evet tam olarak öyle, nikahlı kocasıbence o yesin kendini attığı fotoğrafla nikahlı kocasın öğürttü ve engel yedi ahahshksdked
Küsuratli yazayım da attığım anlaşılmasınneden 800 gram da 1 kilo değil anlatsana birazhoff kimse yemedi haberin olsun dljdkns
siz fakir olabilirsiniz bu benim problemim değil biz bulgaristan göçmeniyiz eşim arnavut adet böyle annem bütün takılarını bana verdi zaten sadece onlar 400 g küsürlüydü skdjfkdlsklkdsSalla salla vur duvara
Amma salladin ya
Bari inandirici yalan at
Ay buna metres bile denmez bu durumda.Adamin evini, dükkanıni üzerine al, altınları da topla daha bosanmandan para diye ölün rezillik falan bilmeyin aile boyu.
Kanunen metres olduğunuz gerçeğini hiçbiri değiştirmiyor ama her yeriniz altın olsa ne yazar?
ve burda yazdığı da delil olurSizden alacağı şey bu malların tamamı olur. Çünkü mal kaçırmışsınız. Mirasta ve boşanmada bu şekilde mal kaçırmaya kalkarsanız, karşı taraf size dava açar önce mallara tedbir koyulur, sonra kadının payı ve tazminatı verilir. Dediğin imkansız.
Zaten paranın onda dokuzu ticarettedir derler. Memur da ne uzar ne kısalır. Öyle iştekendini bi bok zannediyo bilgili okumuş aklınca ben okumamış halimle ondan çok kazanıyodum üniversite mezunuyum ben diye kendini yırtıyo yazık
Ne diyelimAy buna metres bile denmez bu durumda.
Off ben inanmistim yaneden 800 gram da 1 kilo değil anlatsana birazhoff kimse yemedi haberin olsun dljdkns
onu da becerememiş, 820 falan deseydi keşkeKüsuratli yazayım da attığım anlaşılmasın
bence o yesin kendini attığı fotoğrafla nikahlı kocasın öğürttü ve engel yedi ahahshksdked
bunu anlayabileceğini hiç sanmıyorum anlarsa da üyelik iptali yapmalıZaten paranın onda dokuzu ticarettedir derler. Memur da ne uzar ne kısalır. Öyle işte
Ay sizin eğitimsiz olduğunuz, diğer kadının ise eğitimli olduğu çok belli.
Sizin sözde düğünün videolarını - fotoğraflarını alıp, iyi bir tazminat davası açar. Donunuza kadar alır
Değil mi ama belki o zaman inanırdık da neyse artıkonu da becerememiş, 820 falan deseydi keşkeneyse ışık var az daha çalışsa olur gibi