Eski Dostlar buraya:) Hadi ama

Kekulacım elbette hem işyerinden hem de memleketinden ayrılmak zor olacak biz şimdi ne söylesekte seni tatmin etmeyecek ama hayatımız hep tercihlerle dolu.Eşinin yanına gideceğini düşün biraz olsun gülümse lütfen.

Tatlı rüyacım bugün nasılsın cnm?Dün akşa hem geç yattın hem de uyuyamadın değil mi?(((

tatlı rüyacım eşim aydına atandı iin aydına taşınıyoruz.bende istifa edecem aydına gidecem.

harika gözüküyor...bir yerlerim şişecek....

müdür müdür yardımcılarınız nasıl
memnuniyetsiz mi
:sm_confused:
noldu canım problem mi var?
benimkilerde sıkıntı yok ama
işte biliyosun bende şefle uğraşıyorum
iki kişiyiz biri şef biri ben
bütün işleri benim üstüme atıyor
yetiştiremiyorum :sm_confused:klava:

hoşbulduk canım....inşallah hasta olmam...sanırım uykusuzluk ve yorgunluk...

kızlar ben sizin gibi çoklu alıntı yapamıyorum..nasıl yapıyorsunuz.. bir mesajda sadece bir kişiye yanıt verebiliyorum...

ALINTI YAP ın yanında NQ var
alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki NQ lara tek tek bas
sonra sayfanın altındaki CEVAP YAZ a tıkla

tatlıcım başlayamıycam orda.istifa edecem işsizler kervanındayım şimdi.kpss ye gircem bakalım.

benim müdür yardımcım çok kötü bir insandı ama şimdi gitti tayini çıktı bize şimdi teknik şef bakıyor ıspartalı kendisi çok ama çok memnunum kendisinden Allahıma çok şükür

ALINTI YAP ın yanında NQ var
alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki NQ lara tek tek bas
sonra sayfanın altındaki CEVAP YAZ a tıkla
yaptım..oley.....teşekkürler...a.s.
tatlıcım başlayamıycam orda.istifa edecem işsizler kervanındayım şimdi.kpss ye gircem bakalım.
anladım canım...allah gönlüne göre versin..eşine kavuşurken işinden olmak zorunda kalıyorsun...devlet utansın...
kpss ben 3veya 4 kere girdim...şuan sözleşmeli çalışıyorum..ve kadrolu olmak için daha yüksek puan almak için uğraşmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…