• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

PAMUĞUUMM hoşgeldiniz çok merak ettim seni ayy cnm erken doğum demek olmaz inş cnmcımm şimdi nasılsın şekerim daha iisindir inş

canım merhaba günaydınlar..

ağrılarım var hala geçmiyor nidilat kullanıyoruz bakalım ciğer geliştirici iğnemizide olduk inşallah işe yarar canım ya..

sen nasılsın bitanem aman sakın kendini yorma emi bol bol istirahat et gezme çıkma dışarı gerçi sende böyle bi risk olamz inşallah biz ikiziz ondan sakın korkma emi tatlım :1hug:

vallahi cnm korkmamak elde değil yaklaştıkça gün geçtikçe doğum korkusu ayrı erken doğum olmaz inş kaygısı ayrı cnm benim ya ..
inş seninde hakkında hayırlısı olur bitanem üzülme tamammı herşey olacağına varır cnm
hazırlıkların tamam mı bende bayramdan sonra hepsini tamamlıcam şu an tek çöp bile yok hepsini bigünde alcaz inş erkenden alalım hazır olsun dioruz

hazırlıklarımız idare eder canım hastane çantamız ve ilk etapta giyeceklerimiz hazır. bu hafta beşik olayını çözücez inşallah. zaten ben zamanla kıyafetleri almayı düşünüyorum büyüdükçe gider alırız yakışanı :) hayırlşısıyla inşallah tabi. bide ananemiz hazırlanıyor bakalım artık eksiklerde sonraya kalsın..

stres yaptıkça daha kötü oluyor canım sakin olmauyı bi becerebilrisek herşey daha güzle olucak inşallah .. sende tamamla eksiklerini iyice ağırlaşmadan sonra rahat rahat dinlen şekercim..

evet öle düşünüorum bende cnm şimdi çıkmam lazım görüşürüz öpüyorum çookk

günaydın canlarım can dostlarımm
hepinizi burda görmek çok güzelopuyorumnanaktan

bende şimdi kalktımm ışık hızıyla bütün işlerimi halletmem lazım:((
1 güne neler sığdırabileceksem artık

cssa cım nasılsın bitanem herşeyin yolunda olmasına sevindim
aklına kötü şeyler getirme haklısın kaygılanmakta ama üzülme canım
herşey güzel olcakk

pamuğum sana da günaydın canımın içi
doktordaydın demek Allah yardımcın olsun bitanem
normalde ne zaman doğmaları gerekiyordu bayram sonumu??
korkma canım Allah ım bi yoluna koymuştur elbet
dualarım sizinle...
sizde bizden eksik etmeyin canlarrr

cssa m görüşürüz tatlım

angelım sanada koaly gelsin haleldersin işlerini.. bizim normalde doğmamız gereken vakit en az 34. hafta. biz 31. haftadayız. tüm ciğer gelişimlerini tamamlayacakları zmaan 34. hafta yani ikizler erken doğuıyor tekilelrde bu 40. haftaya kadar çıkıyor.. bayramdan 3 gün sonrasına kadar daha bekleyebilirsek atlatıcaz heralde .. hayırlısı artık canım..

speedy sanada günaydın uyu bencede bende uyumaya gidiyorum baş baş herkese

cssa m görüşürüz tatlım

angelım sanada koaly gelsin haleldersin işlerini.. bizim normalde doğmamız gereken vakit en az 34. hafta. biz 31. haftadayız. tüm ciğer gelişimlerini tamamlayacakları zmaan 34. hafta yani ikizler erken doğuıyor tekilelrde bu 40. haftaya kadar çıkıyor.. bayramdan 3 gün sonrasına kadar daha bekleyebilirsek atlatıcaz heralde .. hayırlısı artık canım..

speedy sanada günaydın uyu bencede bende uyumaya gidiyorum baş baş herkese

hayrlısı canımın içi
inşallah bekleyebilir yaramazlar:)))
bende kahvaltı hazırlıyorum şimdik
kocişin de yardımıyla halledeblirim inş.
iyi uykular canımın içii

Günaydınnnnnnn angelım kapanışı ve açılışı yapıyoruz anlaşılan.Kolay gelsin.
Bende çayı demledim birazdan eşimi kaldıracağım tabi kalkacak mı orası meçhul.

Cssacım ve pamukcum dualarım sizinle canlarım.

Doğumgünü tebriğiniz içinde çok teşekkür ederim birsamcım,cssacım ve pamukcum

selam şekerler ben geldim mesajınızı bugün aldım ne iyi etmişsiniz yaa
güzel fikir valla bende sizin gibi düşünüyordum aynenkaydirigubbakcemile3

biz dün sabahladık eşim hala uyuyo bi bakim dedim nasılsınız diye
kimsecikler varmı yokmu:)

mrb arkadaşlar
bende burdayım buğün ve akşamda
eşim buğünde çalışıyor
nasıl geçecek zaman bilmiyorum

mısracım doğum günün kutlu olsunnnn
iyiki doğdunnn

cssa ve pamukşekercim dualarımız sizinle
inş. sorunsuz doğum yaparsınız
dinlenmek şart
benim dokturda diyor doğuma kadar eski günleri unut diyor
birde şu sıcaklar bitseydi hayırlısıyla.

slm kızlar herkese.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.iyice dengesizleşti uykum ramazandan dolayı. e haliyle dengede kayboluyo :) birazdan banyo yapıcam ve alışverişe gidicez eşimle markete.çakırcım,pamukcum cssa cım ne güzel heycanlar bunlar inş hakkınız da hayırlısı olur ve erken doğum felan yapmak zorunda olmazsınız.slöleyin bebişlerinize azcık daha dursunlar zamanında çıksınlar:)

slm kızlar herkese.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.iyice dengesizleşti uykum ramazandan dolayı. e haliyle dengede kayboluyo :) birazdan banyo yapıcam ve alışverişe gidicez eşimle markete.çakırcım,pamukcum cssa cım ne güzel heycanlar bunlar inş hakkınız da hayırlısı olur ve erken doğum felan yapmak zorunda olmazsınız.slöleyin bebişlerinize azcık daha dursunlar zamanında çıksınlar:)

evet canım ramazandandır.
ohh negüzel gezin eşinle
inş. canım .
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

Günaydınnnnnnn angelım kapanışı ve açılışı yapıyoruz anlaşılan.Kolay gelsin.
Bende çayı demledim birazdan eşimi kaldıracağım tabi kalkacak mı orası meçhul.

Cssacım ve pamukcum dualarım sizinle canlarım.

Doğumgünü tebriğiniz içinde çok teşekkür ederim birsamcım,cssacım ve pamukcum

evet canım sağolasın
ev işleri şimdi bitti bi dinleneyim dedim
kociş irmik helvası yaptı ondan yiyordummm:kedi:

yemek yapıcam şimdi yarın oruca başlayacağım bi kaç çeşit yemek olsun dedim:)))

sonrada kuaföre gidicem genel temizlik içinnkaydirigubbakcemile3

görüşürüz yine kuşummmm

selam şekerler ben geldim mesajınızı bugün aldım ne iyi etmişsiniz yaa
güzel fikir valla bende sizin gibi düşünüyordum aynenkaydirigubbakcemile3

biz dün sabahladık eşim hala uyuyo bi bakim dedim nasılsınız diye
kimsecikler varmı yokmu:)

hoşgeldin canım
zaten geneli bizim fikrimizdeydi çünkü sıkılmıştık baya saçma muhabbetlerden
burda gerçek dostlarımızla olacağız inş.

haklısın canım ramazan dolayısıyla düzen bozuluyor
yat kalk tekrar yat derken
bende regl dolayısıyla ara vermiştim bugün başlıcam tekrar bakalım hayırlısıyla...
sanada iyi alışverişler kuzumm
görüşürüz tekrar opuyorumnanaktan

şehriye çorbası tarifi bakıyorum:)))

kavurarak nasıl yapılır biliyormusun birsamcımm

kavurarak mı.?alla allla hiç bilmiyorum ki angelcim.bunun adı kavuraraksa ben nası yaptığımı söleyim.hatta eşim hiç abartmıyorum 3 gün üst üste bile yaptırmıştır

ben önce tencereye az bişi sıvı yağ az bişi un koyar kavururum.sonra nane.kırmızı biber ve sulandırılmış salça koyar tekrar kavururum.5-6 bardak ya da daha fazla da olabilir su koyuyorum kaynayınca da şehriyeleri koyuyoyum.bi su bardağından 2 parmak az.o kadar ben böle yapıyorum.geç görüdüm msj ı kusura bakma bulmuşsundur belkide tarif sen.ha unutmadan ben mutlaka tavuk bulyon da koyarım 2 tablet çok lezzetli oluyo.pilavlara da koyarım.genelde kullanırım aslın da yemeklerim de tavuk bulyonu

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X