- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.230
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler güzellik :*
Jennamm hoş geldin nasılsın?İyi geceler güzellik :*
Hoşbuldum kuzum Çok kötü üşütmüşüm,dün gece hiç uyuyamadim Bu gece ins uyurum. Sen nasilsin?Jennamm hoş geldin nasılsın?
Geçmedi daha raporunu uzatasi var :/Niye başlamadı ki ? Eli geçmedi mi ?
E sen rahat harekette edemezsin şimdiGeçmedi daha raporunu uzatasi var :/
Günaydın pamuğumGunaydin hanimlar ♡♡♡
Aynen öyle oldu o kadar sıkıldım ki para sıkıntısı var ___Sözde ____ ama her gün keyif yapıyorE sen rahat harekette edemezsin şimdi
Günaydın hosgekdin :))Gunaydin hanimlar ♡♡♡
Hosbuldum canimcimmGünaydın hosgekdin :))
oy benim bahtsızımAynen öyle oldu o kadar sıkıldım ki para sıkıntısı var ___Sözde ____ ama her gün keyif yapıyor
Hoşbuldum kuzum Çok kötü üşütmüşüm,dün gece hiç uyuyamadim Bu gece ins uyurum. Sen nasilsin?
Nefes alamıyorum hiç uyuyamadım yine gece,iyice halsizim. Allah beterinden korusun,geçecek inşallah kuzum :*Nefes alıp verme de zorluk mu oluyor yoksa? Ay kıyamam ya Rabbim şifa versin. noldu uyuyabildin mi gece? Çok şükür iyiyim Jennam. Havalar kötüleşti soğuktan etkilenmesem daha iyi olacağım. ❤
Evi nemli tut çok sıcak olmasın biraz ususende üstünü kalın giy ev serin olsun daha rahat hava alırsın :)Nefes alamıyorum hiç uyuyamadım yine gece,iyice halsizim. Allah beterinden korusun,geçecek inşallah kuzum :*
acayip kötü vurdu bu sefer,çok uykum var,uyutmuyor öksürük bile içmiyorumEvi nemli tut çok sıcak olmasın biraz ususende üstünü kalın giy ev serin olsun daha rahat hava alırsın :)
Hadi ya. :// çok zordur bilirim. Çok kötü yemişsin sen soğuğu bebeğim. ilaçları çok düzenli kullan inşallah hiçbir şeyin kalmaz. Geçecek tabii neler geçmedi hiçbir şey kalıcı değil şu hayatta.Nefes alamıyorum hiç uyuyamadım yine gece,iyice halsizim. Allah beterinden korusun,geçecek inşallah kuzum :*
Heyyy! Sigara içme sakın! İyi olursan da içme. Çok zararlı Jennam yaa. Niye içiyorsunuz ki?acayip kötü vurdu bu sefer,çok uykum var,uyutmuyor öksürük bile içmiyorum