- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 974
senin tripten çok dolmuşluğun kızgınlığın var bence :26:
çook kızgınım çook öyle böyle değil ve bu benım ıcımde hergun buyuyor..bu benım kaderım heralde yaa valla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin tripten çok dolmuşluğun kızgınlığın var bence :26:
Şu an kendi bilgisayarım da değilim canım. Sen oraya girip gönderirsin ben yarın onu yaparım. Bunda program yok çünkü
çook kızgınım çook öyle böyle değil ve bu benım ıcımde hergun buyuyor..bu benım kaderım heralde yaa valla..
ınan cocugu daha cok ıstıyorum şuan..hıc değilse cocugumla ılgılenırım..o naparsa yapsın..
tamam cicim bi kedicik var da çok tatlı
görünce anlıcaksın
sen nasılsın neler yapıyosun
hiç boşanmayı düşündün mü..
Canim problem ettigin seyler varsa cocuk cozer cozmese de onunka ilgilenirim diye dusunme sakinn.
Hamilelik doneminde esinin herseyi sana daha cok batar. Stresli hamilelik stresli bebek demek cok iyi dusun.
Canim problem ettigin seyler varsa cocuk cozer cozmese de onunka ilgilenirim diye dusunme sakinn.
Hamilelik doneminde esinin herseyi sana daha cok batar. Stresli hamilelik stresli bebek demek cok iyi dusun.
Senin kadar tatlı değildir
Napim okulla uğraşıyorum.
Yakında vizeler başlar onlara yoğunlaşırım.
Sen neler yapıyorsun
kesinlikle katılıyorum bu dikkate al nazlı
vizeler deyince aklıma iş geldi ya benim de program hazırlamam lazım çocuklara
öf hep bi iş var bu dünyada azcık boş beles yatsam olmuyo dimi
düşünmedim değil ama ne bılım ..kafam da deli sorular...cok sevıyorum onu.
cocugu cok problem ettım belkı onun stresinden ona kafayı taktım...
Olmuyor tatlım
Neyse canım ben çıkıyorum hayırlı olsun tekrardan topiğin
görüşürüz hayatım öptüm
düşünmedim değil ama ne bılım ..kafam da deli sorular...cok sevıyorum onu.
cocugu cok problem ettım belkı onun stresinden ona kafayı taktım...
ama bir ömür de sen böyle ilgi sevgi bekliceksin o vermicek olmaz ki
son bir ay psıkolojım ıyıce bozuldu..gelenler geldı resmen..ota moka herseye sarıyorum..gerçekten doktora gıtmeyı düşünüyorum cunku abartıyorum heralde bazı seylerı..
ben abarttığını düşünmüyorum ben de kendimde arıyodum ama artık eşime yıkıyorum valla
bana dıyor kı hayatta kı tek amacım senı mutlu etmek..e be gerızekalı ,e be angut,e be öküz..mutlu etmek ıstıyorsun ama mutluluğa gıden yolu ben sana soyluyorum ama sen almıyorsun canım kocacım..
benimki de öyle diyor ama ben taviz vermiyorum ya ilgi konusunda çok hassasım vazgeçemem ilgiden :84:
bide kadınları anlamak cok guc demıyolar mı ,al odunu vur kafasına :113:
valla ben iki tatlı söze kanan biriyim ya çok kolay beni idare etmek
aynen bende öyle canım...sımdı bana durduk yere mesaj atsa : aşkımmmmm dıye ,kendıme kızarım ınan..ben bu cocugun günahını aldım dıye