Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AAAAAAA aşkolsun cnm benim sana öyle birşey demedim ki ben,annesinden babasından izinsiz eklediğim için sileyim bari resmi dedim:1hug:
kızlar size bir soru ?
eşinizin annesi size hakaret ettiğinde eşiniz onun hatasını kapatmaya çalışır mıydı ?
Direkt olarak şahsıma yönelik öyle birşey yaşamadım izinde vermem (kestirip attım biliyorsunuz eşim o günlerde ailesini savunmaya çalıştı ancak başaramadı çünkü haklı olan benim)ancakkkkkkkkkkkkkkk eşiniz mutlakaki annesini kötüleyemeyecektir.
Orta yolu bulması lazım.
Böyle birşeyle karşılaşmadım.Karşılaşmam da umarım.Bana hakaret ederse ben susman zaten ve o an bitmiştir benim için o. Eşimde benim tarafımda olacaktır zaten.Çünkü geçenlerde gördüm benim yanımda destekçi olduğunu.Babasının yağtığı bir olaydan dolayı.
alınyazım benim böyle sorunum olmadı cnm hiç daha 2 aylık evliyim ama zaman ne gösterir bilemiyorum tabi rabbim yaşatmasın inşallah benim eşimin ailesi kapalı yani aşırı kapalı mesela erkek kadın ayrı oturur bende açığım yani kısa kollu sadece ve çalışıyorum kayınvalidem kapalı ev kızı arıyordu ama eşim sevdiği için beni söyledi ailesine ondan başkası olmayacak dedi ve ailesi baktı olmayacak kabullendi gelinliğim bile açıktı artık karışmıyor bana kayınvalidemi eleştiren çok insan oldu aaaaaaa gelini açık nasıl almış o gelini diye ama kayınvalidem açık yada kapalı ne fark eder kalbi güzel huyu güzel olsun dedi ve savundu beni
kızlar size bir soru ?
eşinizin annesi size hakaret ettiğinde eşiniz onun hatasını kapatmaya çalışır mıydı ?
alınyazım ben öle bi durum yaşamadım ama allah göstermesin olursa cevabımı veririm. eşimin de öle bi durumda arada kalıcağını sıkışacağını tahmin ediyorum.. ama benim için biter..
canım bu olay eşimin yanında yaşadı zten tek hatam kendimi savunmammış :)) ve konuştuğum içinde suçluyum
anladım canım, bizimkide eşimin yanında direk yapılan hakaretler.bilmiyorum nasıl çözüm yolu olacak,Canım bizim sorunumuz düğüne dair gelenek ve görenekleklerle ilgiliydi daha çok hatırlıyorsan.Hiçbir şekilde ilgilenmediler,düğünde takı töreni yapılmasın diye uğraştılar.Niye söylüyorum bunu herkesin sorununun içeriği başkadır bu paralelde çözüm yollarıda değişebilir.
Bizim sorun okuduğun üzere hayata dair olmazsa olmazlardan biridir ve telafisi olmayan çokkk büyük bir hatadır bazı şeyler telafi edilebilir.Birkez tartıştık ben restimi çektim hiçbir şekilde savunamazsın çünkü sende çok iyi biliyorsun eşşekliklerini dedim.Sen yapayalnızdın hem manevi hemde maddi olarak yanındada sadece ben ve ailem vardı sakın unutma dedim.
allah sabır versin canımm
boşver sen hiç cev verme cvp alamadıkça daha çok sinir olacak
ve snunda pes edecektir
eşinde senin sessizliğini görünce anasına kızacaktır
kanımca tabiiii sen daha iyi bilirsin