Eski erkek arkadasımın dogum gununu kutlamamak için kendimi nasıl tutabilirim?

drioli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
1.026
767
Kutlanmalı mı ya da ? Kutladıgınızda nasıl bir tepkiyle karsılastınız ?
Ne yapmalı ? Yeterince pesinde dolandıgımı düsünüorum ve kutlamak da ıstemiyorum.
Sürekli gidip gelen bir tip. Cok güzel de ayrıldık sayılmaz. O benimkini kutladı.

Ne yapmalı?

Kutlamaktaki amac geri dönmesi mi? O seninkini kutlamış sen de onunkini kutla ne olacak ki ama bişey bekleme kutlarken.

Kutlamaktaki amac geri dönmesi mi? O seninkini kutlamış sen de onunkini kutla ne olacak ki ama bişey bekleme kutlarken.

Geri dönmesi gibi bir amacım yok desem yalan olur içimi yokladıgımda yoksa bunun üzerine bu kadar düsünüp soru acmam ki ... Seviyorum ben onu hala. Ama geri döndürmek icin bir sey de yapmak istemiyorum artık. Biz ayrıldıktan sonra kutladı o benimkini. Ama cok gecmemisti aradan. Ayrıldıktan sonra beni hic özlemedin mi gibi bir sey yazdı ben de bundan sonra , düzgünce konusalım madem seviyor diye düsündüm halledelim istedim. Bir sey halledilmedi. Yani kendi ayrıldı kendi yazdı ben de pesine dolanınca bu sefer geri istemedi. Kedi fare.

Barısma gıbı bır durum varsa kutla
Yok ıse ne dıye kutlayacaksın kı cok sacma

Sanırım yok ve ben artık onun pesine dolanmak istemiyorum. Yeterince kücüldügümü düsünüyorum. Zaten bu kacıncı gidisi. Eski konularıma bakarsan. Geri geldi 3-4 ay sonra gene ayrıldı. O 3-4 ayı da burnumdan getirdidesem yeridir.

O beni hiç özlemedin mi mesajıyla ceptemisin diye bir bakmış. Cepte olduğunu görünce de yine uzaklaşmış. Çok ayrılıyorsa bunun toparlanıp sağlam bir ilişkiye dönmesi çok zor... O kadar çok arkadaşımı gözlemledim ki isimler farklı olay birebir aynı olan... Boşver sen onu sevgine layık biri olsa yazsam mı yazmasam mı diye değil hediyesini beğenecek mi pastasının üstünde ne yazsın ay kim bilir nasıl mutlu olucak mumları üflerken diye düşünüyor olurdun. Vazgeç...

Doğumgününü kutlayınca peşinde dolaştığını mı düşüneceğinden korkuyorsun ama o seninkini kutlamış. Çok dengesizmiş kaç yaşındasınız ikinizde.

Doğumgününü kutlayınca peşinde dolaştığını mı düşüneceğinden korkuyorsun ama o seninkini kutlamış. Çok dengesizmiş kaç yaşındasınız ikinizde.

Ben 87 o 86lı.
Evet dengesiz. Bundan bir yol olmayacagını da biliyorum.

Hayır desem de kutlayacaksın drioli

Yok canım kutlamak istemiyorum cidden. Yani kendimi tutacagım.
Bu arada aynı kisiden bahsediyoruz. Sen olayların önceki halini biliyorsun.
Geldi, işe de yeni baslamısım 3-4 ay kan kusturdu geri gitti.
Aynen dediginiz gibi oldu.
Sence uygunu ney ? Yazmamam degil mi?

Canım sana yakışanı yap, sakın kutlama. Artık seninle oynayamayacağını ve haddini bilmesi gerekiyor. Yeter ama. Bu nedir canım?
Sevgini kullanmasına izin verme, lütfen!

Drioli, bugüne kadar hep kalbinin sesini dinledin ona karşı. Ama bu sana bir yarar sağladı mi? Hayır. Bu sefer lütfen mantığının sesini dinle, kutlama. İnan kutlasan da kutlamasan da onun için değişen birşey olmicak, sen de umursama. Eğer kutlarsan, senin icin olan bu sureci yerle bir edip basa donmus olursun, boşver.

Canım sana yakışanı yap, sakın kutlama. Artık seninle oynayamayacağını ve haddini bilmesi gerekiyor. Yeter ama. Bu nedir canım?
Sevgini kullanmasına izin verme, lütfen!

Yok canım kutlamayacagım, sadece azıcık ikna olmalıyım hata yapmadıgıma dair. Zaten bir aydır hemen hemen tek bir sey yapmadım. Bana en son dedigi ''tren raydan cıktı, raya girse bile raylar treni tasımaz'' Kafamı karıstıran bunun öncesinde ayrılıktan sonra bana ''Su kadar gün su kadar saat su kadar dk gecti beni hic özlemedin mi?'' demesi ve biliyor musun ben onun yanına gidecektim ertesi gün, her seyi ayarladım, bileti ayırttım beni o sekilde bıraktı. Yani daha dogrusu ayrılıgı benim dememi sagladı. Beni istemedigini belirten her seyi diyip.

Kutlama.
Bende 2 yıllık erkek arkadaşımdan ayrılmıştım çok üzülmüştüm ayrıldığımız ayın sonunda doğum günüydü bir tek o zaman kutladım sonraki iki sene boyunca o kutladı. sonrasında muhabbet kurmaya çalıştı.
Yani durum yanlış anlaşılabilir bence gerek yok böyle birşeye.

Cok dogru diyorsun, inan sırtımdan yük kalktı gibi, daha mantıklı bakıyorum artık, yönümü kpssye cevirdim, orya gitmeliyim yerlesmeliyim baskısı kalktı üstümden, cünkü her seyi benden bekleyen tek bir sey yapmayan bir insandı ve ilgilenmeyen sevgi göstermeyen hali de hep devam etti bu 3-4 ayda, sadece baskı vardı üstümde. Beni bu 3-4 ayda bir kere kendiliginden aramadı. Dün onla her geldiginde dolandıgımız yerlerde dolandık arkadasımla hep. Cok üzüldüm, hic kıymetim yokmus dedim agladım. Ben ailemi bile ikna ettim herkes biliyor onu iş yerinden, normal...Ama kıymetim yok işte. Onun derdi ugrasmadan emek vermeden bir hayat kurmak drioli olsa da olmasa da. Kendinin de dedigi oldu zaten git de hayatıma bakayım diye...İnsallah umdugunu bulamaz, beni mumla arar.

Kutlamayacagım, tesekkür ederim...Biraz duygusallastım dün aksam, kafamı tekrar toplamaya ihtiyacım vardı, desteginiz için sag olun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…