- 11 Nisan 2014
- 821
- 639
Ah emel gözünü toprak doyursun aç gözlü emelama 800 gram asko tam 800 gram
Altınlar huzur mu verecek seni salak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah emel gözünü toprak doyursun aç gözlü emelama 800 gram asko tam 800 gram
bunu düşünemeyecek değilizMal rejimi tasfiyesi davası açarsa evliyken alınan ve kaçırılan bütün malları alır sen rahat ol. Ya da olma kudur
Kim aciz sizce oturup bir daha düşünün? Amannn bende kime laf anlatmaya çalışıyorsam.o kadar aciz bi kadın
400 gramı sevgili anası takmışama 800 gram asko tam 800 gram
kız komiksin de he ama yine de şikayet ettim üzgünümbunu düşünemeyecek değiliz
Şu cümle bile her şeyi açıklıyor aslında okumayıp kendini geliştirenleri tenzih ediyorum ama eğitim görmemek böyle bir şey işte arkadaşlar, tüm arsızlığınızla nasıl iyi bir metres olduğunuzu böyle ballandıra ballandıra cümle aleme ilan edersiniz ) kızlarınızı ne olursa olsun okutun canım kadınlar (konu sahibi mağaradan çıkmış gibi, eline bir kitap bile alıp okumamış belli, lütfen imkansızlıktan okuyamamış ama kendini geliştirmiş olanlar üstüne alınmasın)bide kendini bi bok zannediyo bilgili okumuş aklınca ben okumamış halimle ondan çok kazanıyodum üniversite mezunuyum ben diye kendini yırtıyo yazık jksajjskdkalslsl
insanların yıllarca kurmaya çalışıp yıllarca dik tutmaya çalıştıklarını tek bakışımla darmadağın ediyorum yeterli benceCinsiyetimin kadin olmasi haric baska hicbir meziyetim bulunmadigindan bana takilan altinlarin gramiyla ovunuyorumdur...
Emel her yazdiginda ortamin seviyesi bir kat daha dusuyor
Yaa hangi aile bir mtrse 800 gram altın takar?Kafa buluyor işte bizimle.Ah emel gözünü toprak doyursun aç gözlü emel
Altınlar huzur mu verecek seni salak
Üzgünüm Dusenemeyeceksinbunu düşünemeyecek değiliz
Ay tamam anladık sus cenende alıcı cıksın 800 gıram anladık sekizyüz gıramama 800 gram asko tam 800 gram
Agamm eyleniyorr bizimleYaa hangi aile bir mtrse 800 gram altın takar?Kafa buluyor işte bizimle.
insanların yıllarca kurmaya çalışıp yıllarca dik tutmaya çalıştıklarını tek bakışımla darmadağın ediyorum yeterli bence
Düşman g*tüne şam şeytanı valla.insanların yıllarca kurmaya çalışıp yıllarca dik tutmaya çalıştıklarını tek bakışımla darmadağın ediyorum yeterli bence
Altının grami kaç liraydı?Agamm eyleniyorr bizimle
ev bile aldılar serdivandan ahahhshhaksjs herkes kiraya ve iki burma bilezikle evlenmiyoYaa hangi aile bir mtrse 800 gram altın takar?Kafa buluyor işte bizimle.
Tepetaklak olasın sendeinsanların yıllarca kurmaya çalışıp yıllarca dik tutmaya çalıştıklarını tek bakışımla darmadağın ediyorum yeterli bence
Ne kullanıyorsun söyle. Aramızda kalacakinsanların yıllarca kurmaya çalışıp yıllarca dik tutmaya çalıştıklarını tek bakışımla darmadağın ediyorum yeterli bence
He gülüm heee,Çark Caddesi niye değil?Sendivan varoş kalır sana.ev bile aldılar serdivandan ahahhshhaksjs herkes kiraya ve iki burma bilezikle evlenmiyo