- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
İnanır mısın aynısını yaşadım.. Boşanma aşamasında eski eşim aynı böyle gösterişli nişan yaptı. Belgeleri sundum ama sonuç HİÇ. Böyle arsız kadınlar cidden yolunu buluyor. Onlara bir şey olmuyor..
Geçmiş olsun yaİnanır mısın aynısını yaşadım.. Boşanma aşamasında eski eşim aynı böyle gösterişli nişan yaptı. Belgeleri sundum ama sonuç HİÇ. Böyle arsız kadınlar cidden yolunu buluyor. Onlara bir şey olmuyor..
Kendi bilirbunu anlayabileceğini hiç sanmıyorum anlarsa da üyelik iptali yapmalı
Diğer kadın sizsiniz yalnız. Sülalenin komple namussuz olması yaptığınızın doğru olduğunu göstermez.
bilmediği daha çok şey varSeni ergen seni,bu kaçıncı üyelik?Başka üyelik almak yasak,bilmiyor musun?
Öyleleri asla rezillik hissini yaşamaz.Keşke böyle televizyona çıkıp rezil etseydiniz onları, utanacak onlar sonuçta. Ömür boyu bu rezaletle yaşasalardı.
Kiz tarafi zaten o nisani yaparak rezil olmus farkinda deyil. Resmen kizlarinin metres oldugunu bir eylenceyle cümle aleme ilan etmisler. Nasil bir migde var bu insanlarda anlamadim. Tüm aile böyle galiba migde genis hepsinde.Bilemedim ne demek gerekir. Ama ben olsam o nişanı basardım, sonuçta kadının elinde tapu gibi evlilik cüzdanı varkız tarafı rezil olurdu
Keşke böyle televizyona çıkıp rezil etseydiniz onları, utanacak onlar sonuçta. Ömür boyu bu rezaletle yaşasalardı.
ama 800 gram asko tam 800 gramonu da becerememiş, 820 falan deseydi keşkeneyse ışık var az daha çalışsa olur gibi
İnşallah troldur bu ya,acayip sinir oldum.Trol bir ergen gibi duruyor,sinirlerimizi ziplatip eğlenmek için gelmiş gibibilmediği daha çok şey var
Hayır değilim ama benim gibilerden çok var eminim :)Geçmiş olsun ya
İnşallah Melda sen değilsindir
Çocuk olduysa gururla sunmuşlardır kokuşmuş çöp tenekesi sonunda iyi bir iş becerdi gibisineKiz tarafi zaten o nisani yaparak rezil olmus farkinda deyil. Resmen kizlarinin metres oldugunu bir eylenceyle cümle aleme ilan etmisler. Nasil bir migde var bu insanlarda anlamadim. Tüm aile böyle galiba migde genis hepsinde.
Mal rejimi tasfiyesi davası açarsa evliyken alınan ve kaçırılan bütün malları alır sen rahat ol. Ya da olma kudurbu ihtimali aklıma getirerek eşimin üzerine kayıtlı sadece sık kullandığı aracı var evide diğer arabasıda dükkanıda benim üstüme aldırdım bizden alacağı şey anca nafaka olur
Pislik adamlarHayır değilim ama benim gibilerden çok var eminim :)
aşko mu ıyy daha fazla dayanamıcamama 800 gram asko tam 800 gram
Gelip gidiyor ya mahallenin delisi gibi bir şey oldu. Arsız da tövbeler olsunoha doğru mu bu konu.
ben fake sanmıştım.
hatırladım meldayı
ya neyine sinirleniyosunuz buram buram trollİnşallah troldur bu ya,acayip sinir oldum.Trol bir ergen gibi duruyor,sinirlerimizi ziplatip eğlenmek için gelmiş gibi.
Belki sen de salak olabilirsinsiz fakir olabilirsiniz bu benim problemim değil biz bulgaristan göçmeniyiz eşim arnavut adet böyle annem bütün takılarını bana verdi zaten sadece onlar 400 g küsürlüydü skdjfkdlsklkds
ama 800 gram asko tam 800 gram
Ayy nd bileyim,havaya girdimya neyine sinirleniyosunuz buram buram troll