Eski dostlar buraya ..

Hadi ya. :// çok zordur bilirim. Çok kötü yemişsin sen soğuğu bebeğim. :KK43: ilaçları çok düzenli kullan inşallah hiçbir şeyin kalmaz. Geçecek tabii neler geçmedi hiçbir şey kalıcı değil şu hayatta. :KK36:
Çok kötü oldum bu sefer,aynen. Karda yatmışım gibi :KK43: Sen de dua edersen hemen düzelirim inşallah :KK60:

Birakacağim bu gidişle inş kuzum ,ya işte,saçma alışkanlık sadece :KK12:
Çok kötü oldum bu sefer,aynen. Karda yatmışım gibi :KK43: Sen de dua edersen hemen düzelirim inşallah :KK60:
Belki de onun yüzünden nefes almada zorlanıyorsun hasta olunca. Ciğerlerin kim bilir ne alem de. Lütfen kendine bi iyilik yap ve uzak dur. Hem benim Jennam yapar zaten biliyorum ben. Ilk başlar zor olur ama sonrası sonsuz mutluluk. :KK36:Tabii dua ederim inşallah iyi olacaksın geçecek.

Belki de onun yüzünden nefes almada zorlanıyorsun hasta olunca. Ciğerlerin kim bilir ne alem de. Lütfen kendine bi iyilik yap ve uzak dur. Hem benim Jennam yapar zaten biliyorum ben. Ilk başlar zor olur ama sonrası sonsuz mutluluk. :KK36:Tabii dua ederim inşallah iyi olacaksın geçecek.
Niyetine girdim bakalım güzellik,inşallah bırakırım :dua:Yok,sigaradan değil bu öksürük ama içmemek en iyisi tabii Hoppa

Screenshot_20181207-001330.png

Mor çiçekli :KK66:

X