ben kahvaltı hazırlıyorum yufkalı börek ara ara tabi tost yapıyorum yapabildiklerim bunlar 03:30 da kalkıyorum 05:15 de de yatıyorum uyku problemim çok fazla oluyo benim tekrar 06:30 da kalkıyorum kafam kazan oluyo
EVET CNM YAĞIYOR
Birsamcım kursun hayırlı olsun cnm.Ne örgüsü bu makine mi?
Angel doktora gitmiş canım.
Dirim de izin aldı bu hafta yok.Kocişine gittiopuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım a.s.
Ben iyiyim tatlım.Seni sormalı...zemuszemus
haktann cım hoş geldin.. görüşemedik bayadır, nasılsın?
sende bu sene kpss düşünüyosun galiba benim gibi:) bende ocak şubat gibi başlamayı düşünüyoum dersaneye, geç olmaz dimi ya.. benim hedef büyük ama ben 90 dan aşağı düşmemek istiyorum...
Haktan hoşgeldin bugün nasılsın?
ben geldim kızlarrrrr... haktancım birsamcım hoşgeldiniz...
hayırlı olsun kursun canım benim...
haktan hoşgeldin cnm nasılsın
kızlarrr biz geldikkkk
nasılsınız bakalım bugün valla ben sizi gördüm daha iyi oldum :) sabahtan bi sersemlik vardı üzerimde ama sohbetinizi görünce keyfim yerine geldi
hadi jazmincim bende sakaryadan hava durumunu bildireyim:)
hava kapalı ve karanlık ama daha yağmur yok :)
paçalarıma kadar ıslandım walla:)))pokacığım hoşgeldin cnm yürüdünmü???ıslandınmı???üşüdünmü??? ayyy çok soru sordum
Ben oruç tutmuyorum ama size birkaç tarif göndereyim arkadaşlar;
YUMURTALI PATATES:Çokkkkk severimm
Kişi miktarınıza göre ayarladığınız patatesleri küp şeklinde kesip çok az yağ koyduğunuz teflon tavanızda kısık ateşte pataetsler yumuşayana kadar pişirin.pişen pateteslere tuzunu atıp yine kişi sayınıza göre yumurta kırıp(küçük bir kapta çırptıktan sonra)iyice pişiriyosunuz.üzerine de istediğiniz baharatı döküp afiyetle yiyorsunuz:)(patateslerin kızarmış olmasını istiyorsanız pişdikten sonra ocağın altını iyice açın 1-2 dk böyle pişirin)
KREP:
2 s.b süt
2 s.b un
2 yumurta
1/2 ç.b sıvı yağ
1t.k tuz
1t.k şeker
hazırladığınız karışımı pürüzsüz ve akışkan bir hale gelene kadar çırpın.teflon tavanızda alt-üst ederek pişirin.ben ne tuzlu ne tatlı yaptığım için hem peynirle hem tatlı şeylerle yiyebiliyorum.arzunuza kalmış..
GÖZLEME:
Yufkayı tezgaha serip istediğiniz iç harçtan koyun ..yufakanın üzerinede sıvı yağ gezdirip kare olacak şekilde katlayın.yağladığınız teflon tavada alt üst ederek pişirin.piştikten sonra da margarinle her iki tarafını yağlayın.(yoksa kuru olur)çayın yanında süper oluyor..afiyet olsun..(1 yufkadan bir gözleme oluyor..kişi sayısına bağlı olduğu için miktar belirtmedim)
hoşgeldin jnaz cım özledik seniiiiikızlarrr biz geldikkkk
nasılsınız bakalım bugün valla ben sizi gördüm daha iyi oldum :) sabahtan bi sersemlik vardı üzerimde ama sohbetinizi görünce keyfim yerine geldi
hadi jazmincim bende sakaryadan hava durumunu bildireyim:)
hava kapalı ve karanlık ama daha yağmur yok :)
Pokacım hoşgeldin canım a.s.
Birsamcım sen yeğenlerinde başla tatlım örmeye.Vakti gelince kendi bebişine de örmeye başlarsınyerimseniben
süpperrrrrrrrrrrrrrBEYAZ PEYNİRLİ RENDE PATATES
Yapılışına gelince; 4 orta boy patatesi rendeleyip büyük bir teflon tavaya aldım. Üzerine zeytin yağı gezdirip tuz, karabiber ve pul biber ekledim. Yaklaşık 2 kibrit kutusu kadar peyniri ufaladım ve 10 dk. kadar karıştırarak kavurdum, patateslerin biraz pişmesini sağladım. Patatesler biraz pişip çiğlikleri gidince üzerini düzledim. Tavayı 2-3 dakikada bir sallayarak altının yapışmamasını sağladım. Yağının az olduğunu düşünürseniz bu aşamada kenarından az miktarda zeytin yağı ekleyip tavayı sallayıp patatesi döndürerek altının her tarafına yayılmasını sağlayabilirsiniz. Alt kısım pişince bir tencere kapağı yardımıyla ters çevirdim. Diğer tarafı da pişince bir kaseyı kırıp çırptığım 2 adet yumurtayı ince bir tabaka halinde patateslerin üzerine gezdirdim. Tavaya uygun bir kapak bulup ateşi biraz kısarak yumurtalarının pişmesini sağladım.
mrb kızlar bende geldim
aman ya gideyimde kendime hamilelik gibi
birşeyler alayım dedim
bulamadım birşey ya
büyük yerde yaşanlar çok şanslı bu konuda.
mrb kızlar bende geldim
aman ya gideyimde kendime hamilelik gibi
birşeyler alayım dedim
bulamadım birşey ya
büyük yerde yaşanlar çok şanslı bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?