• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski erkek arkadaşım yüzünden canıma kıymak istiyorum iyi durumda değilim

Biliyorum diyeceksiniz ki kimse için değmez ama eski erkek arkadaşım beni öyle bi kandırdı ki asla bırakmicam hep yanında olucam vazgeçmicem evet ilk başta ailem onu istemedi ama vazgeçmedi hep çabaladı ve gözüme girdi,sonra ne kadar istemesem de benimle birlikte olmak istedi bana dokunmasını istemediğim halde zorladı çok ağladım ama bitsin de istemiyordum beni defalarca aldattı sonradan aklım başıma geldi şimdi de kesinlikle bitti diyor dayanamıyorum çok canım yanıyor bu şekildr de yaşamak istemiyorum zaten psikolojik sorunlarım vardı ilaç kullanıyordum şimdi daha kötü durumdayım canıma kıymak istiyorum bu şekilde yaşamaya devam etmek istemiyorum :KK43:
Hayatta kimse için canina kiymaya deger mi ? Ölünce hersey normalemi dönecek? Erkek arkadaşına guvenip biseyleri paylasmissin ama ondan bir insan olamadiysa bunun suclusu sen olamazsin. Kac yasindasiniz, mesleginiz var mi bilmiyorum ama istediklerinizi yapabilmek icin her yas erken yaştır yeterki yapmak isteyin. Hayatınız size ait yanlis insanlardan dogru hareketler beklenmez. Önünüze bakmaniz gerekiyor. Hayat birindennibaret degil ki yasamak icin o kadar cok neden var ki herkes kendince sorunlar yasiyor ama cok şükür ekimiz ayagimiz tutuyor gözümüz görüyor saglikliyiz geri kalan hersey halledilir. Halledilecek problemler icin olmeyi dusunuyorsunuz. Gelecekte bir bakmissiniz karsiniza dogru birbinsan cıkmış hayat surprizlerle dolu bugunleri akliniza getirip üzüleceksiniz kendinize iyi davranin bu dunyada teksiniz .

Değmez ve geçecek. Allah korusun sen kendi canına kıysan ne olur ? sen yaşayacağın onca şey varken göçmüş olursun sonra vah gidene vah gidene olur. herkes hayatına devam eder.
Umarım bir an önce bu düşüncelerden kurtulup pozitif olabilirsin...Unutma psikolojik zarar, ölmekten daha beterdir bana göre.

Böyle önemli konularda üye neden hemen banlaniyor ?

Bekaret için ölmek sacmaliktir hayal kırıklığını üzüntünu anlayabiliyorum ama biraz oturup mantıklı düşününce hicbirseyin senin yaşamından önemli olmadığını anlayacaksın.

Yıl olmuş 2020 yıl olmuş 2020......ölmek şakamı..... Sen iyi değilsin..... Acil yardım lazım acil psikolog.... Bizim yazacaklarımızla bundan çıkamazsın..... Profosyenel yardım şart... Ruhda hasta olur.... İyileşir..... Lütfen kendi iyiliğin için acil Bi uzmandan yardım al.... Arkadaş tavsiyesi ile bunu atlatacağını düşünmüyorum.... Bu sağlam tecrübe ve çok güçlü bir karakter gerekir uzmansız iyi olman için... Belliki yaşın küçük ve hayatın sonu sandığın davranış kalıpların var.... Lütfen Ke ndine bir iyilik yap.... Sadece hastanede doktor olmaz iyi bir uzmana git.... Gerçi olanaklarını bilmiyorum gidebilirsen sana bu şart.....

Üstelik aldatmışta ne yaşarsan yaşa nasıl kabul ediyorsun bu adamı. 🙄 kurtulduğuna sevinmen gerekirken birde canına mı kıymayı düşünüyorsun lütfen kendine gel sen değerlisin ve bırak şu adamı hatta sevin şükret lütfen zamanla anlayacaksın ve unutacaksın

Sen kendi deki sorunları çözmediğin sürece bir erkek beni çok mutlu edecek tüm sorunlar bitecek bakış açısını değiştir mediğin sürece.... Daha çok bunun gibi kişiler çıkacak karşına... Bunuda biliyorsun değilmi.... Hayırlı iyi insanlar çıksın demekle olmuyor o işler.... Sen bir an önce algılarını değiştirip hayırlı olanla olmayanın işaretlerini ayırmayı öğren.... Yada uzun süre bulaşma bu işlere..... Ki yanılma.... Buda dursun burada iyi olunca bunuda kulağına tak küpe olsun...... Yoksa daha çok yıkıldım bittim olursun....

Eğer sakinleşip kendini telkin etmeyi başarırsan birkaç ay sonra verilmiş sadakam varmış diye dua edersin. Psikoloğundan yakın tarihe bir randovu ayarla ve muhakkak her hissini ona açıkça anlat. Her şey güzel olur umarım. Bir de bekaret hakkında kızlık zarı yokturcular gelmeden birşeyler demek istiyorum. Seni olduğun gibi kabul edecek birsürü insan bulacaksın dürüst ol yeter ama etrafı böyle salak zihniyetli kadınları zarla değerlendiren insanlarla dolu olan kızların yarım saatlik bir operasyon ile hem psikolojileri hem İstikballeri kurtuluyorsa varsın yaptırsınlar. Ben bunu tamamen destekliyorum.

etseydim ben ederdim. biraz saclarim beyazladi biraz mide kanamalari atlattim. 2 sene sonra iyiki bitmis cumlesini kurdum cunku bana gercejten deger veren kocamla tanistim ve sukur cektim. iyiki bitmis iyiki aldatmis iyiki mahkemelere vermis beni yoksa bi omur sevilen olan onun kaprislerini cekecektim. sende atlatirsin kimse bulunmaz degil ve unutma en degerli sensin kendine deger ver arkana bakma derim

Neden boyle dusunuyorsunuz.. hayat kisa ztn.. baskasi cikicaktir karsiniza illaki..

Biliyorum diyeceksiniz ki kimse için değmez ama eski erkek arkadaşım beni öyle bi kandırdı ki asla bırakmicam hep yanında olucam vazgeçmicem evet ilk başta ailem onu istemedi ama vazgeçmedi hep çabaladı ve gözüme girdi,sonra ne kadar istemesem de benimle birlikte olmak istedi bana dokunmasını istemediğim halde zorladı çok ağladım ama bitsin de istemiyordum beni defalarca aldattı sonradan aklım başıma geldi şimdi de kesinlikle bitti diyor dayanamıyorum çok canım yanıyor bu şekildr de yaşamak istemiyorum zaten psikolojik sorunlarım vardı ilaç kullanıyordum şimdi daha kötü durumdayım canıma kıymak istiyorum bu şekilde yaşamaya devam etmek istemiyorum :KK43:
saçmalama lütfen bir erkek için değer mi kuzum ilerde önüne kimler kimler çıkacak ölünce kurtulacak mısın ahirette nasıl cevap verceeksin rabbime. senin verdiğin cana bir erkek için kıydım mı diceksin bu yalan hayat için ahiredinizi yakmayın kuzum hersey düzelir

Öncelikle bu durumun geçici olduğunu bilmeli ve kendinize bunu telkin etmelisiniz. Tecrübeyle sabittir ki kimse için kendinizi üzmeye değmez. İlk önce kendi sağlığınıza önem verin; yere düştükten sonra etrafınızda kimse kalmıyo ve asıl şimdi mahvoldum diyorsunuz. Yere Düşmeyin!

Neden banlandı?
Bende ona bakıyorum ne oldu tartışmada yaşamamış Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla kendimi istedi
Böyle önemli konularda üye neden hemen banlaniyor ?

Bekaret için ölmek sacmaliktir hayal kırıklığını üzüntünu anlayabiliyorum ama biraz oturup mantıklı düşününce hicbirseyin senin yaşamından önemli olmadığını anlayacaksın.
Niye banlandı ki cevapta yazmamış hiç o_O
Üyeler kurallara uymazsa ne olursa olsun banlanır lakin bu konuda bir banlama yok.

Hayat çok guzel.Olan olmuş önüne bak

Ne yani yattın o herifle mi intihar edecen?
Bence o intihar etsin , neden böyle bir adilik yaptım diye.
İnsanlar hata yapabilirler,önemli olan aynı hataya 2.kere düşmemek.çünkü düşersen o hata olmuyor.

Lütfen psikolojik destek alın. Hayat o kişiden ibaret değil. En büyük intikam sizin daha iyi yaşamanız, ve siz iyi oldukça öfkeniz de azalıp yok olacak ama o kendi iğrençliği ile kalacak, siz iyi ki kurtuldum diyeceksiniz.

Merhaba Canım , hasas bir çizginin üzerindesin , yönünü kaybetmişsin bulmakta da kendin zorlanıyorsun , evet bu kişiyi çok seviyor olabilirsin , onsuz olamayacağını veya yaşayamayacağını da düşünebilirsin ama bunu düşündüren nedenler olmalı bu soruya kendin yanıt vermelisin , onu istiyorsun çünkü onunla olman için zorunlu hissettiğin sebeplerin olduğu için , peki ya senin mutluluğun geleceğin ne olacak ? Seni üzen aldatan bir bey efendinin seni bu derece zor bir sürecin içinde bırakmasını hak edecek ne yaptın , bence hiçbirşey .... Yaşın kaç olursa olsun hiç önemli değil , insan bazen zayıf anlarında ASLA YAPMAM dediği şeyleri yapabiliyor ..

Bu nedenle , yaşama isyankar olmamalısın , bak şükür elin tutuyor , ayağın tutuyor , nefes alıyor , yürüyorsun , bunları yapamayan nice senin yerinde olmayı isteyen insanlar var , ŞÜKÜR ki senin imtihanın acı olsa da senin için önlemler alınabilir boyutta görünüyor , asla hayat bu kişiden ibaretmiş gibi yapmamalısın.. Ve Asla kendini bu kişiye bağımlı bir hale getirerek önemsiz bir kişi konumuna düşürmemelisin , bak bunları sen istersen yaparsın o değil , sen izin verirsen tekrar üzülür , tekrar kırılır , tekrar incinirsin..

Ben yazdıklarından çok kararsız olduğunu ve zihnin karışık yapılanları hazım edemediğin için , kendinden bile sıkıldığını anladım ..Hayata sen tutunmazsan , kimse sana al hayat bu tutun diye altın tepside sunmaz , bu nedenle önce zehirli bireylerden kurtulman gerektiğine inan ve sana bu kötülü,ğü yapan bir adamı , 5 metre değil km öte uzağında tut ..Çünkü şuan yaşadıkların , geleceğin fragmanı dır .Bu kişi sana gelecekte daha kötü durumlar yaşatabilir , evet yaşatabilir ama sen izin verirsen..

Bence artık büyü ve kendini düşünn , büyü diyorum..Çünkü insan yaşı kaç olursa olsun bazen düşüncelerinde büyüyemiyor , buda kendi kendine yarattığı engellerin sonucudur...İyi geceler canım..Bu dünyada Sen TEK sin bunu unutma Kendini Sev kendini ÖNEMSEEE .

Back