- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecandan aklına gelmez belki dünürüm artık bi de kuzey beylede ilgilenecek..
hadi bakalım biz ikimiz doğurcaz bu gidişle bugün heyecandan kaydirigubbakcemile3
şimdii doğursun da uğrayamaz bebekle ilgilenmektennn buralaraa!!!Ben var ya açık söyliyim geçenlerde bi arkadaşım doğum yapmıştı ya telefonda doğuma giderken beraber ağladık demiştim onun haricinde kimsede bu kadar heyecanlanmadım..
Allahh o gamsızlığııı benimm herifee vermişş!!akannehirZaten derincim normalde çok sakin bi yapım yoktur benim..Sürekli bi telaş içerisindeyimdir..Her şeye acele ederim..:kedi:Şimdi Tuğbadan da bi an önce haber çıksın diye ölüyom burda.:kedi:Boşuna 8 aylık değilim:kedi:
Allahh o gamsızlığııı benimm herifee vermişş!!akannehir
dün kız kendinii yırtiii adamm hiççç umursamiii yaa!!!!
ben de tezcanlıyımm!!:1shok:
ne burcusunn sennn??
hepsi ayrı bi alem dünürüm işte napçan
nasıl olsa anneler bakıyo, adam dert etse nolur etmese nolur di mi:mymeka:
aynen öylee ömürcüğümm yardım eden baba çok az vardır sanırımm!!a.sBi de bizimkiler çocuk istemiyo sanki onlar bakcak:umursamaz:
Bi de derinin kocası 2.yi istiyoakannehirNasıl olsa ilgilenmiyo tabilaelaelaelaelae
evett ömürcüğümm çocuk yalnızz kalmasınn diyeee istiii!!gamyoncuiremsuhepsi ayrı bi alem dünürüm işte napçan
32 yaşında ömürcüğümm!!!Senin kocan kaç yaşında derin..
üniversite yüksek lisanss ve de doktoraaa olduğuu içinn geçç kalırrr tabiiii!!a.sDerin ne kadar geç kalmış tez yazmaya askere gitmeye:roflol:
Benden 4 yaş büyük eşim 34 yaşında..75 li