Eski erkek arkadasımın dogum gununu kutlamamak için kendimi nasıl tutabilirim?

Yok canım kutlamayacagım, sadece azıcık ikna olmalıyım hata yapmadıgıma dair. Zaten bir aydır hemen hemen tek bir sey yapmadım. Bana en son dedigi ''tren raydan cıktı, raya girse bile raylar treni tasımaz'' Kafamı karıstıran bunun öncesinde ayrılıktan sonra bana ''Su kadar gün su kadar saat su kadar dk gecti beni hic özlemedin mi?'' demesi ve biliyor musun ben onun yanına gidecektim ertesi gün, her seyi ayarladım, bileti ayırttım beni o sekilde bıraktı. Yani daha dogrusu ayrılıgı benim dememi sagladı. Beni istemedigini belirten her seyi diyip.

Onun da gün saat sayması çok tuhaf. Sevgiden saymadigina göre... Bak bu adam normal değil. Senin bu hale sokmadan zevk alıyor. Sen akıllı bir kızsın. Onun her canı sıkıldığında, oynamak isteği oyuncağı olmak istemezsin değil mi?
Senden beklemediği bir sekilde postanı koy ki anlasın dünya kaç bucak...

Sanırım yok ve ben artık onun pesine dolanmak istemiyorum. Yeterince kücüldügümü düsünüyorum. Zaten bu kacıncı gidisi. Eski konularıma bakarsan. Geri geldi 3-4 ay sonra gene ayrıldı. O 3-4 ayı da burnumdan getirdidesem yeridir.
o zaman kesınlıkle kutlama :) daha fazla canının acımasını ıstemıyorsan umudunu tamamen kes arttık

Yapmamalisin.
Hala cepte imajini verirsin boyle.
Her messjinda o 3 4 aydir neler cektigini yazmissin.
Ona mesaj atarak o acilari hice sayip " gel benim canimi daha fazla yak" demis olursun.

Onun da gün saat sayması çok tuhaf. Sevgiden saymadigina göre... Bak bu adam normal değil. Senin bu hale sokmadan zevk alıyor. Sen akıllı bir kızsın. Onun her canı sıkıldığında, oynamak isteği oyuncağı olmak istemezsin değil mi?
Senden beklemediği bir sekilde postanı koy ki anlasın dünya kaç bucak...

Valla ben onu bu kadar senede cözemedim. Bir bakıyorsun hic umrunda degilsin, sonra bir bakıyorsun gelmiş böyle yapıyor. Yalan mı gercek mi oyun mu ne halt yedigini bence kendi bile bilmiyor.
İkna oldum ben canım cok sag olun, hata yapmıyorum ve kutlamayacagım. Zaten bir aydır ortalama , hicbir sey yapmadım, dururum.

Canım ben de küçüksünüz sandım ya,doğumgününü kutlamayınca içinde kalacaksa kutla ama dengesizliği düzelecek gibi görünmüyo.

Yok yahu ne kücügü...Canım kutlamayacagım ikna oldum iyice.

Yapmamalisin.
Hala cepte imajini verirsin boyle.
Her messjinda o 3 4 aydir neler cektigini yazmissin.
Ona mesaj atarak o acilari hice sayip " gel benim canimi daha fazla yak" demis olursun.

Ona bu fırsatı vermeyecegim. 3-4 ay ne ki öncesinde neler neler var...
Cok haklısın...

Bende kutladiniz mi diye soracaktim ama yazmissiniz zaten.En dogrusunu yapmissiniz.Sizidefalarca uzen bir insanin dogum gununu kutlamaya bile degmez.

Sanırım yok ve ben artık onun pesine dolanmak istemiyorum. Yeterince kücüldügümü düsünüyorum. Zaten bu kacıncı gidisi. Eski konularıma bakarsan. Geri geldi 3-4 ay sonra gene ayrıldı. O 3-4 ayı da burnumdan getirdidesem yeridir.
Kutla diyecetim ama yaptiklarini okuyunca hic gerek olmadigini düşündüm acikcasi. Bence kutlama.
demistim ama kutlamadım yazmissiniz zaten :) en dogrusunu yapmissiniz.

Kutlanmalı mı ya da ? Kutladıgınızda nasıl bir tepkiyle karsılastınız ?
Ne yapmalı ? Yeterince pesinde dolandıgımı düsünüorum ve kutlamak da ıstemiyorum.
Sürekli gidip gelen bir tip. Cok güzel de ayrıldık sayılmaz. O benimkini kutladı.

Ne yapmalı?
Düşünmem bile.Boşver Allah aşkına.

X