- 3 Nisan 2013
- 1.060
- 46
he yaaaa malesef kiiiii asker yareniii olucam 10.04.2014'te yeri belli olacak off gidi offff
Merhaba
Merhaba
merhaba ......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he yaaaa malesef kiiiii asker yareniii olucam 10.04.2014'te yeri belli olacak off gidi offff
Merhaba
Merhaba
of halil off hep böyle işler peşinde ya
Allahtan kısa dönem artık ya benim eşim 1.5 yıl yapmış
ben sana yüzen sarma yapardım sen hiç yüzen sarma yedin mi
yeni çıktı bu
saat beste benım ısrarlarım sonucu aradı,onuda ben aradım düşmedi o geri döndü öyle yani...yoksa arayacağı yok..kaç saat oldu aramıyo ?
Bir eylül akşamında
Yanıma gel, Yanıma gel,
Yanıma gel aman aman aman
o nasıl bişey just eminim biz parmaklarımızı falan yeriz dimi...
Ya nıye benım profılde bı tane kalp var..hepınızde cok bende bı tane...kafayı yedım ıyıce neye saracagımı sasırdım :)))
saat beste benım ısrarlarım sonucu aradı,onuda ben aradım düşmedi o geri döndü öyle yani...yoksa arayacağı yok..
eylül çok hoş isim cidden ya
kızım olursa adını eylül koyucam
hatta adını eylül koyduğum ufak bi bebek almıştım eşime
o da seviyo arada eylül eylül agu bugu diye
parmaklarınızın arasından kayıp gidebilecek bir şey
ay canım ya sarmayı 4. falan deneyişim hep bişeyi yanlış oluyor du bakalım öğrenicez ama
tabak koymayı unutmuşum üstüne suyu da tepeleme doldur yüzüyolardı vıcık vıcık
benim de az kalbim ne yapsak ki senle eylem falan yapsak bizim de kürkümüz olur mu
eylül çok hoş isim cidden ya
kızım olursa adını eylül koyucam
hatta adını eylül koyduğum ufak bi bebek almıştım eşime
o da seviyo arada eylül eylül agu bugu diye
parmaklarınızın arasından kayıp gidebilecek bir şey
ay canım ya sarmayı 4. falan deneyişim hep bişeyi yanlış oluyor du bakalım öğrenicez ama
tabak koymayı unutmuşum üstüne suyu da tepeleme doldur yüzüyolardı vıcık vıcık
kürk bizimde hakkımız yeni eylemimiz hayırlı olsun
olsun daha yenisin olur öyle şeyler senin hatrına yüzen sarma da yeriz....
ahahaha
bende severim eylül ismini çok hoş
inan alttaki yufka yazısını okumadan tahmin ettim.... aferin benim becerikli just ımbi de çok güzel kızarmamış patates kızartması yaparım
oh oh bana gelirseniz şenlik olur
ama tariften baka baka güzel yaparım ya da kafadan yapamıyorum
geçen gün börek yapıcaktım geldim malzemeyi hazırladım diyorum bişey eksik
sizce ne?
yufka
inan alttaki yufka yazısını okumadan tahmin ettim.... aferin benim becerikli just ım
nasıl dayanıyosun kız ben 2 saat aramadı diye öldürüyodum adamı [/QUbigün ben yine vay benı aramadı vay benı sormadı diye diye dellendım..yurt dışında olduğu zaman zor konuşuyoruz telde(normalde cok konusuyo ya beyfendı) neyse aradım ben bunu nıye aramıyosun dıye,benım ısım gucum varda ben burada ne haldeyımde,sen neyın derdındesın de ,bebe gıbısın de,bıd bıd bıd bıd anaaaaa ne olduğumu sasırdım...
merhaba ......
video çıkmayınca sözlerini yazayım dedim
kalplerimiz bir bak bende sana aşağıda trip atıyodum :
merhaba datlumm
of halil off hep böyle işler peşinde ya
Allahtan kısa dönem artık ya benim eşim 1.5 yıl yapmış
nasıl dayanıyosun kız ben 2 saat aramadı diye öldürüyodum adamı [/QUbigün ben yine vay benı aramadı vay benı sormadı diye diye dellendım..yurt dışında olduğu zaman zor konuşuyoruz telde(normalde cok konusuyo ya beyfendı) neyse aradım ben bunu nıye aramıyosun dıye,benım ısım gucum varda ben burada ne haldeyımde,sen neyın derdındesın de ,bebe gıbısın de,bıd bıd bıd bıd anaaaaa ne olduğumu sasırdım...
Hayyy hepsi aynııı model demekki bu erkeklerinn
bigün ben yine vay benı aramadı vay benı sormadı diye diye dellendım..yurt dışında olduğu zaman zor konuşuyoruz telde(normalde cok konusuyo ya beyfendı) neyse aradım ben bunu nıye aramıyosun dıye,benım ısım gucum varda ben burada ne haldeyımde,sen neyın derdındesın de ,bebe gıbısın de,bıd bıd bıd bıd anaaaaa ne olduğumu sasırdım...
benimki iç börek içli börek