EŞİYLE SORUNLARI OLANLAR BURAYA :(

Kaynananizdan uzak bir şehre taşının. Ancak böyle rahat edersiniz gibi.

Ama şiddet var ve muhtemelen olmaya devam edecek çünkü siz hiç gözdağı vermiyorsunuz anladığım kadarıyla.
KADINA ŞİDDETE HAYIR !

sakin cocuk yapmayin evliliginiz duzelmeden burda cok konu var cocuk yaptim duzelir sandim duzelmedi diye ...

hayır haberdar değiller.. ben bu sorunları hergün yaşamıyorum bazı bazı.. o da kayınvalideme bir hafta gitmesek bişeyler yapıyor illaki.. ben bilmiyor muyum araryıp iki laf söylemeyi ama dedimya gelinler hep kötü olur.. ben saygımı koruyorum.. onlar kaplı bir aile bende açık giyinmiyorum sadece başım açık. yazın bile uzun kolluyum ben.. işte iş laf söz oldumu kıyafetle ilgili bir durum oldumu eşim gerçek sanıyor o söylenenleri. onların müdahalesi olmasa biz çok mutluyuz aslında. eşimde arası bozulmasın aile büyükleriyle dye uğraşıyor.. kendisi gitmek istemiyor biz ayrı bi aileyiz bunu anlasınlar diyor ama acısı benden çıkıyor

Hanımefendi, siz dayak yiyorsunuz. "Tokat" mahiyetinde küçük sevgi dokunuşları değil bunlar. Tabii ki pişman olacak, bundan doğal ne var? Adamı şikayet etseniz kasten yaralamanın nitelikli halinden ceza alır. Bununla da gurur duyulmaz herhalde.
Hiçbir şey yapmayacaksanız da bari çevrenizden saklamayın, belki utanır. Bence sorunu yanlış yerde (eşinizin ailesi) arıyorsunuz.

Şiddete karşıyım ama tek taraflı olanına daha çok !
Eşim Bikere elini kaldırdı vurmadan ben yapıştırdım onu duvara oda ilk ve son oldu.

Bazen insanlar çok sinirli sabrı tükenmiş olabiliyor ama dolduruş çok yanlış.

Kıyafetini eşin dahil kimse karışamaz kv kim oluyo ?

Haftasonu gitmeyin kvye hiçi gidin yemeği yiyin çayı için dönün

Hem iş dönüşü yemek yapmaktan sıyrılırsın hem haftasonun gezmeye kalır

sakin cocuk yapmayin evliliginiz duzelmeden burda cok konu var cocuk yaptim duzelir sandim duzelmedi diye ...
biz hiç korunmadık evliliğimiz boyunca ama hamile de kalmadım.. eşim çok istekli değil gbiydi ama bu ay çok istekliydi artık bebeğimiz olsun diyordu ilk defa onu böyle gördüm.. ama yine sorunlarımız var bu ay beraber uyumadık dün gece...

sorun nerde biliyor musun canım gidip onlara serada yardım etmemi istiyor..

Bir kavga anında elinize geçeni kafasına atın ve sinirle oldu diyin bakın bakalım neler olcak.
Anca kadınlar ınanır yok sinirle yaptı şu bu bu sinir denen illet tek erkek de mi var

Bir kavga anında elinize geçeni kafasına atın ve sinirle oldu diyin bakın bakalım neler olcak.
Anca kadınlar ınanır yok sinirle yaptı şu bu bu sinir denen illet tek erkek de mi var
bende tokat atmıştım çok sert bir defasında sonra durmuştu o an.. ama ben karşılık verince çocuk gibi itişip kakışıp üzerimizi parçalıyoruz.. apartmandakiler bile duyuyor kimbilir. erkek sonuçta güç yetmiyor..

ne gibi mesala ?

yani bu düpedüz siddet . ben büyük konuşmim de bunları yasasam hala seviyorum diyemezdim hele ki öfkemden.
Bende çok seviyorum ayrı da.
Bu bir değil iki değil. Bir olsa görmezden gelirsin iki de tamam diyelim bu üç dört beş ne oluyo.
sanki bana eşinde bu siddet olayına alısmıs kendne hakim olamıyo gibi geliyo sende ses çıkarmadığn gözdağı vermediğin için siddeti bitireceğine arttırdıkça arttırıyo. Bir sekilde ona gideceğini hissettrimen lazım yoksa düzelmez
bence kesinlikle psikolojik destek almalı yada aile terapisti şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…