- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
Yok canım kutlamayacagım, sadece azıcık ikna olmalıyım hata yapmadıgıma dair. Zaten bir aydır hemen hemen tek bir sey yapmadım. Bana en son dedigi ''tren raydan cıktı, raya girse bile raylar treni tasımaz'' Kafamı karıstıran bunun öncesinde ayrılıktan sonra bana ''Su kadar gün su kadar saat su kadar dk gecti beni hic özlemedin mi?'' demesi ve biliyor musun ben onun yanına gidecektim ertesi gün, her seyi ayarladım, bileti ayırttım beni o sekilde bıraktı. Yani daha dogrusu ayrılıgı benim dememi sagladı. Beni istemedigini belirten her seyi diyip.
Canım ben de küçüksünüz sandım ya,doğumgününü kutlamayınca içinde kalacaksa kutla ama dengesizliği düzelecek gibi görünmüyo.Ben 87 o 86lı.
Evet dengesiz. Bundan bir yol olmayacagını da biliyorum.
o zaman kesınlıkle kutlama :) daha fazla canının acımasını ıstemıyorsan umudunu tamamen kes arttıkSanırım yok ve ben artık onun pesine dolanmak istemiyorum. Yeterince kücüldügümü düsünüyorum. Zaten bu kacıncı gidisi. Eski konularıma bakarsan. Geri geldi 3-4 ay sonra gene ayrıldı. O 3-4 ayı da burnumdan getirdidesem yeridir.
Onun da gün saat sayması çok tuhaf. Sevgiden saymadigina göre... Bak bu adam normal değil. Senin bu hale sokmadan zevk alıyor. Sen akıllı bir kızsın. Onun her canı sıkıldığında, oynamak isteği oyuncağı olmak istemezsin değil mi?
Senden beklemediği bir sekilde postanı koy ki anlasın dünya kaç bucak...
Canım ben de küçüksünüz sandım ya,doğumgününü kutlamayınca içinde kalacaksa kutla ama dengesizliği düzelecek gibi görünmüyo.
Yapmamalisin.
Hala cepte imajini verirsin boyle.
Her messjinda o 3 4 aydir neler cektigini yazmissin.
Ona mesaj atarak o acilari hice sayip " gel benim canimi daha fazla yak" demis olursun.
: ) Kutlamadım
Cok zor tuttum kendimi hatta agladım ama kutlamadım
Kutla diyecetim ama yaptiklarini okuyunca hic gerek olmadigini düşündüm acikcasi. Bence kutlama.Sanırım yok ve ben artık onun pesine dolanmak istemiyorum. Yeterince kücüldügümü düsünüyorum. Zaten bu kacıncı gidisi. Eski konularıma bakarsan. Geri geldi 3-4 ay sonra gene ayrıldı. O 3-4 ayı da burnumdan getirdidesem yeridir.
Düşünmem bile.Boşver Allah aşkına.Kutlanmalı mı ya da ? Kutladıgınızda nasıl bir tepkiyle karsılastınız ?
Ne yapmalı ? Yeterince pesinde dolandıgımı düsünüorum ve kutlamak da ıstemiyorum.
Sürekli gidip gelen bir tip. Cok güzel de ayrıldık sayılmaz. O benimkini kutladı.
Ne yapmalı?