EŞİYLE SORUNLARI OLANLAR BURAYA :(

Senin kaynana fesat ..
Ama eşin izin veriyor bu duruma ..
Eşin annesinin ağzını gayet güzel kapatmayı bilir istese ..
Kp ile eşin aynı işte değiller değil mi ?
yok kayınpeder kv de ile ... eşim farklı bir işte çalışıyor.. keder allahın adamı ya çok severim. hep öğütler verir eşime.. o bile eşinden şikayetçi

Şiddetin olduğu yerde aşk, sevgi olduğuna inanmam pişman olan bir daha yapmaz şiddet devam ediyorsa pişmanlıktan söz etmek çok saçma.

BUNU Bİ KAÇ KEZ YAPTIM KALTIM GİDİYORUM CİDDİ CİDDİ HER DEFASINDA TUTTU ANAHTARLARI SAKLADI. SABAHA KADAR KAPIYI BEKLEDİ GİDERİM DİYE

İşte kararlı olmanız gerekiyor. Ertesi gün gitseydınız işe gitmiyormu?

yok seviyor diye asla iddea etmedim.. sadece aramız iyiyken bunu fazlasıyla hissettiriyor .. insan sadece kendi sevgisinden emin olabilir başkasınınkinden asla öyle değilmi

yok seviyor diye asla iddea etmedim.. sadece aramız iyiyken bunu fazlasıyla hissettiriyor .. insan sadece kendi sevgisinden emin olabilir başkasınınkinden asla öyle değilmi
dayak atan bi insan,,,, sevmiyodurki karşındakine kıyabiliodur hadi seviyoda vuruyo diyelim sen ona nasıl katlanıcaksın daha 9. ayda vurmaya baslamış bunun 20 senesi var 30 senesi var hatta çocukların oldgnda cocuklarna bile vurması var KATLANABILCEKMİSİN????

İşte kararlı olmanız gerekiyor. Ertesi gün gitseydınız işe gitmiyormu?
ertesi gün işe gitmedi benide göndermedi... dizimin dibinde ağladı özür diledi.. ayrı tabaklarda yeriz normalde ama aynı tabakta yicez dedi o gün ben yemedim diye kalktı gözleri doldu dayanmadı ağladı... karmaşıklardayım

evliliğimizin ilk bir ayı dolduğunda da vurmuştu bana hemde sokak ortasında.. etrafta kimse yoktu ama bunu yapabildi.. eskiden ilgisi olan biri bana selam verdi hemde

O zaman hiç yapmasın ikinizde üzülmeyin arkadaş..
Pskologa gidin ?

evliliğimizin ilk bir ayı dolduğunda da vurmuştu bana hemde sokak ortasında.. etrafta kimse yoktu ama bunu yapabildi.. eskiden ilgisi olan biri bana selam verdi hemde
ALLAH SABIR VERSİN !!!!!! Ben oturdugum yerden sinirleniyorum sen nasıl kendini tutabılıosun ben olsam varya o adamıı yerden yere vururdum heralde... KIZIM aklını başına topla bu adam la bi ömür geçmez SANA YAZIK....

Hıç eşim iyi biri falan deme..kovuyor,dövüyor sonra da hüngür hüngür ağlıyor..ilişkiniz hiç normal değil zsmanla daha kötü olacak hele bi aşk bitsin zaten bu gidişle çabuk biter...

Valla eşin ve siz baya uçlarda yaşıyorsunuz.Vurup,kovup dizinin dibinde ağlamak nedir anlayamadım yani.
7 senelik evliyim eşime il günden dedim boşanmama neden olan temel sebeplerim;
1.Şiddet
2.Aldatma
Gözün yiyorsa yap.Kusuruma bakmayın ama çok sinirlendim S.ç.rım böyle sevginin aşkın içine derim ben.

Allahimmm ortaĺık psikopattan geçilmiyor sen gönlümüze göre ver yaa rabbimmm.. yol yakinken bırak o adamı

DÜZELMEZZZZZ
Yıllarca çeksen de düzelmez.....
Ben 8 aylık bebeğimle 18 yıl önce şiddet yüzünden boşandım. tek kuruş nafaka almadan.
Ben bunu yapabildiysem herkes yapar diye düşünüyorum. Küçücük bir maaşla büyüttüm kızımı tek başıma.
Şimdi üniversiteye gidiyor...

O yılların izleri.... Sinir sistemim hala iyileşmedi. Düzelmedi... Maneviyatım hala tamir olmadı. ve onun sayesinde
hayatımda hiç bir erkeğe güvenmedim. Tekrar başlıyamadım. Bir erkek sesini biraz yükseltse yanımda korkuyorum...

Şimdi sen boşanmam diyorsun ya kendine acımadığın belli. onu anladım. Bari çocuk düşünme. Senin korkaklığını
çocuk çekmesin. yazık olur ona. Çünkü şiddetin olduğu bir evlilikte doğan çocuk ya benim kızım gibi babasız büyür.
yada sıfır özgüvenle korkak aciz bir çocuk olarak büyür. Seçim senin...

O gerçek sevgi değil sensiz kendine yeni hayat planlaŕı bile adamın kafasında..o seni senden önce bırakacak..erkeğin kafasında olmayan dilinde olmaz..

sevgi bazen şiddetle bile bitmeyebiliyor demek ki
sizinki stokholm sendromu gibi bişey olmuş bence , dövsede sövsede seviyorum kocam diyosunuz hatta sorunu kv ye yüklüyorsunuz.nedenş ne olursa olsun işin içine şiddet girdiyse o evlilik bitmiştir benim nazarımda...anneciğimiz babacığımız kılımıza zarar gelmesin diye yıllarca paralıyolar kendilerini, elin adamı gelip biricik kızlarına şiddet uyguluyor büyük konuşmayım ama benm başıma böyle bişey gelse direkt abime söyler şöyle okkalı bi dayak atmasını isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…