• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

güle güle cssa cım inşallah düzelecek
alınyazım dün kirpi ip almıştım üst kısmını makrome iple yaptım duvarın eni kadar zincir çektim sonrada kutucuklar yaptım 4 sıra sonra duvarın boyu 2,50 mtreydi ben kirpi ipi 5 metre yaptım ikiye katlayıp kutucuklardan geçirdim o kadar

jnazcım görüşürüz canım sağol anlattığın için ama cidden çok hoş olmuş

ay alınyazım cok üzüldüm valla..
aşkolsun kızlar ya..

pokam bende çok üzüldüm valla yaa
yani aslında bu kadar büyütülecek bir konu değildi :(((

Kızlar ben geldim a.s. Buluştum deldim.. Süperdiopuyorumnanaktan Geçmişe gidip geliyorum ben...

Alınyazım bencede büyütücek bişi yoktu ya :(

jasminim hoş geldin ama burada üzücü olaylar yaşandı :(

Ay kızlar şoktayım. Yani herkesin düşüncesi birbirine ters gelebilir. Bu kadar alınacak birşeyler yok canlarım:(((

Lütfen böyle yapmayın ya:((

Benim eşimde sanal ortamdaki arkadaşlıklara hoş bakmıyor;ama ben ona anlatmaktan yoruldum bu konuyu biliyorsunuz. Yani buraya gelip en yakınlarımıza bile anlatamadığımız şeyleri paylaşıyoruz birbirimizle. Neden böyle bir anda oldu anlamadım ki yaaa:((( Mimiklerimizi görmediğimizden dolayı böyle yanlış anlaşmalar oluyor. Lütfen gelin hadi:((

Jnazcım perden on numero olmuş canımzemuszemus

jasminim birde bana sor...

şok olduğum kadar da üzügünüm.. :(

benimde canım çok ama çok sıkıldı jasminim...

ben çıkıyorum akşama girerim dicem ama hiç hevesim kalmadı :(

Güle güle canım. Umarım herşey yarına düzelmiş olur. Yapmayın kızlar lütfen...

Sizleri çok seviyorum... Görüşmek üzere...

ohoo topikten giden gidene
küsüp oyunu yarım bırakan çocuklara dönmüşşsünüz valla
asıl bu eğitimli, görmüş geçirmiş,belirli bir yaşa ve seviyeye gelmiş insanlara yakışmamış
yapmayın kızlar yaa
üç günlük dünya
değer mi birbirinizi kırmaya
üstelik ortada gerçekten uzatmaya değecek bir şey de yok
bir anlık sinirle söylenmiş ya da duygusal bir anınıza denk gelmiş olarak değerlendiriyorum
umarım en kısa zamanda hatanızı anlayıp
birbirinizi kucaklarsınız

Back
X