Eşiyle görüşemeyenler...

bizim mecburen para ön planda oluyor, lüks için degil agari geçimimiz için bu şart. ama çok kötü bi durum. çok gücüme gidiyor. bi aile hayatımız düzenimiz yok. çok üzülüyorum. maddi olarak rahatlarsak biraz avm de çalışıyor kendisi yanına yemeklere giderim falan diye düşünüyorum, bi araba alırsak belki 10 dan sonra hava almaya çıkarız bi umutt :50:

Eşin daha önce kendi işini yapıyordu o zaman eve geç gelmesi normal bana göre sonuçta esnaflar erkenden iş yerini kapatamaz ama şimdi farklı bir yerde çalışıyor maaşlı eleman olarak niye gece 11 de eve geliyor patronu mu bırakmıyor.

Bence sorun çıkartma sabret biraz bekle eğer doğru düzgün çalışırsa düzelirse kocan daha düzgün bir işte bulur sorununuz çözülür şuan sorununuz bu değil gibi geliyor bana

Evet asıl sorun bu değil ne yazıkki.
Evliliğimizde bi kırılma noktası yaşıyoruz, tutunacak bi sebep arıyorum. Bulamıyorum. Küçücük şeylerde gözüme batıyor bu yüzden.

avm de olduğu için 10 da kapatıyorlar.

Anladım canım ama avm sabah kaçta açılıyor mesaili çalışma yok mu orada sabah 8 de açılıyorsa 3 kadar bir eleman çalışır 3 ten 10 kadar bir eleman çalışır.

Anladım canım ama avm sabah kaçta açılıyor mesaili çalışma yok mu orada sabah 8 de açılıyorsa 3 kadar bir eleman çalışır 3 ten 10 kadar bir eleman çalışır.

eşim kuaför canım. salonda 15 kişi çalışıyor 10:00-22:00 arası. izin dışında saat 19 da birde erken çıkış var okadar :(

Ben varım:) eşim 4 aydır haftafa bir kere geliyordu şimdi 3 günde bir geliyor nasıl mutluyum anlatamam 2 gece yalnızım 1 gece görüşüyoruz onların elinde olmayan bi durumdan huzursuz olmanın ne alemi var yeter ki yanımızda olsunlar eşini kaybeden çok insan var

Eski konumu bilenler vardır, eşimle boşanma noktasına gelmiştik.
Bütün derdin bittide şimdi tek derdin bumu diye sormayın. Biliyosunuz bekleme süresindeyiz. Bu süre zarfında sıkıntılı bi durumla karşılaşmadık şimdilik.
Yalnız eşim iş değişikliği yaptı biliyorsunuz ki benim ısrarımla. Pişmanda değilim olması gereken buydu.
Öncedende h. içi görüşemezdik iş saatleri çok uzun olduğundan, ama pazarları evdeydik.
Ancak şimdi onun izni hafta içi oldu ben pazar günleri evdeyim. Hafta içi deseniz yine 11 den önce gelemiyor ben 1 haftada isyan bayrağını çektim.

Böyle evlilik mi olur ya.
Birlikte yemek yemiyoruz, çay içmiyoruz, sohbet etmiyoruz, bi keyifli pazar kahvaltılarımız uzanıp tv izlemelerimiz vardı artık oda olmayacak. haftada 2 akşam 7 den sonra görüşeceğiz diğer kalan günlerde sadece birlikte uyuyacağız.
Kızlar Allah aşkına geçici bi süreçte değil ki bu süresinide bilmiyoruz böyle hayattan keyif alabilir mi insan.
Evlilikteki bu sorun bi kenara, ben çok sıkılıyorum oda ayrı bi konu.
Her akşam evde yalnızım düşünsenize bi.
Ve artık pazar günleride yalnız olacağım:14:

Benim yobaz eşimi ikna edebilirsem h.içi spora yazılayım diyorum haftada bikaç akşam oyalanırım en azından.
Pazar günlerimide dolduracak bi kurs vs. arıyorum bana bişeyler önerirmisiniz.
Diksiyon kursu mesela yada ?

Ne evliyim ne bekar.
Oturup ağlayasım var şuan yemin ederim.
Benim gibi olan arkadaşlar varmı?

Forumda dert beğenmemek,bunumu dert ediyosun demek moda zaten boşver..gayet önemli bir konu bu..valla ilk defa bir konuda ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü ilişkilerde zaman geçirmek ve paylaşım çok önemli..eğer imkanı varsa daha uygun zamanlı bir iş bulmalı evliliğinizden önemli olamaz..

biz de pek görüşemiyoruz canım, genelde daha çok evde kalan benim. haftanın her günü yalnızca 9-12 arası görüşebiliyoruz onda da o bilgisayar başında çalışmayadevam ediyor..ama alıştımsanırım. kedilerimvar, onlarla oynuyorum bir defilm filan izleyip vakit geçiriyorum.

eşim kuaför canım. salonda 15 kişi çalışıyor 10:00-22:00 arası. izin dışında saat 19 da birde erken çıkış var okadar :(
aNladım canım seninde eşininde Allah yardımcısı olsun,eşinin çalışma saati için yapabilecegi birşey yok şuanda çünkü çalışma saati sabah 10 akşam 10 muş madem.

Back