkiden yeni çıkmışsınız ileriye yönelik tüm hayal ve beklentileriniz bir anda değişmiş bu bocalama dönemi ve acı çekmeniz gayet normal ama siz en doğru olanı yapmışsınız, acınız zamanla geçecek ve geriye dönüp baktığınızda bu sorunlu evliliğe adım atmadığınız için şükredeceksiniz.
Evet içim çok acıyor kurduğum onca hayal yıkıldı. En kötüsü de beni iyi şeyler olacağına inandırıp düzenimi altüst edip işler buraya varınca sessiz kalması oldu. Şuan bir başına, yönsüz ve çok güçsüz hissediyorum. Yörüngemi kaybetmiş gibi ölü gibi

Çok teşekkür ederim yaklaşımınız için.. her şeyden öte anlaşamamak da vardı işin içinde. Eşya ve ev konusunda çok defa bana uymadığını anlattım ama son noktada yine önüme gelince yıkıldım adeta
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim de, esimin de ikinci evliligimiz. Eşimin eski eşinden bir oğlu var, benim yok. Eşimin oğlu annesiyle yaşıyor. Biz evlenirken her şey ilk kez evlilik oluyormuş gibi yapıldı.

Sen toksik bir ilişkiye, 2 çocuk ve ilk eşin kullandığı eşyalarla başlayacaksın. Emin ol hiç mutlu olamayacaksın.

Evliliğinin 8. yılındayım, eşimin oğlu ile birbirimize alismamiz 3 yılımızı aldı. Ki cocuk bizimle yaşamıyor. Ama annesi saçma sapan hareketlerde bulunmaktaydı belki daha kısa sürede alışacaktik birbirimize. Ben 42 yaşımdayım şuan daha yeni yeni olgunlaştım.

Eşimin oğlu ile çok samimi bir konuşma yaptım, şuan aramızdaki bağ çok güzel. Ama senin eşya konusu da, çocuklarla yaşama konusu da çok başını ağrıtır. Doğru bir karar almışsın, rica ediyorum kararının arkasında dur ablacım.

X