- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
hoşşgeldinnn!!!opuyorumnanaktanBen geldiiiiiiimmmmm...35.9 ile adet oldum..Yazmaya başlıyorum şimdi..mirmirmirmir
temizlikçi varkenn nasıll uyudunn yawww??fisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşşgeldinnn!!!opuyorumnanaktanBen geldiiiiiiimmmmm...35.9 ile adet oldum..Yazmaya başlıyorum şimdi..mirmirmirmir
Yatak odası uzak benim biraz orda uyudum. O da diğer yerlerdeydi. Sonra kahvaltı hazırlamış kaldırdı beni..kaydirigubbakcemile3
ömürr sen temizlikçiyle eskiden berii tanışıyosun sanırımm!!!a.shuhuhuhuhuh ben burdayım heee
Yatak odası uzak benim biraz orda uyudum. O da diğer yerlerdeydi. Sonra kahvaltı hazırlamış kaldırdı beni..kaydirigubbakcemile3
Bir kadının adet döngüsü iki süreçten oluşuyor. ilk kısım adetinin sonundan yumurtlayana kadar geçen zaman ve bu zamanda östrejen salgılanıyor o da ateşini düşük tutuyor. Yumurtlamanın hemen ardından ikinci kısım başlıyor. Ateşinin yükselmesinin sebebi projesteron hormonu. Bu hormon rahmi döllenmiş yumurtaya hazırlıyor. Yani ateşimiz yükseldiğinde yumurtlama bitmiş oluyor, genelde geç oluyor. Ama yumurta ideal koşullarda 24 saat falan yaşadığı için genelde ateşin çıktığı günü de değerlendirmek önemli. Hoş spermler yüzene kadar o da geçer. Onun için en iyi zaman ovulasyondan bir gün önce çalışmak. Ateş ölçerken de ateşin düşük devam ettiği müddetçe çalışmak önemli.
ömürr bakkk sana ne buldummmm bize lazım elif sen de ezberle sana da lazım olur
ohh ne güzel keyif yaptın bu sabah
bana da kimse kahvaltı hazırlamıyo derin :çok üzgünüm:
haftasonu annemde yedim ama hihoyyyt
emel inşallah canım güzel haberlerini duyarız!!a.sben bu ay sağdan yumurtlayacam ağrım var azcık ağrımı seviyorummmm bana bebiş getirecek ağrıııııı