sokağa gayette başları dik çıkıyolar benimlede gurur duyuyorlar
sokağa gayette başları dik çıkıyolar benimlede gurur duyuyorlar
Hakim de salakti adam evliyken mallari yabancı kadının üstüne yapmis tamam senin diyecekbu ihtimali aklıma getirerek eşimin üzerine kayıtlı sadece sık kullandığı aracı var evide diğer arabasıda dükkanıda benim üstüme aldırdım bizden alacağı şey anca nafaka olur
Sen bellki para avcısı Erkek bilmemnesi düşkünü zavallı ortada kalmış kimden peydahlasam diye g..gezdiren zavallsiin..Ne işin var bizim gibi Asil kadınların arasında yürü yallahh buradan gece gece sinir ettin ..yuzsun zavallı kadın olamamış mahlukbu ihtimali aklıma getirerek eşimin üzerine kayıtlı sadece sık kullandığı aracı var evide diğer arabasıda dükkanıda benim üstüme aldırdım bizden alacağı şey anca nafaka olur
evet 800 gram altın takıldı sadece nişanımda üstelik bütün yakın ailesi çevresi arkadaşları eşleri hepsi geldi çünkü herkes diğer kadının nasıl rezil oldugunu biliyorEvli adamla nişana 500 kişi mi geldiDoğruysa maalesef sülale boyu o..u ve g.vat olmuşsunuz tebrik ederim.
O kadar akli olsa evli adamla nişan yapmazdıHakim de salakti adam evliyken mallari yabancı kadının üstüne yapmis tamam senin diyecek
e devlet ss i atabilseydim keşkeHakim de salakti adam evliyken mallari yabancı kadının üstüne yapmis tamam senin diyecek
Salla salla vur duvaraevet 800 gram altın takıldı sadece nişanımda üstelik bütün yakın ailesi çevresi arkadaşları eşleri hepsi geldi çünkü herkes diğer kadının nasıl rezil oldugunu biliyor
Diğer kadın sizsiniz yalnız. Sülalenin komple namussuz olması yaptığınızın doğru olduğunu göstermez.evet 800 gram altın takıldı sadece nişanımda üstelik bütün yakın ailesi çevresi arkadaşları eşleri hepsi geldi çünkü herkes diğer kadının nasıl rezil oldugunu biliyor
bence o yesin kendini attığı fotoğrafla nikahlı kocasın öğürttü ve engel yedi ahahshksdkedbi insan neden linçlenmek için konu açar? yani nasıl bir zevk bu?
konuya gelincee birincisi o senin kocan değil onun tek bir karısı var. ikincisi kadının okumuş olduğu, senin eğitimsizliğin burdan belli oluyo. üçüncüsü kadın çok güzel yapıyo ister gecelik giyer ister çıplak foto atar sonuçta nikahlı kocası
sen de böyle anca kendini yersin
Adamin evini, dükkanıni üzerine al, altınları da topla daha bosanmandan para diye ölün rezillik falan bilmeyin aile boyu.evet 800 gram altın takıldı sadece nişanımda üstelik bütün yakın ailesi çevresi arkadaşları eşleri hepsi geldi çünkü herkes diğer kadının nasıl rezil oldugunu biliyor
neden 800 gram da 1 kilo değil anlatsana birazevet 800 gram altın takıldı sadece nişanımda üstelik bütün yakın ailesi çevresi arkadaşları eşleri hepsi geldi çünkü herkes diğer kadının nasıl rezil oldugunu biliyor
Kız kadının kocasını calan sensin rezil olan da sensinevet 800 gram altın takıldı sadece nişanımda üstelik bütün yakın ailesi çevresi arkadaşları eşleri hepsi geldi çünkü herkes diğer kadının nasıl rezil oldugunu biliyor
Seni ergen seni,bu kaçıncı üyelik?Başka üyelik almak yasak,bilmiyor musun?bence o yesin kendini attığı fotoğrafla nikahlı kocasın öğürttü ve engel yedi ahahshksdked
Evet aynen onun kocası nikahlı kocası sen sadece ikinci kadınsın metres kapatmabence o yesin kendini attığı fotoğrafla nikahlı kocasın öğürttü ve engel yedi ahahshksdked
bu ihtimali aklıma getirerek eşimin üzerine kayıtlı sadece sık kullandığı aracı var evide diğer arabasıda dükkanıda benim üstüme aldırdım bizden alacağı şey anca nafaka olur