Biliyorum diyeceksiniz ki kimse için değmez ama eski erkek arkadaşım beni öyle bi kandırdı ki asla bırakmicam hep yanında olucam vazgeçmicem evet ilk başta ailem onu istemedi ama vazgeçmedi hep çabaladı ve gözüme girdi,sonra ne kadar istemesem de benimle birlikte olmak istedi bana dokunmasını istemediğim halde zorladı çok ağladım ama bitsin de istemiyordum beni defalarca aldattı sonradan aklım başıma geldi şimdi de kesinlikle bitti diyor dayanamıyorum çok canım yanıyor bu şekildr de yaşamak istemiyorum zaten psikolojik sorunlarım vardı ilaç kullanıyordum şimdi daha kötü durumdayım canıma kıymak istiyorum bu şekilde yaşamaya devam etmek istemiyorum
Merhaba Canım , hasas bir çizginin üzerindesin , yönünü kaybetmişsin bulmakta da kendin zorlanıyorsun , evet bu kişiyi çok seviyor olabilirsin , onsuz olamayacağını veya yaşayamayacağını da düşünebilirsin ama bunu düşündüren nedenler olmalı bu soruya kendin yanıt vermelisin , onu istiyorsun çünkü onunla olman için zorunlu hissettiğin sebeplerin olduğu için , peki ya senin mutluluğun geleceğin ne olacak ? Seni üzen aldatan bir bey efendinin seni bu derece zor bir sürecin içinde bırakmasını hak edecek ne yaptın , bence hiçbirşey .... Yaşın kaç olursa olsun hiç önemli değil , insan bazen zayıf anlarında ASLA YAPMAM dediği şeyleri yapabiliyor ..
Bu nedenle , yaşama isyankar olmamalısın , bak şükür elin tutuyor , ayağın tutuyor , nefes alıyor , yürüyorsun , bunları yapamayan nice senin yerinde olmayı isteyen insanlar var , ŞÜKÜR ki senin imtihanın acı olsa da senin için önlemler alınabilir boyutta görünüyor , asla hayat bu kişiden ibaretmiş gibi yapmamalısın.. Ve Asla kendini bu kişiye bağımlı bir hale getirerek önemsiz bir kişi konumuna düşürmemelisin , bak bunları sen istersen yaparsın o değil , sen izin verirsen tekrar üzülür , tekrar kırılır , tekrar incinirsin..
Ben yazdıklarından çok kararsız olduğunu ve zihnin karışık yapılanları hazım edemediğin için , kendinden bile sıkıldığını anladım ..Hayata sen tutunmazsan , kimse sana al hayat bu tutun diye altın tepside sunmaz , bu nedenle önce zehirli bireylerden kurtulman gerektiğine inan ve sana bu kötülü,ğü yapan bir adamı , 5 metre değil km öte uzağında tut ..Çünkü şuan yaşadıkların , geleceğin fragmanı dır .Bu kişi sana gelecekte daha kötü durumlar yaşatabilir , evet yaşatabilir ama sen izin verirsen..
Bence artık büyü ve kendini düşünn , büyü diyorum..Çünkü insan yaşı kaç olursa olsun bazen düşüncelerinde büyüyemiyor , buda kendi kendine yarattığı engellerin sonucudur...İyi geceler canım..Bu dünyada Sen TEK sin bunu unutma Kendini Sev kendini ÖNEMSEEE .