yok kayınpeder kv de ile ... eşim farklı bir işte çalışıyor.. keder allahın adamı ya çok severim. hep öğütler verir eşime.. o bile eşinden şikayetçiSenin kaynana fesat ..
Ama eşin izin veriyor bu duruma ..
Eşin annesinin ağzını gayet güzel kapatmayı bilir istese ..
Kp ile eşin aynı işte değiller değil mi ?
yok kayınpeder kv de ile ... eşim farklı bir işte çalışıyor.. k peder allahın adamı ya çok severim. hep öğütler verir eşime.. o bile eşinden şikayetçi
BUNU Bİ KAÇ KEZ YAPTIM KALTIM GİDİYORUM CİDDİ CİDDİ HER DEFASINDA TUTTU ANAHTARLARI SAKLADI. SABAHA KADAR KAPIYI BEKLEDİ GİDERİM DİYE
yok seviyor diye asla iddea etmedim.. sadece aramız iyiyken bunu fazlasıyla hissettiriyor .. insan sadece kendi sevgisinden emin olabilir başkasınınkinden asla öyle değilmiBen dayağa katlanan kadınları anlamıyorum hele dayağa ragmen beni seviyo diyenleri hiç ama hiç anlamıyorum !!!!!!!! erkek adam kadına el kaldıramaz kaldıranda şerefsizdir gücü anca ona yeter....... Eski devirdemi yaşıyoruz ALLAH AŞKINA eskidenmiş kadınlar dayak yiyip oturuolarmış şimdi işin var gucun var ailen le aran nasıl bilmiorum ama ne yapcagnı aklı başındada bi kadınsın!!!! sewen ınsan vurmaz... bunu düşün ve bi an önce haddini bildir eşine !!!!!
dayak atan bi insan,,,, sevmiyodurki karşındakine kıyabiliodur hadi seviyoda vuruyo diyelim sen ona nasıl katlanıcaksın daha 9. ayda vurmaya baslamış bunun 20 senesi var 30 senesi var hatta çocukların oldgnda cocuklarna bile vurması var KATLANABILCEKMİSİN????yok seviyor diye asla iddea etmedim.. sadece aramız iyiyken bunu fazlasıyla hissettiriyor .. insan sadece kendi sevgisinden emin olabilir başkasınınkinden asla öyle değilmi
ertesi gün işe gitmedi benide göndermedi... dizimin dibinde ağladı özür diledi.. ayrı tabaklarda yeriz normalde ama aynı tabakta yicez dedi o gün ben yemedim diye kalktı gözleri doldu dayanmadı ağladı... karmaşıklardayımİşte kararlı olmanız gerekiyor. Ertesi gün gitseydınız işe gitmiyormu?
sorun nerde biliyor musun canım gidip onlara serada yardım etmemi istiyor..
evliliğimizin ilk bir ayı dolduğunda da vurmuştu bana hemde sokak ortasında.. etrafta kimse yoktu ama bunu yapabildi.. eskiden ilgisi olan biri bana selam verdi hemdedayak atan bi insan,,,, sevmiyodurki karşındakine kıyabiliodur hadi seviyoda vuruyo diyelim sen ona nasıl katlanıcaksın daha 9. ayda vurmaya baslamış bunun 20 senesi var 30 senesi var hatta çocukların oldgnda cocuklarna bile vurması var KATLANABILCEKMİSİN????
ertesi gün işe gitmedi benide göndermedi... dizimin dibinde ağladı özür diledi.. ayrı tabaklarda yeriz normalde ama aynı tabakta yicez dedi o gün ben yemedim diye kalktı gözleri doldu dayanmadı ağladı... karmaşıklardayım
ALLAH SABIR VERSİN !!!!!! Ben oturdugum yerden sinirleniyorum sen nasıl kendini tutabılıosun ben olsam varya o adamıı yerden yere vururdum heralde... KIZIM aklını başına topla bu adam la bi ömür geçmez SANA YAZIK....evliliğimizin ilk bir ayı dolduğunda da vurmuştu bana hemde sokak ortasında.. etrafta kimse yoktu ama bunu yapabildi.. eskiden ilgisi olan biri bana selam verdi hemde
Hıç eşim iyi biri falan deme..kovuyor,dövüyor sonra da hüngür hüngür ağlıyor..ilişkiniz hiç normal değil zsmanla daha kötü olacak hele bi aşk bitsin zaten bu gidişle çabuk biter...Merhaba. Ben 9 aylık evliyim henüz.8 aylık bir flört dönemi ve 11 ay nişanlılık dönemi yaşadık. eşim aslında çok iyi biri.hiç dışarı hayatı yok en azından bensiz takılmaz hiç.evine düşkün birisi. Birbirimize hala ilk günkü gibi sevgi doluyuz fakat sanki bu mutluluğa gölge düşürmek isteyen bir kayınvalidem varben çalışan bir bayanım eşimde ben de evden 8 de çıkıyor akşam 5te geliyoruz.haliyle yemek falan derken dinlenmeye bile zor vakit buluyor insan.bu nedenle hafta içi kayınvalidemlere pek gidemiyoruz..hafta sonu da malum insan dinlenmek istiyor. ben normalde her pazar öğleye kadar evimin işlerini bitirmeye çalışıp gidiyorum çok istisna gitmediğim o da sadece 2kez ve burnumdan geldi ikisi de resmen. hemen eşimi arayıp bir yardıma bile gelmediniz diyor.Hani illaki kavga etmemiz gerekya kıyafetlerimle ilgili şeyler söylüyor onu dolduruyor.. sonra bu konuları eşim bana anlatırken illaki kavga ediyoruz.. bi kaç kez bana vurdu.Ben çok üzülüyorum o an ölmek bile istiyorum nasıl aramızdaki sevgi bir anda şiddete dönüşebiliyor. bazen geliyor bin pişman ağlayıp özür diliyor. ama o ağlayınca ben kıyamıyorum 2 kat ağlıyorum. ama yeri geliyor gelip konuşmuyor gözyaşımı bile silmiyor hatta küçük bir sorunumuzda da benden ayrı yatıyor. ben onu yatağımıza götürmeye çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum. ama sorunsuz günlerimizde canından bir parça gibi sarılıp yatıyor bana asla sarılmadan yatmıyor.. çok garip değil mi..bazen defol git bile diyor.. kendime yeni bir hayat kurcam diyor.. her şey senin yüzünden diyor.hakaret bile ediyor. bir gün öyle bir tokat yedim ki kaç gün gözüm mor gezdim. hala içim acıyor unutulmuyor. ama bianlık sinirle olduğunu kendine hakim olamadığını söyleyip çokta ağladı. sen benim herşeyimsin ben sensiz bir hiçim ve neler neler söyledi. küçük bir kavga ile bir insan nasıl bu kadar değişebilir ki.bir anlık kavgalar bütün güzel şeyleri bi anda silip geçebiliyor.neden gelinler hep kötü.. biz evimizi herşeyimizi kendimiz aldık.onlar çok az bir masraf etti. anladığım kadarıyla eşim beni işten çıkartsın sabah erken oraya bıraksın onlarla çalışayım yardım edeyim evime de sadece yatmaya geleyim istiyorlar. gelinleri bir hizmetli hatta köle olarak gören toplumlarla iç içeyiz maalesef. sürekli eşime şu şunu dedi bu bunu diyor deyip dolduruyorlar. ama lafı kimin söylediği hep meçhul.ben ne yapmalıyım.. nasıl bir yol izlemeliyim ki her şey düzelsin..Bana boşanın demeyin lütfen bu bir çözüm olsaydı ben alıp çantamı çoktan çıkmıştım.
yok kayınpeder kv de ile ... eşim farklı bir işte çalışıyor.. keder allahın adamı ya çok severim. hep öğütler verir eşime.. o bile eşinden şikayetçi
Sera mı ?
Iyide sen çalışıyosun ve kasan ayrı
Adam tutsunlar kesin çözüm bu
Allahimmm ortaĺık psikopattan geçilmiyor sen gönlümüze göre ver yaa rabbimmm.. yol yakinken bırak o adamıMerhaba. Ben 9 aylık evliyim henüz.8 aylık bir flört dönemi ve 11 ay nişanlılık dönemi yaşadık. eşim aslında çok iyi biri.hiç dışarı hayatı yok en azından bensiz takılmaz hiç.evine düşkün birisi. Birbirimize hala ilk günkü gibi sevgi doluyuz fakat sanki bu mutluluğa gölge düşürmek isteyen bir kayınvalidem varben çalışan bir bayanım eşimde ben de evden 8 de çıkıyor akşam 5te geliyoruz.haliyle yemek falan derken dinlenmeye bile zor vakit buluyor insan.bu nedenle hafta içi kayınvalidemlere pek gidemiyoruz..hafta sonu da malum insan dinlenmek istiyor. ben normalde her pazar öğleye kadar evimin işlerini bitirmeye çalışıp gidiyorum çok istisna gitmediğim o da sadece 2kez ve burnumdan geldi ikisi de resmen. hemen eşimi arayıp bir yardıma bile gelmediniz diyor.Hani illaki kavga etmemiz gerekya kıyafetlerimle ilgili şeyler söylüyor onu dolduruyor.. sonra bu konuları eşim bana anlatırken illaki kavga ediyoruz.. bi kaç kez bana vurdu.Ben çok üzülüyorum o an ölmek bile istiyorum nasıl aramızdaki sevgi bir anda şiddete dönüşebiliyor. bazen geliyor bin pişman ağlayıp özür diliyor. ama o ağlayınca ben kıyamıyorum 2 kat ağlıyorum. ama yeri geliyor gelip konuşmuyor gözyaşımı bile silmiyor hatta küçük bir sorunumuzda da benden ayrı yatıyor. ben onu yatağımıza götürmeye çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum. ama sorunsuz günlerimizde canından bir parça gibi sarılıp yatıyor bana asla sarılmadan yatmıyor.. çok garip değil mi..bazen defol git bile diyor.. kendime yeni bir hayat kurcam diyor.. her şey senin yüzünden diyor.hakaret bile ediyor. bir gün öyle bir tokat yedim ki kaç gün gözüm mor gezdim. hala içim acıyor unutulmuyor. ama bianlık sinirle olduğunu kendine hakim olamadığını söyleyip çokta ağladı. sen benim herşeyimsin ben sensiz bir hiçim ve neler neler söyledi. küçük bir kavga ile bir insan nasıl bu kadar değişebilir ki.bir anlık kavgalar bütün güzel şeyleri bi anda silip geçebiliyor.neden gelinler hep kötü.. biz evimizi herşeyimizi kendimiz aldık.onlar çok az bir masraf etti. anladığım kadarıyla eşim beni işten çıkartsın sabah erken oraya bıraksın onlarla çalışayım yardım edeyim evime de sadece yatmaya geleyim istiyorlar. gelinleri bir hizmetli hatta köle olarak gören toplumlarla iç içeyiz maalesef. sürekli eşime şu şunu dedi bu bunu diyor deyip dolduruyorlar. ama lafı kimin söylediği hep meçhul.ben ne yapmalıyım.. nasıl bir yol izlemeliyim ki her şey düzelsin..Bana boşanın demeyin lütfen bu bir çözüm olsaydı ben alıp çantamı çoktan çıkmıştım.
O gerçek sevgi değil sensiz kendine yeni hayat planlaŕı bile adamın kafasında..o seni senden önce bırakacak..erkeğin kafasında olmayan dilinde olmaz..Merhaba. Ben 9 aylık evliyim henüz.8 aylık bir flört dönemi ve 11 ay nişanlılık dönemi yaşadık. eşim aslında çok iyi biri.hiç dışarı hayatı yok en azından bensiz takılmaz hiç.evine düşkün birisi. Birbirimize hala ilk günkü gibi sevgi doluyuz fakat sanki bu mutluluğa gölge düşürmek isteyen bir kayınvalidem varben çalışan bir bayanım eşimde ben de evden 8 de çıkıyor akşam 5te geliyoruz.haliyle yemek falan derken dinlenmeye bile zor vakit buluyor insan.bu nedenle hafta içi kayınvalidemlere pek gidemiyoruz..hafta sonu da malum insan dinlenmek istiyor. ben normalde her pazar öğleye kadar evimin işlerini bitirmeye çalışıp gidiyorum çok istisna gitmediğim o da sadece 2kez ve burnumdan geldi ikisi de resmen. hemen eşimi arayıp bir yardıma bile gelmediniz diyor.Hani illaki kavga etmemiz gerekya kıyafetlerimle ilgili şeyler söylüyor onu dolduruyor.. sonra bu konuları eşim bana anlatırken illaki kavga ediyoruz.. bi kaç kez bana vurdu.Ben çok üzülüyorum o an ölmek bile istiyorum nasıl aramızdaki sevgi bir anda şiddete dönüşebiliyor. bazen geliyor bin pişman ağlayıp özür diliyor. ama o ağlayınca ben kıyamıyorum 2 kat ağlıyorum. ama yeri geliyor gelip konuşmuyor gözyaşımı bile silmiyor hatta küçük bir sorunumuzda da benden ayrı yatıyor. ben onu yatağımıza götürmeye çalışıyorum. çünkü onu çok seviyorum. ama sorunsuz günlerimizde canından bir parça gibi sarılıp yatıyor bana asla sarılmadan yatmıyor.. çok garip değil mi..bazen defol git bile diyor.. kendime yeni bir hayat kurcam diyor.. her şey senin yüzünden diyor.hakaret bile ediyor. bir gün öyle bir tokat yedim ki kaç gün gözüm mor gezdim. hala içim acıyor unutulmuyor. ama bianlık sinirle olduğunu kendine hakim olamadığını söyleyip çokta ağladı. sen benim herşeyimsin ben sensiz bir hiçim ve neler neler söyledi. küçük bir kavga ile bir insan nasıl bu kadar değişebilir ki.bir anlık kavgalar bütün güzel şeyleri bi anda silip geçebiliyor.neden gelinler hep kötü.. biz evimizi herşeyimizi kendimiz aldık.onlar çok az bir masraf etti. anladığım kadarıyla eşim beni işten çıkartsın sabah erken oraya bıraksın onlarla çalışayım yardım edeyim evime de sadece yatmaya geleyim istiyorlar. gelinleri bir hizmetli hatta köle olarak gören toplumlarla iç içeyiz maalesef. sürekli eşime şu şunu dedi bu bunu diyor deyip dolduruyorlar. ama lafı kimin söylediği hep meçhul.ben ne yapmalıyım.. nasıl bir yol izlemeliyim ki her şey düzelsin..Bana boşanın demeyin lütfen bu bir çözüm olsaydı ben alıp çantamı çoktan çıkmıştım.
sizinki stokholm sendromu gibi bişey olmuş bence , dövsede sövsede seviyorum kocam diyosunuzsevgi bazen şiddetle bile bitmeyebiliyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?