- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.772
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.361
Nasılsın bugün yine yalnızzGünaydın minikim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın bugün yine yalnızzGünaydın minikim
Grip devam ediyor,arada bakıyorum buraya naptın diye Hep yalnızız bu araNasılsın bugün yine yalnızz
Allah razı olsun canım hep birlikte iyi olalım inşaallah..Allah iyilik versin sen iyi olda bekleriz her zaman
Tam sopakik bunlarGrip devam ediyor,arada bakıyorum buraya naptın diye Hep yalnızız bu ara
Ellerine sağlık canımmm,kahve alırım benKahve isteyene kahve ^.^
Çay isteyene çay ^.^
Afiyet olsun kiii ❤
Hem de neTam sopakik bunlar
Sen çok seviyorsun galiba kahveyi Jennam ^.^ bu arada kim o sopalıklar?Ellerine sağlık canımmm,kahve alırım ben
Bayılırım kuzum Bizi unutanlar var da,onlarSen çok seviyorsun galiba kahveyi Jennam ^.^ bu arada kim o sopalıklar?
Çok ayıp ya. Unutulur mu sizin gibi melekler? Kınıyorum o unutanları.Bayılırım kuzum Bizi unutanlar var da,onlar
Ben bi çay aliiim:))Kahve isteyene kahve ^.^
Çay isteyene çay ^.^
Afiyet olsun kiii ❤
Tatlı dillerini yesinler seninÇok ayıp ya. Unutulur mu sizin gibi melekler? Kınıyorum o unutanları.
Koca demlik çay demleyip doğru dürüst icememek ://Ben bi çay aliiim:))
0şüdüm biraz içim ısınsın
İyi akşamlarİyi akşamlar gençlik
Yine biz bizeİyi akşamlar
Niye başlamadı ki ? Eli geçmedi mi ?Çok içesim var Jenna benimki başlamadı bir türlü ise ://
Havalar çok soğuk yosunum. Neyse ki sıcak içecekler var. ^.^Ben bi çay aliiim:))
0şüdüm biraz içim ısınsın
senin kadar tatlı dilli olamam.Tatlı dillerini yesinler senin