Kutlamaktaki amac geri dönmesi mi? O seninkini kutlamış sen de onunkini kutla ne olacak ki ama bişey bekleme kutlarken.
Barısma gıbı bır durum varsa kutla
Yok ıse ne dıye kutlayacaksın kı cok sacma
O beni hiç özlemedin mi mesajıyla ceptemisin diye bir bakmış. Cepte olduğunu görünce de yine uzaklaşmış. Çok ayrılıyorsa bunun toparlanıp sağlam bir ilişkiye dönmesi çok zor... O kadar çok arkadaşımı gözlemledim ki isimler farklı olay birebir aynı olan... Boşver sen onu sevgine layık biri olsa yazsam mı yazmasam mı diye değil hediyesini beğenecek mi pastasının üstünde ne yazsın ay kim bilir nasıl mutlu olucak mumları üflerken diye düşünüyor olurdun. Vazgeç...Geri dönmesi gibi bir amacım yok desem yalan olur içimi yokladıgımda yoksa bunun üzerine bu kadar düsünüp soru acmam ki ... Seviyorum ben onu hala. Ama geri döndürmek icin bir sey de yapmak istemiyorum artık. Biz ayrıldıktan sonra kutladı o benimkini. Ama cok gecmemisti aradan. Ayrıldıktan sonra beni hic özlemedin mi gibi bir sey yazdı ben de bundan sonra , düzgünce konusalım madem seviyor diye düsündüm halledelim istedim. Bir sey halledilmedi. Yani kendi ayrıldı kendi yazdı ben de pesine dolanınca bu sefer geri istemedi. Kedi fare.
Doğumgününü kutlayınca peşinde dolaştığını mı düşüneceğinden korkuyorsun ama o seninkini kutlamış. Çok dengesizmiş kaç yaşındasınız ikinizde.Geri dönmesi gibi bir amacım yok desem yalan olur içimi yokladıgımda yoksa bunun üzerine bu kadar düsünüp soru acmam ki ... Seviyorum ben onu hala. Ama geri döndürmek icin bir sey de yapmak istemiyorum artık. Biz ayrıldıktan sonra kutladı o benimkini. Ama cok gecmemisti aradan. Ayrıldıktan sonra beni hic özlemedin mi gibi bir sey yazdı ben de bundan sonra , düzgünce konusalım madem seviyor diye düsündüm halledelim istedim. Bir sey halledilmedi. Yani kendi ayrıldı kendi yazdı ben de pesine dolanınca bu sefer geri istemedi. Kedi fare.
Doğumgününü kutlayınca peşinde dolaştığını mı düşüneceğinden korkuyorsun ama o seninkini kutlamış. Çok dengesizmiş kaç yaşındasınız ikinizde.
Ben 87 o 86lı.
Evet dengesiz. Bundan bir yol olmayacagını da biliyorum.
Yok canım kutlamak istemiyorum cidden. Yani kendimi tutacagım.
Bu arada aynı kisiden bahsediyoruz. Sen olayların önceki halini biliyorsun.
Geldi, işe de yeni baslamısım 3-4 ay kan kusturdu geri gitti.
Aynen dediginiz gibi oldu.
Sence uygunu ney ? Yazmamam degil mi?
Canım sana yakışanı yap, sakın kutlama. Artık seninle oynayamayacağını ve haddini bilmesi gerekiyor. Yeter ama. Bu nedir canım?
Sevgini kullanmasına izin verme, lütfen!
Drioli, bugüne kadar hep kalbinin sesini dinledin ona karşı. Ama bu sana bir yarar sağladı mi? Hayır. Bu sefer lütfen mantığının sesini dinle, kutlama. İnan kutlasan da kutlamasan da onun için değişen birşey olmicak, sen de umursama. Eğer kutlarsan, senin icin olan bu sureci yerle bir edip basa donmus olursun, boşver.
Kutlama.
Bende 2 yıllık erkek arkadaşımdan ayrılmıştım çok üzülmüştüm ayrıldığımız ayın sonunda doğum günüydü bir tek o zaman kutladım sonraki iki sene boyunca o kutladı. sonrasında muhabbet kurmaya çalıştı.
Yani durum yanlış anlaşılabilir bence gerek yok böyle birşeye.