- 24 Eylül 2018
- 97.194
- 292.502
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.321
Tahmin etmek zor değilHoşgeldin iyi şükür sen nasılsın bakalım :))
Ben hep savaş alanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmin etmek zor değilHoşgeldin iyi şükür sen nasılsın bakalım :))
Ben hep savaş alanı
Şuan odada bir makina katlanacak bı makina askıda var ve benim kız her yere sacmis kıyafetleri naparsin ne edersin oğlanlar arada deneyip ben anne oldum ben baba oldum diyorlarTahmin etmek zor değil
Tak huniyi bacımŞuan odada bir makina katlanacak bı makina askıda var ve benim kız her yere sacmis kıyafetleri naparsin ne edersin oğlanlar arada deneyip ben anne oldum ben baba oldum diyorlar
O kadar cool tatakikiyorum ki elimde telefon kendime kahve yapasim var ama son kalan tam takım var başka da yok foto atmayacagim tüm takimlarim bozulduTak huniyi bacım
Atma atma benim de gözüm korktu vallaO kadar cool tatakikiyorum ki elimde telefon kendime kahve yapasim var ama son kalan tam takım var başka da yok foto atmayacagim tüm takimlarim bozuldu
Kem gözlere şişAtma atma benim de gözüm korktu valla
uzak olsunlarKem gözlere şiş
Yeteriz evvelAllah Bilmem,yoklar yine
Hala yok tembel bunlar kesin yemek yapıyorlardırYeteriz evvelAllah Bilmem,yoklar yine
Kahvaltı vakti gelecek neredeyse yaHala yok tembel bunlar kesin yemek yapıyorlardır
Evet yaaa ://Kahvaltı vakti gelecek neredeyse ya
Belki akıllarına gelirizEvet yaaa ://
Onlardan daha çok bahsedelim kulakları çınlasinBelki akıllarına geliriz
Yansın hatta ,kizarsin anmaktanOnlardan daha çok bahsedelim kulakları çınlasin
Yok ben kıyamam onlara onlara sararim severim öperim muahh yine poncikligim tuttuYansın hatta ,kizarsin anmaktan
Sar,sarmala,sık,öp,mıncırYok ben kıyamam onlara onlara sararim severim öperim muahh yine poncikligim tuttu
Sar,sarmala,sık,öp,mıncır