EŞİYLE SORUNLARI OLANLAR BURAYA :(

O zaman kavga ederken baktınız üzerinize geliyor bir odaya kitleyin kendinizi sakinleşene kadar çıkmayın başka da çözüm gelmiyor aklıma..

Siz kaya deliğinden mi çıktınız? Bir anne babanız yok mu? Kardeşiniz, dayınız, kimse mi yok mu arkanızda? Birilerinin acil iki çift laf etmesi lazım, eş müsvettesi+ kayınvalide bozuntusuyla!!

cicim aylarınızda şiddet görüyorsunuz... ileri ki yıllarınızı düşünemiyorum bile...

Kaynanan hangi memleketten canim?

Eşin anası üzülmesin diye seni üzüyor ama ..
Mutlaka her zaman böyle değilsiniz ki sende eşinden iyi bahsedebiliyorsun ..
Ama kötü olduğunuz zamanlarda, sana böyle haksızlık yapıldığında lütfen tavrını koy tepkini belli et ..
Tepki koymak kavga edip darp edilip sonrasından hemen barışmaya gönüllü olmak değildir ..
Ben sana boşan demiyorum ... Ama tavrını koy ki eşin bir daha haksız yere annesi yüzünden bile olsa seni kırmaya
cesaret edemesin .. Bu şekilde devam edersen ilerde daha çok üzülürsün ..
Kv yede bozulduğun durumlarda mesafeni koyabilirsin .. Sevgi de saygı da karşılıklıdır ..

Herşeyde bi hayır warmış. cocuk olmasının sebebide belki bu durumlardır ......

benim bir arkadasimda evliliginin ilk aylarinda kocasi tarafindan eziliyor kotu durumara maruz kaliyordu kizda ailesinden gizliyordu ama aile kizin mutsuzlugunu gordugunde erkegi cekip sahipsizmi sandin bu kizin bir kez daha mutsuz yuzunu gorursek birdaha bu kizin yuzunu goremezsin dediler adam tirsti ve simdi duzeldi arkadasimda pasif bir kiz ama ailesi kizi dinlemedi bi temiz sictilar adamin agzina. bence boyle bir ikaza ihtiyaci var ki onlar senin ailen elalem degil.

O zaman kavga ederken baktınız üzerinize geliyor bir odaya kitleyin kendinizi sakinleşene kadar çıkmayın başka da çözüm gelmiyor aklıma..
zaten ben ben bulunduğu odadan gidince gelmiyor üzerime.. her daim su olmaya çalışıyorum kısacası.. ama bu hayatım boyunca böyle mi olacak.. birde asla dargınlık sürmüyor.. o gün neler yaşanırsa yaşansın ertesi gün sanki o sorunlar hiç yaşanmamış gbi davranıyor.

Bir gün sizin annenizde sizi doldursun eve gelir gelmez gözünün üstüne indirin yumruğu ,bir kaç gün mor gezsin de empati yapmayı öğrenir belki ...Ne demek yani sinirle oluyor ,sinirsiz insan mı var ? Lütfen yapmayın ,bunu normalmiş gibi göstermeyin kendinize ...Ne tavsiyesi verebiliriz ki ?

Çünkü hatalı.. Haksız olduğu için sürdürmemeye gayret ediyor.
Hep böyle olmaması için sınırlanızı iyi çizin boşanırım diyin evden gidin kesin kaybedeceğini hissetsin.

Ben dayağa katlanan kadınları anlamıyorum hele dayağa ragmen beni seviyo diyenleri hiç ama hiç anlamıyorum !!!!!!!! erkek adam kadına el kaldıramaz kaldıranda şerefsizdir gücü anca ona yeter....... Eski devirdemi yaşıyoruz ALLAH AŞKINA eskidenmiş kadınlar dayak yiyip oturuolarmış şimdi işin var gucun var ailen le aran nasıl bilmiorum ama ne yapcagnı aklı başındada bi kadınsın!!!! sewen ınsan vurmaz... bunu düşün ve bi an önce haddini bildir eşine !!!!!

ben hiç kötü davranmıyorum ama oo böyle yaptığı sürece bende ona yakın olmuyorum hatta olamıyorum.. bende isterdim annecim deyip çok iyi olmayı onunla ama kendisi kaybediyor. biliyor musunuz eşime birinde beni ana yerine koymuyor demiş. anca senle geliyor sensiz hiç gelmiyor biz onu yiyor muyuz sen yokken demiş.. eşimde nasıl gelsin tek başına demiş. gittiği yere iyi gidiyor ama demiş. ben eşim olmadan asla bir yere gtmiyorum çünkü güzdüzleri çalışoyorum akşam nereye gidebilirim.. insan önce söylediğine kendi inanmalı

kadınların bu kadar saf olmasına çok üzülüyorum.yeni evlisiniz ve size bir kaç sefer vuruyor,tokat atıyor hakaret ediyor ve siz hala çok iyi,sevgi dolu diyebiliyorsunuz

Senin kaynana fesat ..
Ama eşin izin veriyor bu duruma ..
Eşin annesinin ağzını gayet güzel kapatmayı bilir istese ..
Kp ile eşin aynı işte değiller değil mi ?

Bir koca karısına gerçekten sevip değer veriyorsa sinirlense bile asla vuramaz kıyamaz sizin kocanız dolduruşa fazlasıyla geliyor demek ki

Çünkü hatalı.. Haksız olduğu için sürdürmemeye gayret ediyor.
Hep böyle olmaması için sınırlanızı iyi çizin boşanırım diyin evden gidin kesin kaybedeceğini hissetsin.
BUNU Bİ KAÇ KEZ YAPTIM KALTIM GİDİYORUM CİDDİ CİDDİ HER DEFASINDA TUTTU ANAHTARLARI SAKLADI. SABAHA KADAR KAPIYI BEKLEDİ GİDERİM DİYE

Sen 9 aylik evlilikte dayak hakaret herseyi yasamissin ve bosanmam diyorsun eee katlan o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…