Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pardon eşim aradı geliyom dedi
yemek hazırlayayım ona geliyim kızlar
olaya gelince
şimdi bayram sonrası yatıyım azcık kalkar duşumu alırım dedim
aman allahım kalkamadım ayağım tutmuyor uyuşmuş nasıl uyumuşsam artık ben feryad figan ağlıyom ayağım hisstetmiyorum gitti ayağım diye adamcağız sakinleştiremiyor
uyuşukluk geçti neyse dedim ben gidip bir duş alayım ama halimi görmeliydiniz bi de sanki ağlayan ben değildim edalarıyla dolaşıyom
kocam pes dedi demin ağlıyordun ne oldu iki dakikada
pardon eşim aradı geliyom dedi
yemek hazırlayayım ona geliyim kızlar
olaya gelince
şimdi bayram sonrası yatıyım azcık kalkar duşumu alırım dedim
aman allahım kalkamadım ayağım tutmuyor uyuşmuş nasıl uyumuşsam artık ben feryad figan ağlıyom ayağım hisstetmiyorum gitti ayağım diye adamcağız sakinleştiremiyor
uyuşukluk geçti neyse dedim ben gidip bir duş alayım ama halimi görmeliydiniz bi de sanki ağlayan ben değildim edalarıyla dolaşıyom
kocam pes dedi demin ağlıyordun ne oldu iki dakikada
Ayağına naptı kız kocan:jeyyar:
Belinin altına yastıkta mı koyuyosun sen:1shok:
Anam bunlar tam teşkilat bütün araç gereç tam tekmil çalışıyolarakannehir
Artık bu şekilde de olmuyosa yani emelcim zorlamanın anlamı yok..Sana göre ben hiç bi şey yapmıyorum galibaakannehir
Bence de dünürüm biraz oluruna bıraksa olcak belki..
Dünürüm öyle deme korunurken hamile kalan çok var..kaydirigubbakcemile3
Şimdi de o yönteme mi başladınız dünürüm:kedi:
Bi iğne yeter:kedi:
Hapa bile güvenmiyo:roflol:
Unutursun içmezsin sanıyodur:roflol:
İstemiyo adam işte napcan dünürüm istemesini bekliycen..Duaların senin şey olsun ister istemez hamile kal bi tedavi bi zorluk çıkmasın..Hele tüp bebek olayı hiç olmasın..
yazık bana dimi
geldim eşim 20lik dişini çektirmeye gitti
ya yok kızlar stresten değil hep öyle yapıyorum hatta hamile kaldığım ay arkadaşım sadece yastık mı ayaklarını duvara daya 10dk falan ben de aman yapayım dedim hamile kaldım
tabi allah istemezse sen amutta bayram yap yok olmaz ama en azından elimden geleni yapayım diyorum
eşimde ben de öyle düşünüyoruz yazgımızda çocuk varsa olacak ama yoksa ne yaparsan yap faydasız