- 24 Ağustos 2013
- 3.017
- 478
annam e rusyaya gidiyor dedin nasıl çatlamıyosun kız
nerde sürtüyo be neden gelmiyo
arkadaşlarıyla çıktı.. son zamanlarda bu arkadaşlarla çıkma işine kıl olmaya başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek arkadaşımın benden önceki kız arkadaşıyla aynı okuldan mezunuz ve şu an da aynı üniversitedeyiz bazen ben de görüyorum ve çeşitli seneryolarla onu bile şaşırtıyorum Ama ne yapayım çok sevdiğimden
arkadaşlarıyla çıktı.. son zamanlarda bu arkadaşlarla çıkma işine kıl olmaya başladım
heğğ youtube tabi hangi şarkı kız kendim mırıldanayım bari
eski sevgili sonucta ne yapsan haklısın şekerim..
çatlamıyorum çünkü oda burda bir türkle evlenmiş izmirde mi ne yaşıyormuş ondan çatlamıyorum....evliliğimizin ilk zamanlarında çok psikopata bağladım çok tartıştık ama baktım olmuyor...artık konuşmuyorum....
halil sezai kendi kendime
kulağını çekme vakti geldi. yok anacım yok. biraz serbest bıraksan azıtıyor bunlarbenimki öyle çıkmıyor kız evlendiğimizden beri tabi ben de çıkmıyım diye yapıyodur
bence çek kenara iki tane vur poposuna
çatlamıyorum çünkü oda burda bir türkle evlenmiş izmirde mi ne yaşıyormuş ondan çatlamıyorum....evliliğimizin ilk zamanlarında çok psikopata bağladım çok tartıştık ama baktım olmuyor...artık konuşmuyorum....
oyna bari keyfim kaçtı benimneresindenmiş izmirin ver adresi hemen dayanayım kapısına bacımm
ben de kendi kendime söyleyip oynarım
kulağını çekme vakti geldi. yok anacım yok. biraz serbest bıraksan azıtıyor bunlar
kahrolsun ruslar
kulağını çekme vakti geldi. yok anacım yok. biraz serbest bıraksan azıtıyor bunlar
kahrolsun ruslar
bak yine dellendim ben
kahrolsun ruslar
neresindenmiş izmirin ver adresi hemen dayanayım kapısına bacımm
ben de kendi kendime söyleyip oynarım
benim de keyfim kaçtı street figth başlattım en son geç cevap verince
öyle gidiyor bakalım birazdan boşucam seniler sus konuşmalar oh oh şenlik olcak buralar kaybolursam merak etmeyin
sağolasın kardeş ama bilmiyorum tam olarak öğrenirsem yazarım
aaa ne oldu şimdiiiii :26::26::26:
5 dkda bulunur hemen teslim edilir just ayağınıza geldi
sen çok yaşa emi... sen izmir demi yaşıyorsun...
ben özledm bu da geç yazıyor
ilgilensin benle