Eski dostlar buraya ..

Ben anlıyorum seni :KK60:anlayamanı salla :KK66:
Reelde tanımak istediğim insan :KK66: çok anlasacagimiz kesin :KK70:

Bı tanisan çok seversin :KK70: ahahaha

Bugün üzerinde bı salaklık var hegun uyuyamıyorum ya ondan oluyor sanırım bunun öğlen uykusu aldım bünye alışık değil gündüz uyumaya :KK70:

Bende var nur topu mübarek öyle bı severim ki kaşık da şu olmasına bile gerek yok boğmak için

:KK70:
Hahah :) ben zaten oldum bittim topluyum hamilelikte zirveye ulastim cok fazla odemimde oldu benim kv diyete basladi 16 kilo vermis hamileleigin sonunda basladi veled 4 aylik oldu hala soyluyor birde oglunun kiz ark fizogi cok guzelmis oyle diyor hadi gelde sev sevebilirsen

Reelde tanımak istediğim insan :KK66: çok anlasacagimiz kesin :KK70:

Bı tanisan çok seversin :KK70: ahahaha

Bugün üzerinde bı salaklık var hegun uyuyamıyorum ya ondan oluyor sanırım bunun öğlen uykusu aldım bünye alışık değil gündüz uyumaya :KK70:
Tanışırız bir gün insallah ,kesin kankeyto oluruz biz ha :pNiye uyuyamiyorum ki ? :/

Tanışırız bir gün insallah ,kesin kankeyto oluruz biz ha :pNiye uyuyamiyorum ki ? :/
Gündüz okul yemek bulaşık uyumuyorum eee sabah 7.30-8 ayaktayım hergun ondan sonra benim kız iyutuana kadar uyku yok bana bugün eşime dedim çok uykusuzum uyuyacağım 1 saat uyudum 3 ye yattım ama kafam bı tuhaf :KK70:

Hahah :) ben zaten oldum bittim topluyum hamilelikte zirveye ulastim cok fazla odemimde oldu benim kv diyete basladi 16 kilo vermis hamileleigin sonunda basladi veled 4 aylik oldu hala soyluyor birde oglunun kiz ark fizogi cok guzelmis oyle diyor hadi gelde sev sevebilirsen
Enerji emiciler işte anca,nefret edilecek kadar varlar.

X