- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma mısraaam yaa :1no2:Oyyyy kıyamam jnazcım tüh üzüldüm.Aman iş yapma dinlenmezsen şimdi daha zor geçer:1hug:
jnazcığım geçmiş olsun canım arkadaşım
dikkat edin kendinize
sadece nikahm oldu cnm düğüne 19 gün var
ben grip oldumm mafoldumben
kızlar ben geldim
ne çok yazmışsınız ya
yeni gelenler hoşgelmiş
mısra,alınyazımsın ve teolog kızlar size birşey soracağım
sağlık ocağına giderken sevk yaptırıyormusunuz?
kamuda çalıştığınız için size soruyorum :kedi:
iyiyim canım.
aynen yuvarlanmaca hep devam :)
hoşgeldiniz. çok geçmiş olsun.
alınyazım, canım bende geçmişi okumadım ama tartışma olmuş son mesajından gördüm.
takılma boşver herkesi kendi haline bırak. kendin yıpranıyorsun. hiç kimse sağlığından önemli değil.
Not : regli oldum. birdahaki ayı bekliycez![]()
canım kurumunda sevk yaptırırken sevk kağıdında bölüme ne yazıyorlar
birinci basamak mı?
yada sağlık ocağı mı yazıyor?
kurum doktoruna sordum sevke gerek yok dedi kafamçokkarıştı
sağlık ocağıda gerek var dedi
selam kızlar,
nasılsınız? sık gelemiyorum ve herşeyi kaçırıyorum![]()
merhaba kızlarrrr
canım hoşgeldin
kayınvalidem pardon kaynanam hatta o kadın ve eşimin aptal kardeşinişn hakaretlerine maruz kaldım, baya büyük tartışmalarımız oldu, 3 gündür antidepresanla ayaktayım ve şuan herkese kayıtsızım :) sen nasılsın canım ?
saol canım, artık öyle yaptım
ALLAH bilir doğruyu yanlışı
cefayıda sefayıda kime vereceğini biilr
canım hoşgeldin naber ?
haktancım hoşgeldin nasılsın ?
evet öyle bi konuşma olmuştu ama şimdi ne alaka :uhm: :uhm:
iyiyim canım.
aynen yuvarlanmaca hep devam :)
hoşgeldiniz. çok geçmiş olsun.
alınyazım, canım bende geçmişi okumadım ama tartışma olmuş son mesajından gördüm.
takılma boşver herkesi kendi haline bırak. kendin yıpranıyorsun. hiç kimse sağlığından önemli değil.
moralim o kadar bozuk ki anlatamam
o gün alınyazımsın dı galiba çok üzgündü üzülme üzme beni bak küserim gelmem falan dedim
birisi de burda herşeyi paylaşıyoruz dedi bende tamam paylaşıyoruz ama çok üzüldü yeter daha aynı konu konuşulmasın demiştim mafoldumben
canım yanlış anlaşılmışsın neyse ertık, tepki almanın sebbi şu olabilirbende çok üzüldüm kötü niyetle kimseye bişi demedim çünküü mafoldumben
bende iyiyim canın işteyiz, eşim geldi gitti, eşimle güzel bi hafta sonu geçirdik ama biraz tatsızlıklar yaşandı ve bitticanım benim geçmiş olsun ,acil şifalar canım yaa inşallah kolay ve çabuk atlatırsın..
alınyazım ve dirim hoşgeldiniz canlarım ben iyiym siz nasılsınız?
öyle tatlım cahilleri yola getiremem ne de olsa, iy niyetin işe yaramadığını gördüm vede bitti hepsiiyiyim canım.
jnaz cım bende aynen senin gibi grip olma aşamasındayım. haftasonu temizlik yaptım. camlar acık
sanırım çarptı benii
tubiş sen bebiş mi düşünüon yoksam :)
canım benim çok sağollhoşgeldin canım naber?
hoşgeldin tatlım nasılsın ?
canım geçmiş olsun
canım bende alıyorum
sağlık ocağına hiç gitmedim ama bizim kampüs dışında gideceğim hastanelere sevk aldım
öyle gerekiyomuş
sağol haktancım inşallahh bir an önce geçer canımyaacanım benim geçmiş olsun ,acil şifalar canım yaa inşallah kolay ve çabuk atlatırsın..
alınyazım ve dirim hoşgeldiniz canlarım ben iyiym siz nasılsınız?
hoşbulduk tubişçimhoşgeldiniz. çok geçmiş olsun.
aman canımyaa geçmiş olsun sana da bol bol ıhlamur içjnaz cım bende aynen senin gibi grip olma aşamasındayım. haftasonu temizlik yaptım. camlar acık
sanırım çarptı benii
sağol jazmincim ilaçta kullanmıyorum malumCanım geçmiş olsun.Şimdi daha da zor geçiyordur senin için.Bol bol dinlen canım.
Geçmiş olsun canım..
alınyazım biraz yoğunluk var canım benim. birazda kırgınlık var üstümde işte..
ama senin durumlara cok üzüldüm inan canım benim yaa. ah şu kocişle bi kavuşsanız
hepsi son bulucak ama...
tubiş daha erken değilmi sen tam olarak hazır hissdeyomusun kendini canım benim ?
sadece nikahm oldu cnm düğüne 19 gün var
canım sabaha kadar sıkıntım yoktudahayırdırr dirimimi neyin var tatlım