- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.238
Ne yapmayı planladınız düşünüp?bunu düşünemeyecek değiliz
altın açısından söyledim baya kasmışsın buaradaRezilliklerle dolu bir metres vakası. Millet bütün iğrençliğiyle elalemin kocasına sülük gibi yapışıyor, sonra kendini haklı çıkarmak için gelip başlık açıyor. Umarım fake bir hikayedir. Bir de utanmadan Bulgaristan göçmeniyim diye hava atmış. Bulgaristan'dan göçmüş tertemiz soydaşlarımızdan bu vakaya tanık olanlar varsa sabırlar diliyorum. Ben de Azerbaycan göçmeniyim. Eee? Kökenin ne alakası var bununla?
Bir de bekar bir kadın olarak bekar bir adama aşık oldum, onun vurdumduymazlığı ve "Seviyorum" yalanı yüzünden ayrıldım. Hâlâ kimseye güvenip hayatıma alamıyorum. Millet bu kadar rezaleti normalmiş gibi yaşıyor. Kösele suratlı olmak böyle bir şey demek ki.
Ay bu o mu?Hâlâ kaynanasiyla çaya kahveye gidiyor mu? Bunu da çok kıskanıyordunuz
insanların yıllarca kurmaya çalışıp yıllarca dik tutmaya çalıştıklarını tek bakışımla darmadağın ediyorum yeterli bence
Biraz fazla atıyorsun o zaten belli de bu yorumunuzda sizi 800 gram altında durduran neydi? Neden daha çok atmak istemedinizevet 800 gram altın takıldı sadece nişanımda üstelik bütün yakın ailesi çevresi arkadaşları eşleri hepsi geldi çünkü herkes diğer kadının nasıl rezil oldugunu biliyor
varoş olan yer çark caddesi çünkü ahhasjjsjksHe gülüm heee,Çark Caddesi niye değil?Sendivan varoş kalır sana.
Offff bu gecede iyi güldük heeAltının grami kaç liraydı?
Offf o bakışı hayal ettim ve şa an çok kötüyüminsanların yıllarca kurmaya çalışıp yıllarca dik tutmaya çalıştıklarını tek bakışımla darmadağın ediyorum yeterli bence
Hadi oradan,bilmesem yutturacaksinvaroş olan yer çark caddesi çünkü ahhasjjsjks
Herkes evli değil de bekar adam tercih ediyor tabi. Ulan bir de fakir birine metres olan da görmedim ne hikmetse hep paralı adamların kapatması oluyorsunuz sorsan sevgi aşk bilmem ne yersen. (tutamadım kendimi yazdm yine ya)ev bile aldılar serdivandan ahahhshhaksjs herkes kiraya ve iki burma bilezikle evlenmiyo
banlanmaktan yoruldum der paylaşamıyorum resmen illa kocamla kv yüzünden kavga ettik nasıl gönlünü alırım başlığı açmammı gerekiyor banlanmadan huzurlu yaşamak için burada ben çözemedim hep sıradan ot gibi yaşayanlardanmı olucaz bu hayatta doğru olabilmek için akjsjksksa
Kız gramı 1200 lira falan galiba,öyle değil miydiOffff bu gecede iyi güldük heeValla bedava gitmişim onun için hiçç altına bakasım yokk
inandırıcı olmaz diyeBiraz fazla atıyorsun o zaten belli de bu yorumunuzda sizi 800 gram altında durduran neydi? Neden daha çok atmak istemediniz
ev bile aldılar serdivandan ahahhshhaksjs herkes kiraya ve iki burma bilezikle evlenmiyo
Artık dik durmuyor mu tatlım? Ben de erkek olsam sana dikelmezdi.insanların yıllarca kurmaya çalışıp yıllarca dik tutmaya çalıştıklarını tek bakışımla darmadağın ediyorum yeterli bence